Opublikowano 20 listopada 20204 l Były różne aktorki i aktorzy jakich lubiłem mniej lub bardziej ale od czasów nastolatka wychowanego na magnetofonach szpulowych, kasetach vhs, bmx-ach, pewexie, Commodore64 i ogólnie klimatach obecnie uważanych za retro, od tamtych czasów do dziś jest jedna aktorka, która jest w moim sercu numerem jeden: Jeniffer Connelly Do dziś jest dla mnie ideałem kobiecego piękna i urody Edytowane 20 listopada 20204 l przez SebaSan1981 Literówka
Opublikowano 2 grudnia 20204 l 12 godzin temu, drozdu7 napisał: Teraz najpiękniejszy jest Elliot Page <3 I tak wyglądała jak chłop co się za babę przebrał więc decyzja nie zaskakuje
Opublikowano 2 grudnia 20204 l W dniu 20.11.2020 o 19:09, SebaSan1981 napisał: Były różne aktorki i aktorzy jakich lubiłem mniej lub bardziej ale od czasów nastolatka wychowanego na magnetofonach szpulowych, kasetach vhs, bmx-ach, pewexie, Commodore64 i ogólnie klimatach obecnie uważanych za retro, od tamtych czasów do dziś jest jedna aktorka, która jest w moim sercu numerem jeden: Jeniffer Connelly Do dziś jest dla mnie ideałem kobiecego piękna i urody
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l jest film z ostatnich kilku lat gdzie przyjmuje cumshota na ryj ale nie wiem czy dobry
Opublikowano 1 września 20213 l 12 godzin temu, Sugan napisał: jest film z ostatnich kilku lat gdzie przyjmuje cumshota na ryj ale nie wiem czy dobry Wklej to rada nadzorcza oceni.
Opublikowano 1 września 20213 l 15 minutes ago, McDrive said: Wklej to rada nadzorcza oceni. Shelter 2014
Opublikowano 6 listopada 20213 l Mmmm... Jennifer Pamiętam jej boberka w "Requiem dla snu" Moim ideałem aktorskiego piękna jest Rebecca Ferguson - za każdym seansem Mission Impossible Rogue Nation "walę konia dupom"