Opublikowano wczoraj o 04:02 1 dzień 7 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):@tlas @ChewieOj będą minusiaki od forumkowiczów bo nie podpisujecie jakie to gry...Gran Turismo 4
Opublikowano wczoraj o 16:43 1 dzień 19 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):@tlas @ChewieOj będą minusiaki od forumkowiczów bo nie podpisujecie jakie to gry...Sun of a BeachOdblokowana najlepsza dziewucha w grze, po niedługim grindzie expa można przechodzić całość, żadne kraby już nie straszne podpisałem, proszę cofnąć minusa
Opublikowano wczoraj o 17:14 1 dzień Ale to nie ja dałem. Ale wyrównałem bilans swoim plusem haha GroundedDoszło kilka nowych update, receptur. Uwielbiam gierkę, nadal to najlepszy survival w jaki kiedykolwiek grałem!
Opublikowano wczoraj o 19:12 1 dzień Grounded jest świetne, regularnie gramy z koleżanką. Teraz jesteśmy na upper yard, czyli w zasadzie end game. Z tego co wiem to te kamienie do ulepszania broni się nie spawnują, czy jest jakiś sposób, żeby potem je farmić np z bossa? Cały czas je trzymamy, żeby zużyć do najlepszych broni.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ciąg dalszy Mk world, tym razem z photo mode oraz Arms z patchem na S2