Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

Witam,
Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? 
Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo.
Z góry dzięki za pomoc i każdą radę :)

Opublikowano

Jesli bedziesz mial blisko kontakt... to jak najbardziej :)
Ja teraz tylko na Switchu gram. Tona zabawy, swietna jakosc gier, na duuuuzo czasu grania.

Opublikowano

Mario nawet w trakcie gastroskopii da banana na twarzy.

Opublikowano

Dla mnie to najlepsza konsola od wielu lat. Powinieneś być zadowolony, a sama Zelda + Xenoblade to co najmniej 150-200 godzin grania 

Opublikowano

Switcha to można śmiało nawet na bezludną wyspę zabierać, więc do szpitala tym bardziej się nada :)

Opublikowano

Dziękuję Panowie. Zatem decyzja podjęta. Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście :)

Niestety leczenie ciężkie i długotrwałe się szykuje...

Opublikowano

Stardew Valley polecam, jeśli tylko taki rodzaj gier mógłby Ci siąść. Bardzo pozytywna, wciągająca gierka na długie godziny. Do tego niedawno wyszły Diablo 3 i CivilizationVI, też bardzo długowieczne gry. Wiem, że żadne to Switchowe exclusive’y, ale PC przytargać do szpitala może być ciężko ;). Z klasyków polecam jeszcze Binding of Isaac.

No i życzę powodzenia w leczeniu!

Opublikowano
39 minut temu, Epitaph napisał:

Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście :)

Podpowiedz, jakie gatunki gier lubisz - to ułatwi sprawę. Moje 5 pierwszych gierek na Znicza to Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, Bayonetta 2, Super Mario Odyssey i Xenoblade Chronicles 2. Kilkaset godzin zabawy na najwyższym poziomie.

Opublikowano
6 godzin temu, Epitaph napisał:

Witam,
Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? 
Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo.
Z góry dzięki za pomoc i każdą radę :)

Zelda, Super Mario Odyssey, Mario + Rabbits - te gry raczej powinny Ci podejść. Do tego obowiązkowo Celeste i Stardew Valley, ale pewnie już ograne na którejś dużej konsoli. Tak, Switch to bardzo fajna konsolka, na pewno zostanie z Tobą, gdy już wrócisz zdrowy do domu, czego Ci życzę.

Opublikowano

@Epitaph  lukaj na PT gość sprzedaje cały zestaw switch  z paroma gierkami.

Opublikowano

No i z RPG jest jeszcze Skyrim, również co najmniej 100 godzin, jeśli jeszcze nie grałeś. Z multiplatform polecam jeszcze Wasteland 2 i Undertale. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia @Epitaph, trzymaj się! 

Opublikowano

Hollow Knight, Dead Cells, Axiom Verge - bardzo dobre indyki, które są wart kupna.

Opublikowano

W zależności od tego jakie gatunki lubisz:

Platformówki: Super Mario Odyssey, Donkey Kong Country Tropical Freeze 

Akcja: Zelda Breath of the Wild, Splatoon 2

taktyczne: Mario + Rabbids Gold Edition (fenomenalne DLC wchodzi w sklad wersji Gold), Civilization VI

RPG: Pokemon Let's Go, Xenoblade 2, Octopath Traveler 

Multi: Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Smash Bros Ultimate, Mario Tennis Aces 

Bijatyki: Super Smash Bros Ultimate (sądząc po poprzednich grach z serii w grze będzie tona zawartości na dziesiątki godzin)

Opublikowano

@Hero of OrionU nas w Styczniu (tylko cyfra jak na razie) u Japsów w Grudniu.W zapowiedziach w eShopie możesz soie wylukać nawet cenę (bodajże 80zł).

Opublikowano

import z kkw, za date podali premiere w tym kraju

bralem od nich okami hd w analogicznej sytuacji i dostali go tydzien po premierze w kkw

Opublikowano

Czyli pudełko będzie po japońsku? Bo jest informacja że gra ma angierlskie napisy.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że na Ultimie widnieje taka okładka:

onimusha-warlords-09.jpg

oraz jest napisane: 

Wersja językowa:
Japońska (angielskie napisy)

To śmiem twierdzić, że tak, pudełko będzie miało japońskie napisy a gra będzie po ang. 
Opublikowano

Nie bez powodu ta opcja jest dostępna jedynie dla Japończyków :gayos: