Daffy 10 529 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Najlepiej żadne by nie dać zarobić tym zyebom z gamefreak by jakimś cudem wreszcie się ogarnęli 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Dobra chlopaki to napiszcie Mu jaka uzywke najlepiej kupic. Gliniarz chcacy zagrac w Pokemony to nie przelewki, sprawa jest powazna Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Podobno Swordy/Shieldy najlepsze z tych na switchu. Starh jest krawieznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Zależy w sumie co cię obchodzi, niektórych obchodzi tylko singiel, innych tylko multi itp. Scarlet Violet fantastyczne gry, pod wieloma względami innej takiej nie ma ani na świecie ani w serii, najlepsza wysokosprzedażowa gra ostatniego czasu. Pełna wolność eksploracji, latasz wspinasz się po wszystkim, pokemony sobie chodzą wszędzie. Sword Shield sympatyczne liniowe gierki jeśli ktoś lubi pokemony. Osobiście bardzo mi się podobały walki i sekcje open world, ale wiele osób nawet tego nie tyka tylko przechodzi jak singlowego RPG-a, w tym przypadku gra nie ma wiele atrakcji. Prawdopodobnie ostatnie pokemony jakie zrobiono w tym kreskówkowym stylu który dominał przez jakiś czas. Legends Arceus taki spin-off dla ludzi nielubiących pokemonów, ma swoich fanów. W tej grze jest bardziej podejście takie jak w popularnych grach, dużo misji do zrobienia, menusów do wypełnienia, za to walki właściwie nie istnieją, w grze jest silnik walk są ale gra jest single a walki można niemalże pominąć, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 52 minuty temu, XM. napisał: Podobno Swordy/Shieldy najlepsze z tych na switchu. Starh jest krawieznikiem? Si Si senior. z innej beczki - jakieś gry do co opa? Mario kart na splicie może być fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Mk8 Smash Oba Mario party New Mario Bros deluxe Snipperclips Edytowane 19 Maja 2023 przez Daffy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Czy jeżeli kupię indywidualny plan, to wszystkie konta na konsoli będą mogły grać online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 On 5/19/2023 at 9:45 PM, XM. said: Podobno Swordy/Shieldy najlepsze z tych na switchu. Starh jest krawieznikiem? Dla mnie Sword to jedno z najgorszych growych doświadczeń ever. Poczułem się srogo wydymany po ograniu tego potworka za 2 stówy. Mając w pamięci nostalgiczne Let's Go, tutaj w każdym aspekcie padaka (technicznie, fabularnie, gameplayowo). Gamefreak powinno mieć zakaz robienia gier, bo to partacze. Do Arceusa i tych najnowszych podchodzę więc z dużą rezerwą, kupię jak będzie naprawdę duża okazja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 3 godziny temu, Daffy napisał: Nie Serio to nie działa tak jak w przypadku ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 (edytowane) Plan indywidualny to plan na konto indywidualne, a nie na indywidualny system Plan rodzinny w zamyśle jest od tego by każdy profil i rodzina miała abo. Indywidualny = na jedno konto Rodzinny = do 8 kont nie ważne czy na jednej konsoli czy na wielu Edytowane 21 Maja 2023 przez Daffy Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 3 godziny temu, Daffy napisał: Plan indywidualny to plan na konto indywidualne, a nie na indywidualny system Plan rodzinny w zamyśle jest od tego by każdy profil i rodzina miała abo. Indywidualny = na jedno konto Rodzinny = do 8 kont nie ważne czy na jednej konsoli czy na wielu Dzieki Jezeli kupię keya na 12m to będę mógł ulepszyć abonament do tej najlepszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) W dniu 19.05.2023 o 21:51, Daffy napisał: Mk8 Smash Oba Mario party New Mario Bros deluxe Snipperclips Ja nie polecam Smasha, bo to nie jest gra do gry z kobietą, a o to chyba autor pytania pyta? Nie polecam też NMBS, bo jest frustrujace przez powracanie po każdym zgonie do mapki i długie loadingi. No i nie polecam Snippetclips, bo tylko początek jest spoko, a w późniejszych levelech gra mocno frustruje. Tylko MK8D, SM3DW i obie części Overcooked, można też spróbować któregoś Mario Party lub Kirbiego 2D, ewentualnie Raymana Legends i DKCTF (funky mode). Edytowane 22 Maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Nie pisał nic że to do coopa z kobietą, snipperclips i nmbs kończyłem z ziomkami przed tv i było zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 W dniu 19.05.2023 o 22:39, Starh napisał: z innej beczki - jakieś gry do co opa? WarioWare Get It Together! Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Kilka wniosków z korzystania z dwóch konsol i jednego konta na który kupione są gry cyfrowo. W sumie nie znalazłem gdzie to jest łopatologicznie wyłożone, więc spróbuję ja. Jedna z konsol jest primary druga secondary. Co to oznacza. Primary korzysta z wszystkiego bez ograniczeń. Można grać na różnych profilach, offline i tak dalej. Secondary sprawdza każdorazowo licencję na grę i można grać tylko na koncie na którym są gry kupione. ALE Secondary sprawdza tylko przy uruchomieniu gry, a potem można grać offline. Nie sprawdza przy przebudzaniu. To znaczy, że jak grasz w jedną grę nawet i tydzień to konsola Cię nie sprawdzi i możesz być offline cały czas. Samo sprawdzenie to też 5sek. Udostępnienie na te kilka sek internetu z telefonu a potem wyłączenie hotspota? Działa. Tak więc mimo kretynizmów Nintendo nie jest to aż takie frustrujące i jak ktoś planuje kupić dwa Switche i gry na jednym koncie to może spokojnie działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Front Mission 2 Remake opóźniony a co za tym idzie FM3 też Cytuj Odnośnik do komentarza
Magdalena600 0 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) Dzień dobry. Posiadam nintendo switch i kupiłam teraz 2 nowe konsole dla swoich dzieci. Lepiej dodac te konsole do mojego konta, czy każdemu założyć nowe, osobne konto? Edytowane 31 Maja 2023 przez Magdalena600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Jak masz cyfrowe gry to dodać istniejace konta. Jak fizyczne to założyć nowe Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Po ponad pół roku bez Switcha wjechał wreszcie Oledzik, no i jest zajawa fest. Na początku nie było wielkiego wow, ale jak zobaczyłem swoje stare screeny/filmiki z Zeldy, Animal Crossing i innych gierek, to dopiero zauważyłem o ile lepiej to wszystko wygląda. Miałem wcześniej Dead Cells, odpaliłem na chwilę żeby sprawdzić jak wygląda, no i jest bardzo dobrze. A nawet za tą grą nie przepadam W poprzedniej wersji Switcha wkurzało mnie to, że grając w dzień w pomieszczeniu na ekranie odbijał sie co chwile mój ryj, na oledzie tego efektu nie ma dopóki nie wjedzie całkiem ciemna scena. Niedługo testy w parku hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Tak, niektóre indyczki na OLEDzie wyglądają tak jakbym grał w inną grę, DC super, polecam jeszcze HK i Huntdowna zobaczyć, te kolorki, neony itp.. Z większych gier Metroid Dread robi robotę, widać że specjalnie pod oledzika była tworzony, dobrze do reklamuje Edytowane 2 Czerwca 2023 przez zdrowywariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czy ktoś może używa tego cuda? Nasz ulubiony mały przedsiębiorca wrzucił to na stan i chętnie poznałbym legitne opinie forumowiczów. Ja akurat ogrywałem i będę jeszcze ogrywał sporo gier na tv, więc jeśli to faktycznie poprawiłoby jakość, to można się nad tym zastanowić. Szczególnie interesuje mnie to jak sie sprawdza w dużych grach 3d, czyli Zelda, Xeno itp https://perfectblue.pl/produkt/adapter-marseille-mclassic-nintendo-switch-inne-konsole/ Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 3 godziny temu, number_nine napisał: Czy ktoś może używa tego cuda? Nasz ulubiony mały przedsiębiorca wrzucił to na stan i chętnie poznałbym legitne opinie forumowiczów. Ja akurat ogrywałem i będę jeszcze ogrywał sporo gier na tv, więc jeśli to faktycznie poprawiłoby jakość, to można się nad tym zastanowić. Szczególnie interesuje mnie to jak sie sprawdza w dużych grach 3d, czyli Zelda, Xeno itp https://perfectblue.pl/produkt/adapter-marseille-mclassic-nintendo-switch-inne-konsole/ Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 ja potrafię korzystać z internetu, chciałbym tylko porównać takie testy z opiniami zagrajmerów głównie używających tego ze Switchem Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 W dniu 6.06.2023 o 09:57, number_nine napisał: ja potrafię korzystać z internetu, chciałbym tylko porównać takie testy z opiniami zagrajmerów głównie używających tego ze Switchem I jak, kupiłeś, testowałeś? Sam się zastanawiam ale również chciałbym poczytać opinie ludzi zamiast oglądać filmiki Przy okazji pochwalę się nowym zakupem. Czasami miewam ochotę pograć na większym ekranie - niestety zarówno telewizor jak i monitor do komputera to albo 4K albo 1440p i na nich obraz ze Switcha źle się skaluje przez co wygląda to naprawdę źle. Szarpnąłem się na monitor zewnętrzny 1080p OLED i jestem zachwycony jakością. Poniżej zdjęcie które w żaden sposób tego nie oddaje, na żywo ekran super żyleta. Kupiony na amazonie za ~1300zł INNOCN OLED 15A1F. Oczywiście w tej cenie sens zakupu tylko pod Switcha nie jest zbyt opłacalny, ale można podłączyć Steam decka, PC i wszystko inne co ma HDMI. Z ciekawostek - przy Switchu obraz można przesyłać kablem usbc z jednoczesnym ładowaniem konsolki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi