Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

No dobrze ale miałeś kiedyś tryb "Turbo" w konsolach gdzie nie uruchamia się go raz i jest ciągle włączony tylko kiedy masz na to ochotę? No nie było i do tego zmierzam, że developerzy nie mają na tym polu jeszcze dużego doświadczenia, więc wpadki w postaci niedopracowanej wersji handheldowej lub stacjonarnej będą się zdarzać. 

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ja nie twierdzę, że nie mogą mieć z tym problemu, zauważam, że nie jest to żaden technologiczny wybryk. 

Opublikowano

fire emblem

yokai watch4(w tym roku tylko kkw)

smash bros

pokemony (o ile)

jakby ta czworka wyszla w tym roku to niny znowu rozwala bank w ostatnich dwoch kwartalach

Opublikowano

Jakby zrobili remaster Yokai Watch 3 z 3DS to nie wiem czy by tak zaorali, ale że robią 4kę jako exa to co innego ;) oprócz tego w tym roku jeszcze Inazuma Eleven Ares oraz Yoshi :D

Edit: pojawiło się też dzisiaj info, że w lipcu w Japonii wyjdzie na Switcha remake Disgaea. Oj, od 20 kwietnia (Labo w USA) zaczyna się gruby okres dla Switcha 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

jokai watch nigdy nie gralem ale jak wychodzi na switcha to sie jaram. Lepsze to niz remastery z wiiu

Opublikowano
27 minut temu, funditto napisał:

Jakby zrobili remaster Yokai Watch 3 z 3DS to nie wiem czy by tak zaorali, ale że robią 4kę jako exa to co innego ;) oprócz tego w tym roku jeszcze Inazuma Eleven Ares oraz Yoshi :D

Edit: pojawiło się też dzisiaj info, że w lipcu w Japonii wyjdzie na Switcha remake Disgaea. Oj, od 20 kwietnia (Labo w USA) zaczyna się gruby okres dla Switcha 

oczywiscie o czworke mi chodzilo, juz zedytowalem

mnie yoka nie obchodzi ale ta seria ma fenomenalna sprzedaz w kkw (no ok 3 czesc sprzedala sie gorzej ale pewnie magia switcha zrobi swoje i banka peknie w tydzien lub dwa), za sprzedaza wiadomo, ze pojda inni devi i gier bedzie jeszcze wiecej

Opublikowano

Magia Switcha? Porównaj ile jest na rynku konsol lepiej - 3DS ok 24 mln, Switch ok 4. 1/4 posiadaczy Switcha w Japonii musiałaby chcieć tej gry. Raczej tak nie będzie.

Opublikowano

za pol roku w kkw (bo raczej wczesniej gra nie wyjdzie) konsol bedzie wiecej, a juz teraz przy 4mln switchow w kkw sprzedaz gier:

zelda 0,9mln

mk8d 1,5mln 

farbki2 2,2mln

nawet kirby w dwa tygodnie nabil 0,36mln

Opublikowano
4 godziny temu, hav7n napisał:

jokai watch nigdy nie gralem ale jak wychodzi na switcha to sie jaram. Lepsze to niz remastery z wiiu

Nie ma czym. Te gry wyglądają generalnie Tak, że odpalasz walkę i możesz odłożyć konsolę na kanapę, iść do toalety i "oooo... wygrałem". 

Opublikowano

Dyrektor generalny gamespotu chwali sie ze nintendo ma jeszcze duzo niezapowiedzianych duzych pozycji na ten rok

Opublikowano
16 godzin temu, Ficuś napisał:

Dyrektor generalny gamespotu chwali sie ze nintendo ma jeszcze duzo niezapowiedzianych duzych pozycji na ten rok

Gamestopu;)

Edytowane przez roivas

Opublikowano
6 minut temu, chodznaspacer napisał:

Ogarnia ktoś gdzie można kupić w Polszy wall mount?

Amazon uk wysyła do PL ten przedmiot

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Pany potrzebuję porady. Kupiłem Switcha na którym jest cyfrowy Mario oraz profil poprzedniego właściciela. Jak się już pewnie domyślacie, chodzi mi o to czy Mario będzie działał jeśli usunę konto poprzednika, który tą grę kupił. Chcę grać na swoim koncie/profilu.

Opublikowano

Nie będzie działał, ale dopóki jest tam jego konto i jest aktywne, możesz grać na swoim.

W dniu 10.04.2018 o 21:25, Dr.Czekolada napisał:

Ponoć w Jp wychodzi oddzielnie na 2 cartach u nas standardowo cart + cyfra.

Czy masz źródło tej informacji? Czy tak samo ma być przy okazji kolekcji zwykłych Mega Manów?

EDIT: Znalazłem na Play-Asia osobne zamówienia na pierwszą i drugą kolekcję. Trzeba będzie się czaić.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Też pewnie zapoluje na azjatyckie wydanie, a jak się nie uda to kupię na inną platformę...

To co zrobił Capcom z tymi kolekcjami na Zachodnie rynki, to po prostu żenada...

Opublikowano

Elo będą jakies gry w tym roku czy tylko kartony 

Opublikowano

Switch się skończył zanim na dobre się zaczął. Teraz juz tylko remastery ze wspaniałej konsoli jaka było Wii U.

Opublikowano

Ok to zamawiam gowa, pora pomachać łańcuchami chaosu 

Edytowane przez ragus

Opublikowano
2 godziny temu, Grabek napisał:

Btw, na amiami biorą preordery na figurki z xeno, 20k yenów xd

no ale te cysie cnie

Homure/Pyre mam już dawno zamówioną, Hikari/Mythre będę zamawiał zapewne na dniach:sapek:.

Edytowane przez P-chan