Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak dla mnie totalnie to niejadalne. Jak reszta tych wszystkich gotowcow z marketu.Zreszta to chyba kosztuje z 15 zl to jaka ma byc to to jakosc.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

<facepalm> sushi z biedronki. Wez sobie scyzoryk, pójdź do lasy i obrzezaj troche kory z randomowego drzew. Bedziesz mial sushi.

Opublikowano
W dniu 27.01.2021 o 21:05, YETI napisał:

Jest tu jakiś hardcor i próbował tego sushi z biedronki? 

Gowno straszne. Biedronkowe, kerfurowe i wszystkie te do 20zl. Twarde, ryż kwaśnawy, tekturowe, siedziało mi długo na żołądku. Jak to lezy pare dni w lodówce to nic dziwnego. I te składniki, jakas marchewka zamiast kanpio xD 

Wmawialem sobie, ze od biedy można, ale nie, nie można. Pieniadz wyrzucony w bloto, juz lepiej raz na jakiś czas kupić sobie dobry świeży zestawik, niz zniechęcić się do sushi poprzez marketowce.

Opublikowano

Ja pierwsze sushi w życiu spróbowałem z biedy. Takie to było paskudne że pomyślałem że to totalnie nie moje smaki. Oj jak zmieniłem zdanie po zjedzeniu dobrego sushi z knajpy. Trzymac się od tego z daleka.

Opublikowano

Od biedy (biedry?) da się zjeść jak jest na promocji. Ale wszystkie te marketowe sushi to ogólnie twardy wysuszony ryż, kilogram majonezu, kawałek suchej marchewki i pół udawanego "paluszka krabowego". Ani to smaczne, ani tanie, ani zdrowe 

Opublikowano

Kupowanie jakiekolwiek sushi od marketów to profanacja, która nawet nie ma nic wspólnego z sushi. Lepiej iść do restauracji i tam zjeść raz, a porządnie zrobione sushi. Kupiłem kiedyś z Kaufland, no i nigdy więcej, a zapłaciłem chyba 25 zł, no i w błoto tylko poszło xd

Opublikowano

Ja w Lidlu kiedyś kupowałem sushi. One miało w składzie wtedy 60, czy 70 składników xd

Opublikowano

Nie no fajnie, że macie dupy wyżej głowy, ale te produkty raczej przeznaczone są dla osób, które primo: nie mają żadnej tego typu restauracji w okolicy, secundo: chciałyby spróbować czegoś nowego. 

Tak samo jak nikt nie porównuje ramenu instant z tym z knajpy to jakoś nie przeszkadza w istnieniu i sprzedaży jednego i drugiego. 

Opublikowano

Nie no, pewnie lepiej polecieć sobie na drugie śniadanie do Tokjo i zjeść sobie sushi u Pana Mijagi

Zawsze mnie to rozwala jak ktoś pisze coś w stylu, pizza mrożona? Fuuu, to już lepiej iść do włoskiej restauracji xD No shit? Serioooooo?

No ale porównując to sushi marketowe na tle innych marketowych produktów to i tak słabo. Jasne, taniej będzie niż w knajpie, mozna raz spróbować, ale bez szału i to właśnie bez przepłacania, bo na pewno stosunek jakości do ceny nie jest tutaj zadowalający 

Opublikowano
42 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Ew. zjeść pitcę reda. :pizza:

pies by sie zrzygal.

Opublikowano
2 godziny temu, Rudiok napisał:

Nie no fajnie, że macie dupy wyżej głowy, ale te produkty raczej przeznaczone są dla osób, które primo: nie mają żadnej tego typu restauracji w okolicy, secundo: chciałyby spróbować czegoś nowego. 

Tak samo jak nikt nie porównuje ramenu instant z tym z knajpy to jakoś nie przeszkadza w istnieniu i sprzedaży jednego i drugiego. 

W tym problem. Ktos sprobuje czegos nowego i pomyśli, że to oslawione sushi to straszne guvno. Jakis kwasny ryz z rozgotowanym surimi. Mrozone pitce potrafia byc calkiem niezle (te felicjany czy ewentualnie donatello lodowkowe), ale te zleżałe sushi to właśnie jak zupa z paczki w porównaniu do babcinego rosolu.

PS

w przyszłym tygodniu w Biedrze mają być polskie fonty do wordpressa.

Opublikowano

jadłem jakieś sushi z lidla dziś i było spoko. ryż był normalnie taki słodkawy a nie kwaśny, ogólnie bardzo zjadliwe tylko dodatki mega chujowe - nawet sos sojowy to jakies gowno, o wasabi w postaci zielonego keczapu i obleśnym imbirze nie mówiąc

z kolei po tym biedronkowym to mam złe wspomnienia

nie jest to jakaś zła opcja jeśli chcemy oszamać sushi jako tako i przy tym nie wyjebać 20zł za 2 sztuki nigiri, gdzie też trochę cholera wie skąd te polskie suszarnie mają rybę(na prowincji to bankowo lecą na lososiu z kauflanda po 4zl za 100g xd)

Opublikowano

One mają z 7 dni trwałości.

Jak trafisz day one, to ma goty.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

To chyba są jakieś regionalne góralskie smaki bo we Wro ani śladu w Biedrze a czaiłem się na degustację. :smutas:

Opublikowano

Na podhalu same buraki wiec chyba tak.

Opublikowano
W dniu 26.08.2021 o 12:23, Masorz napisał:

Przyszedłem napisać, że te krakersy

240766267_4761238313906445_5387616955367

są wyjebane w kosmos.

Nie zgodzę się, próbowałem i na moje to chuJJ&^e :pizza:

Opublikowano

Ja polecam prażone ziarna kukurydzy. Chrupiące, nie twarde i pyszne. Przepraszam, smażone

339986_1.jpg

Edytowane przez mitra

Opublikowano

Ostatnio w Aldim wzialem solone orzeszki nerkowca i arachidowe w karmelu. Jezusku jak to dobrze wchodzilo, miks soli, slodyczy i orzecha:

felix-carmelove-mix-mieszanka-orzeszkow-

Opublikowano
1 godzinę temu, Okie from Muskogee napisał:

Te są wyjebane, żarłbym końca bez. 

Opublikowano
6 godzin temu, _Red_ napisał:

Ostatnio w Aldim wzialem solone orzeszki nerkowca i arachidowe w karmelu. Jezusku jak to dobrze wchodzilo, miks soli, slodyczy i orzecha:

felix-carmelove-mix-mieszanka-orzeszkow-

+1 byczqu. Dobre
BONUS BGC - Możliwośc wyboru (album: Na rejonie) Sztos w chuj! - YouTube

Opublikowano

Ale teraz chciałbym polecieć do Aldiego, ale dzieciak zasnal i mam czas na Baldura :(