Opublikowano 10 kwietnia 20187 l No dobrze ale miałeś kiedyś tryb "Turbo" w konsolach gdzie nie uruchamia się go raz i jest ciągle włączony tylko kiedy masz na to ochotę? No nie było i do tego zmierzam, że developerzy nie mają na tym polu jeszcze dużego doświadczenia, więc wpadki w postaci niedopracowanej wersji handheldowej lub stacjonarnej będą się zdarzać.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Ja nie twierdzę, że nie mogą mieć z tym problemu, zauważam, że nie jest to żaden technologiczny wybryk.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l fire emblem yokai watch4(w tym roku tylko kkw) smash bros pokemony (o ile) jakby ta czworka wyszla w tym roku to niny znowu rozwala bank w ostatnich dwoch kwartalach
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Jakby zrobili remaster Yokai Watch 3 z 3DS to nie wiem czy by tak zaorali, ale że robią 4kę jako exa to co innego oprócz tego w tym roku jeszcze Inazuma Eleven Ares oraz Yoshi Edit: pojawiło się też dzisiaj info, że w lipcu w Japonii wyjdzie na Switcha remake Disgaea. Oj, od 20 kwietnia (Labo w USA) zaczyna się gruby okres dla Switcha Edytowane 10 kwietnia 20187 l przez funditto
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l jokai watch nigdy nie gralem ale jak wychodzi na switcha to sie jaram. Lepsze to niz remastery z wiiu
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 27 minut temu, funditto napisał: Jakby zrobili remaster Yokai Watch 3 z 3DS to nie wiem czy by tak zaorali, ale że robią 4kę jako exa to co innego oprócz tego w tym roku jeszcze Inazuma Eleven Ares oraz Yoshi Edit: pojawiło się też dzisiaj info, że w lipcu w Japonii wyjdzie na Switcha remake Disgaea. Oj, od 20 kwietnia (Labo w USA) zaczyna się gruby okres dla Switcha oczywiscie o czworke mi chodzilo, juz zedytowalem mnie yoka nie obchodzi ale ta seria ma fenomenalna sprzedaz w kkw (no ok 3 czesc sprzedala sie gorzej ale pewnie magia switcha zrobi swoje i banka peknie w tydzien lub dwa), za sprzedaza wiadomo, ze pojda inni devi i gier bedzie jeszcze wiecej
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Magia Switcha? Porównaj ile jest na rynku konsol lepiej - 3DS ok 24 mln, Switch ok 4. 1/4 posiadaczy Switcha w Japonii musiałaby chcieć tej gry. Raczej tak nie będzie.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l za pol roku w kkw (bo raczej wczesniej gra nie wyjdzie) konsol bedzie wiecej, a juz teraz przy 4mln switchow w kkw sprzedaz gier: zelda 0,9mln mk8d 1,5mln farbki2 2,2mln nawet kirby w dwa tygodnie nabil 0,36mln
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 4 godziny temu, hav7n napisał: jokai watch nigdy nie gralem ale jak wychodzi na switcha to sie jaram. Lepsze to niz remastery z wiiu Nie ma czym. Te gry wyglądają generalnie Tak, że odpalasz walkę i możesz odłożyć konsolę na kanapę, iść do toalety i "oooo... wygrałem".
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Dyrektor generalny gamespotu chwali sie ze nintendo ma jeszcze duzo niezapowiedzianych duzych pozycji na ten rok
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l W końcu pokazali trailer jednej z moich ulubionych serii. Ponoć w Jp wychodzi oddzielnie na 2 cartach u nas standardowo cart + cyfra.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 16 godzin temu, Ficuś napisał: Dyrektor generalny gamespotu chwali sie ze nintendo ma jeszcze duzo niezapowiedzianych duzych pozycji na ten rok Gamestopu;) Edytowane 11 kwietnia 20187 l przez roivas
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 6 minut temu, chodznaspacer napisał: Ogarnia ktoś gdzie można kupić w Polszy wall mount? Amazon uk wysyła do PL ten przedmiot Edytowane 11 kwietnia 20187 l przez Cottage
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Pany potrzebuję porady. Kupiłem Switcha na którym jest cyfrowy Mario oraz profil poprzedniego właściciela. Jak się już pewnie domyślacie, chodzi mi o to czy Mario będzie działał jeśli usunę konto poprzednika, który tą grę kupił. Chcę grać na swoim koncie/profilu.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Nie będzie działał, ale dopóki jest tam jego konto i jest aktywne, możesz grać na swoim. W dniu 10.04.2018 o 21:25, Dr.Czekolada napisał: Ponoć w Jp wychodzi oddzielnie na 2 cartach u nas standardowo cart + cyfra. Czy masz źródło tej informacji? Czy tak samo ma być przy okazji kolekcji zwykłych Mega Manów? EDIT: Znalazłem na Play-Asia osobne zamówienia na pierwszą i drugą kolekcję. Trzeba będzie się czaić. Edytowane 12 kwietnia 20187 l przez Di
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Też pewnie zapoluje na azjatyckie wydanie, a jak się nie uda to kupię na inną platformę... To co zrobił Capcom z tymi kolekcjami na Zachodnie rynki, to po prostu żenada...
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Btw, na amiami biorą preordery na figurki z xeno, 20k yenów xd no ale te cysie cnie
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Switch się skończył zanim na dobre się zaczął. Teraz juz tylko remastery ze wspaniałej konsoli jaka było Wii U.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Ok to zamawiam gowa, pora pomachać łańcuchami chaosu Edytowane 12 kwietnia 20187 l przez ragus
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, Grabek napisał: Btw, na amiami biorą preordery na figurki z xeno, 20k yenów xd no ale te cysie cnie Homure/Pyre mam już dawno zamówioną, Hikari/Mythre będę zamawiał zapewne na dniach. Edytowane 12 kwietnia 20187 l przez P-chan