Opublikowano 20 listopada 20205 l Były różne aktorki i aktorzy jakich lubiłem mniej lub bardziej ale od czasów nastolatka wychowanego na magnetofonach szpulowych, kasetach vhs, bmx-ach, pewexie, Commodore64 i ogólnie klimatach obecnie uważanych za retro, od tamtych czasów do dziś jest jedna aktorka, która jest w moim sercu numerem jeden: Jeniffer Connelly Do dziś jest dla mnie ideałem kobiecego piękna i urody Edytowane 20 listopada 20205 l przez SebaSan1981 Literówka
Opublikowano 2 grudnia 20205 l 12 godzin temu, drozdu7 napisał: Teraz najpiękniejszy jest Elliot Page <3 I tak wyglądała jak chłop co się za babę przebrał więc decyzja nie zaskakuje
Opublikowano 2 grudnia 20205 l W dniu 20.11.2020 o 19:09, SebaSan1981 napisał: Były różne aktorki i aktorzy jakich lubiłem mniej lub bardziej ale od czasów nastolatka wychowanego na magnetofonach szpulowych, kasetach vhs, bmx-ach, pewexie, Commodore64 i ogólnie klimatach obecnie uważanych za retro, od tamtych czasów do dziś jest jedna aktorka, która jest w moim sercu numerem jeden: Jeniffer Connelly Do dziś jest dla mnie ideałem kobiecego piękna i urody
Opublikowano 31 sierpnia 20214 l jest film z ostatnich kilku lat gdzie przyjmuje cumshota na ryj ale nie wiem czy dobry
Opublikowano 1 września 20214 l 12 godzin temu, Sugan napisał: jest film z ostatnich kilku lat gdzie przyjmuje cumshota na ryj ale nie wiem czy dobry Wklej to rada nadzorcza oceni.
Opublikowano 1 września 20214 l 15 minutes ago, McDrive said: Wklej to rada nadzorcza oceni. Shelter 2014
Opublikowano 6 listopada 20214 l Mmmm... Jennifer Pamiętam jej boberka w "Requiem dla snu" Moim ideałem aktorskiego piękna jest Rebecca Ferguson - za każdym seansem Mission Impossible Rogue Nation "walę konia dupom"
Opublikowano 26 stycznia26 sty Pierwsza fota Henryka Bożego jako Supermana (casting do Man od Steel). Chyba była zarwana nocka w WoWA.
Opublikowano czwartek o 09:472 dni Kojarzycie jeszcze taką aktorkę jak Shannon Elizabeth? Na pewno kiedyś sobie do niej waliliście. Właśnie przeczytałem, że postanowiła dołączyć do Only Fans Cinematic Universe, może jest jakaś szansa na crossover z inną babunią, która też niedawno zaczęła tam karierę czyli Denise Richards
Opublikowano czwartek o 10:432 dni 41 minut temu, Josh napisał(a):Właśnie przeczytałem, że postanowiła dołączyć do Only Fans Cinematic Universe, może jest jakaś szansa na crossover z inną babunią, która też niedawno zaczęła tam karierę czyli Denise RichardsNigdy nie korzystałem z tej platformy, ale dla takiego duetu wykupiłbym subskrypcję na miesiąc. Dwie podstarzałe aktorki w lesbijskim akcie uniesienia ? nie mógłbym odpuścić takiego seansu. To byłby dopiero prawdziwy body horror z krwi i kości, a nie jakaś przereklamowana Substancja.