Skocz do zawartości

Call Of Duty: Black Ops 3

Featured Replies

Opublikowano

Na PC trafia narzedzia moderskie dzieki czemu bedzie mozna samemu tworzyc nowe mapy i inne tryby rozgrywki. Testy Alpha w marcu

• Odpowiedzi 770
  • Wyświetleń 108,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty Nemesis oglądałeś w ogóle te snapy co są pokazane na tych filmikach z youtube co dałem w pierwszym poście ? Przecież ewidentnie widać, że to przeszłość jest (2 wojna światowa i lata 70/80). Acti ni

• Na plus paint it black na minus wszystko.

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

cod jak wojna nigdy sie nie zmiena. Ten sam syf,zero swiezosci i innowacji,praktycznie wszytsko to samo. 3 strzaly w klate ded,gra na hostach,headglitche na kazdym kroku. Bo3 bedzie moglo walczyc o

Opublikowano

Trailer jak zwykle swietny, najladniejszy motyw do PS4, ladnie Acti hype kreci !

Edytowane przez easye

Opublikowano

trailery zawsze mają za(pipi)iste szkoda że gra nigdy nie dorównuje :)

Tym razem dorówna. Treyarch to zdecydowanie najbardziej utalentowane studio z tych, które się CoD-em zajmują...

Ja nie wierzę. Kupiłem w okolicy premiery ghost i aw. Obie mnie zawiodły nawet singlem co kiedyś było nie do pomyślenia. Obecnie wychodzi tyle dobrych gier że nie mam ochoty inwestować w średniaki. Jak będzie fajny singiel i spoko multi to może w lutym...

Opublikowano

Tym razem dorówna. Treyarch to zdecydowanie najbardziej utalentowane studio z tych, które się CoD-em zajmują...

Ja nie wierzę. Kupiłem w okolicy premiery ghost i aw. Obie mnie zawiodły nawet singlem co kiedyś było nie do pomyślenia. Obecnie wychodzi tyle dobrych gier że nie mam ochoty inwestować w średniaki. Jak będzie fajny singiel i spoko multi to może w lutym...

To niezłego pecha miałeś bo te dwie części są akurat najgorsze z całej serii ;)

Opublikowano

No zdecydowanie, AW i Ghosts są bardzo słabe, szczególnie ten drugi :/

Wygląda na to, że z nowym Black Opsem jest zupełnie inaczej.

Opublikowano

To niezłego pecha miałeś bo te dwie części są akurat najgorsze z całej serii ;)
I jeszcze nie od Treyarcha. :)

Dosyć ciekawie się zapowiada... ale czekam na spin-off w I wojnie światowej!

Opublikowano

Tylko w 3 miastach w PL nocna przedsprzedaż (znam jedno, moje)

53052.jpg

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze 2 misje za mną, jest naprawdę bardzo dobrze. Druga misja mi zajęła godzinę czasu (zginąłem 2 razy) więc info o tym, że to będzie najdłuższa kampania w codzie zdają się być prawdziwe :)

PSN: OptimumOptimo jakby ktoś też już miał i chciał pograć :)

Edytowane przez Janush

Opublikowano

Szieet, w Polsce to dobrze macie. Branie gierek 1-3 dni przed premiera..

Opublikowano

Zawsze hejtowano w tematach dotyczących black ops-ów, a tu patrzcie...

hejterzy przenieśli się do tematu Fallouta   0_o

Opublikowano

Zawsze hejtowano w tematach dotyczących black ops-ów, a tu patrzcie...

hejterzy przenieśli się do tematu Fallouta 0_o

Bo na coda mało kto na tym forum czekał a na f4 prawie wszyscy?

Opublikowano

64761199902051731169.jpg

Dziś relacja. Niestety embargo sprzedażowe do jutra....teoretycznie.

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

Niech ktoś sprawdzi czy jest split screen na zombies (ps4/x1)

Opublikowano

multi śmiga w 60fps tak?

Opublikowano

multi śmiga w 60fps tak?

Wszystko smiga w 60.

Opublikowano
  • Autor

Multi spooooooro lepsze od AW i Ghosts. Dla mnie jest nawet fajniejsze od Black Ops 2, coś porównywalnego do Black Ops 1 :) Największa zaleta to mega fajne mapy, bronie z których każda się wyróżnia na swój sposób i przede wszystkim wolniejsze tempo gry niż w AW :P

Opublikowano

Czytam w recenzjach że to najsłabsza kampania singlowa od Treyarch. Czy jakiś Janusz mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć ?

Opublikowano

to da się slabiej? Treyarch to najgorsze kampanie juz od coda 3

Tak, to prawda, a z reszta nie wiem, bo w zadna "treyarchowska" kampanie nie gralem wyjąwszy World At War. Za to bez najmniejszej (dla mnie) watpliwosci kolesie z Treyarch robia najlepsze multi...

Opublikowano

Singiel i fabuła w BO były bardzo dobre,ale dwojka to juz byla bieda po calosci.

Opublikowano

to da się slabiej? Treyarch to najgorsze kampanie juz od coda 3

Przeciez kampanie w Black Ops 1 byla jedna z lepszych kampani w CoD :facepalmz: Tylko MW1 przebija BO1

Skonczylem pierwsza misje i powiem tyle

Koncowka misji jest chyba najbardziej brutalna akcja w calej serii.

Edytowane przez Zaqair