Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 417,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

widzialem ale nawet jej nie wzialem, co w niej specjalnego?

Opublikowano

te zegarki leza po prostu do lootowania w pomieszczeniach, zwykle w jakis lepiej zachowanych kompleksach i bazach

sprawdz szpitale, arcjet, parsons asylum, dom spokojnej starosci w dol do parsons asylum, generalnie tych budzikow troche jest do zebrania

ale jesli konkretnie potrzebujesz nuclear material, glass i aluminium, to tagnij je sobie lupą i wtedy przy lootowaniu bedziesz mial zaznaczone inne materialy w ktorych to jest

alluminium, spring i nuclear material jest mnostwo wszedzie tak naprawde

Opublikowano

Czy ktos moze znalazł, albo kupil taki budzik? Jezeli tak to prosilbym o lokacje, lub sklep w ktorym to znalezliscie\kupiliście.

http://fallout.wikia.com/wiki/Alarm_clock

Sanktuarium xd w domach o ile nie zmieliłeś już wszystkiego na złom.

W szpitalach Medford Memorial Hospital. przy łóżkach pacjentów. warto też zbierac "ukłądy scalone" i "bioscany" (dropią z robotów wariantów mr handy) upewnijcie sie ze macie ze 3 sztuki, podziękujecie mi później jak pchniecie fabułę do przodu. zaoszczedzicie sporo latania, chyba ze lubicie :lapka:

Opublikowano

ja taki budzik widziałem pare razy w jakichś budynkach z loadingiem

Opublikowano

nie gadajcie ze fabula nagle stanie w miejscu i nie ruszy dopoki nie znajdziemy budzika czy bioskanów xd co to jakiś mgs v?

Opublikowano

widzialem ale nawet jej nie wzialem, co w niej specjalnego?

ma czaszkę

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Dzięki Yano, takiej konkretnej odpowiedzi szukałem. :)

Opublikowano

nie gadajcie ze fabula nagle stanie w miejscu i nie ruszy dopoki nie znajdziemy budzika czy bioskanów xd co to jakiś mgs v?

:reggie:

no nie będzie spoiler, ale będziemy musieli coś wycraftowac, specjalnie jakoś itemów nie zbierałem przez gre, no ale zabrakło mi kilku sztuk i było latanie jak kot z chorym pęcherzem i szukanie śmieci

Opublikowano

Gra na holotasmie Grognak to istna gra w grze :obama:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Jest w biurze dr Amari w Zakamarkach Pamieci.                              

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

:reggie:

no nie będzie spoiler, ale będziemy musieli coś wycraftowac, specjalnie jakoś itemów nie zbierałem przez gre, no ale zabrakło mi kilku sztuk i było latanie jak kot z chorym pęcherzem i szukanie śmieci

To tez mnie troche wkurzyli.

Opublikowano

Osiągnięcie maksymalnego poziomu z towarzyszem to chodzi o rukanko? Coś ten Preston za cieplutki się kurwa robi, no przecież się nie zeszmacę dla pucharka no nie? :/ Teraz z jakąś laską zacząłem latać.

Jakieś rady jak osiągnąć maksymalny poziom zadowolenia w osadzie? Sanktuarium już nieźle odpicowałem, wszystkiego jest nadmiar, do tego trzy sklepy postawiłem i nihuhu, cały czas dziewięć osób w osadzie i zadowolenie maks 50%, a jak wyjdę misje robić to zaczyna spadać.

Opublikowano

Trzy sklepy? Spróbuj piętnaście, tych tier 3, najdroższych. I nie wychodź wtedy z Sanktuarium bo jest glitch, że jak pójdziesz sobie to PipBoy pokazuje, że nie ma np. wody i łóżek i zadowolenie spada :teehee:

Tak ze 4h mi zajęło podniesienie zadowolenia z 85 do 100, ale Platyna wczoraj wpadła :D

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ten glitch sprawił że np ja wykładam kompletnie laske na ten cały minecraft Bethesdy. I tak był słaby.

Może to załatają, ale szczerze mi juz wszystko jedno.

Ten drugi kawałek mi poleciał pierwszy raz jak byłem przy jakiś dokach  :fsg:

https://youtu.be/VkaMnJBi5UM

Opublikowano

Bardziej mnie niepokoi, że liczba mieszkańców zatrzymała się na liczbie 9 i ni chuchu nie chce się zwiększyć xd

W ogóle te całe stawianie tego wszystkiego jest tak beznadziejnie zrobione, że o ja yebię :D

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Wybuduj wiecej tych słupów z megafonem do nawolywania. Ja mam 80% zadowolenia, 6 typa, 6 lozek, woda, drzewka i jakies 40 wiezyczek laserowych naokolo. Zadnych sklepow, wszystko co sie dalo przerobic na maty zostalo zutylizowane, nic u mnie nie ma wolnostojacego oprocz benchy do craftu, generalnie mam w pompie osade ale wybudowalem 2 maszty, nazbieralo mi sie 14 typa to ich wypi erdolilem bo sie tloczno zrobilo kolo garazu.

Opublikowano

Ja już pisałem, że u mnie zadowolenie osady stoi na 80 i za nic nie chce się podnieść :/

Opublikowano

Może przez ten glitch, zostaw grę włączoną i pójdź sobie na zakupy, jak wrócisz może wzrośnie do 100%

Opublikowano

Dzięki Yano, takiej konkretnej odpowiedzi szukałem. :)

spoko :)

a na serio grałem pare razy po pijaku i nie pamiętam detali ale napewno widziałem te budziki kilka razy, być może było to w tej fabryce gdzie łazimy z gościem z BOS (1 ich misja) albo w krypcie 81 w której byłem przedwczoraj i nie wiem jak tam trafiłem xD

ale wydaje mi sie że to były takie większe budynki ogólnie które mają loading (wiem że pewnie to oznacza 80% budynków sory)

Opublikowano

Ja już pisałem, że u mnie zadowolenie osady stoi na 80 i za nic nie chce się podnieść :/

U mnie tak samo sprawa wygląda.

Opublikowano

Czy ktos moze znalazł, albo kupil taka bandane ? Jezeli tak to prosilbym o lokacje, lub sklep w ktorym to znalezliscie\kupiliscie                                                                                                                                                                              http://fallout.wikia.com/wiki/Skull_bandana

zNALAZLEM TERAZ JEDNA I SPRZEDALEM ROBOTOWI W GUDNEJBOR IDZ TAM I ZOBACZ CZY J JESZCZE MA TO MOZE TANIO ODKUPISZ