Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czezarinio przeproś może że kłamałeś nam o bioshocku.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Poczekaj jak zobaczysz gameplay Detroit

A co? Będzie wciskanie X, a potem A zamiast A, a potem X? :rotfl: 

Opublikowano

nie to co w botowym mesjaszu 90210 aka life is strange

Opublikowano

Life is strange? Max 6/10. Nigdy nie szanowałem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Szok, XO nie wyrabia technicznie. Czujecie to zaskoczenie? X jest bardziej słaby od Plejki hrrrrr..... GDZIE SĄ JAKIEŚ GRY NA TE Z(pipi)ANE KONSOLE?!

Opublikowano

Czezarinio przeproś może że kłamałeś nam o bioshocku.

Nie kłamałem. Widzialem na własne oczy i dodatkowo podparlem to co sam widzialem strona na ktorej byla pokazane zrzuty ekranowe oddajace rzeczywista roznice. Lens of Truth miala fajny bajer ze po najechaniu kursorem na zdjecie pokazywal screen na X360, a dajmy na to po zjechaniu kursora screen z wersji PS3. Sorry, ale Bioshock 2 na PS3 wygladal jakby byl robiony na PS2 :wacko:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Widzialem na wlasne oczy obie wersje i chyba nie, (pipi)

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Widzialem na wlasne oczy obie wersje i chyba nie, (pipi)

Dokladnie jak piszesz. Widzialem gre na wlasne oczy na obie platformy :reggie:

Opublikowano

Tyle że w przypadku PS3, większość tych rzekomo lepszych wrażeń z multiplatform na X360 wynikała z subiektywnego podejścia bardziej niż z suchych statystyk, a porty bywały też gorsze na konsoli MS. Bo to, że PS3 mogło wygenerować ogólnie lepszą grafikę, świadczą nagrody za grafikę roku które seriami zgarniały ex'y na PS3. Jednak różnica nie była tak wielka jak teraz. Mimo wszystko jak wiadomo, to nie sama moc sprzedaje konsole, więc nie upatrywałbym słabej sprzedaży XO w tym, że ma gry w HD Ready. To raczej konsekwencja polityki i utraty instynktu samozachowawczego na rynku, coś co straciło Sony tymczasowo na początku zeszłej generacji, by potem przez kolejną jej połowę mozolnie odzyskiwać zaufanie klientów. Tytaniczna praca jaką wykonało Sony, opłaciła się i przynosi profity do dziś. To IMO efekt fali sukcesu, który zaczął się w zeszłej generacji właśnie, gdy Sony zaczęło doganiać konkurencję z Redmont (i potem przegoniło ostatecznie). MS z tymi "ekosystemami" i innymi "mocami chmury" chce iść na skróty, ale przypomina to miotanie się ryby w siatce. MS miał zawsze problemy gdy musiał gonić konkurencję, i widać nadal się nie nauczył, że wymaga to katorżniczej pracy i lat cierpliwości...

Opublikowano

Mendrek, nie Mendrek-Quantum Fucking Break na ustawieniach "minimalnych" roz(pipi)al system xD

Opublikowano

Nie, bo nie chcą mieć 5kg pudła w dużym pokoju, chcą grać w EKSY i mają kolegówmna PSN.

I możesz mieć co wieczór imprezy ze znajomymi

Opublikowano

No w sumie dzięki Xboxowi One nie muszę się czuć specjalnie poszkodowany grając na PS3. Dziękuję Microsoft ;)

Opublikowano

Klapy i niektóre boty jak łyknęły bajke o natywnym 720p w QB. Nawet mi Was nie żal.

Opublikowano

Klapy i niektóre boty jak łyknęły bajke o natywnym 720p w QB. Nawet mi Was nie żal.

Czytałeś ARTYKUŁ od DF?

Opublikowano

Figaro nawet w weekend jest stulejarzem generacji siedząc w internecie i czytając o rozdziałce gier na xo czy można być większym przegrywem?

Opublikowano

Figaro nawet w weekend jest stulejarzem generacji siedząc w internecie i czytając o rozdziałce gier na xo czy można być większym przegrywem?

Ja w weekend pracuję więc dla mnie to słowo jest rozmyte. Niczym exy na Xboxa.

BOOM.

Opublikowano

Powiem tak, nie obchodzi mnie w tym momencie, czy wam peknie dopa lub nie, zgadza sie ? Tak i nie. Zalezy dla kogo i od kogo. Zdaje sobie sprawe, ze w tym momencie psycha dla wielu uzytkownikow martwej konsoli microsoftu jak i posiadaczy pecetow padnie jak nic, czaicie boty ? Jasne, ze tak. 

Wiec, sluchajcie, bo nie zamierzam sie powtarzac over 9000, rozumiemy sie, czy nie ? Zdeptac tylko robale. 

MS zalicza porazke za porazka z tym guwnem martwym xbonem,rozumiesz, czy mam LEPIEJ, TO WYTLUMACZYC ? Tak ? 

-Quantum Break nie dosc ze to korytarzyk (pipi)y skryptami dla januszy gejmingu na 6-7 godzin to na dodatek w guwniano- rozmazanej rodzialce i 30 klatek, co potem ? Guwno. Czaisz ?  Od graczy dla graczy ? Idz pan w dope z ta promocja tego scierwa, synek.

-Xbox traci ekskluzywne tytuly, ktore wyjda/juz sa na pecetach, to jest dopiero plaskacz dla graczy xbonka. 

-Coraz to wieksze problemy z xbox live, co to bedzie jak MS pobije 36 mln sprzedanych konsol jak SONY ? XD Do tego i tak pewnie nie dojdzie :yao:

-Co roku to samo.. Po raz kolejny Forza, po raz kolejne strzelanie z blasterkow do krasnali, po raz kolejne..  :bad:  Przykro mi, raczej beka z ludzi ktorzy kupuja te kotlety co roku, zadnych innowacji... 

No ale co tam, HIP HIP HURRA KRUL SPENCER, rob nas dalej w balona, hehe. 

Opublikowano

-Co roku to samo.. Po raz kolejny Forza, po raz kolejne strzelanie z blasterkow do krasnali, po raz kolejne..  :bad:  Przykro mi, raczej beka z ludzi ktorzy kupuja te kotlety co roku, zadnych innowacji... 

Powiedział to typ, który co roku gra w coraz bardziej zyebanego coda. xdddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

No nie ma się co oszukiwać, Xbox one to już dno totalne, warto kupić jeszcze dla paru gierek i dobrego pada, a po e3 trzeba kupić ps4K...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.