Opublikowano 16 stycznia 20196 l Normalne, gra bajerów graficznych nie ma i stąd te fajne 60 fps. Monhun też coś koło 20 gb na dysku zajmuje.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l RE7 również wazyło 21GB, a miało całkiem przyzwoity czas gry i tryb Madhouse. Strzelam, że RE2 będzie można skończyć w 10-12 godzin, za to dodatki podniosą replayability na tyle, że spokojnie da się posiedzieć przy nim dwa-trzy razy tyle
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Normalny rozmiar, gra nie ma trybu multi i pewnie nie ma wiele cinematiców więc nie waży tyle co jakiś RDR 2.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 4th survivor hunka i tofu jest już potwierdzone na 100%. wg przecieków pojawi się też tryb w stylu raid, merców (oby nie tylko jako dlc). w każdym razie Capcom zazwyczaj dba o replayability.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Około dziesięciu godzin na każda postać, to całkiem dobry wynik. Ja macam każda ścianę w takich grach jak Resident, więc liczniki będzie większy. Czekamy do następnego piątku. https://www.google.co.uk/amp/s/wccftech.com/resident-evil-2-remake-story-lenght/amp/
Opublikowano 16 stycznia 20196 l No i spoko czas. Speedruny w dwójce robiłem poniżej 2 godzin w 98 roku. Kuźwa jak ja uwielbiałem w to grać.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Dopiero ogralem demko. Grubo A te niektore animacje obrazen czy flakow. No to juz tak realistycznie wyglada ze chyba mi sie przysni
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 19 godzin temu, Bansai napisał: Z serii: "Mozna czy nie mozna?" dawno nie widziałem tak w kratkę potraktowanego podejścia do fizyki. dokładnie tyle samo powodów do jarania, co do pogardy za lenistwo
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 4 minuty temu, Wesker napisał: No niektóre reakcje Zombie są fantastyczne a niektóre totalnie zyebane
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 20 godzin temu, MEVEK napisał: Na komputerach jest nawet dostępna wersja retro, jesli ustawicie najniższe wymagania sprzętowe + wyłączycie nowoczesne efekty wizualne. Przyznam, ze ciekawy patent. Następujący efekt: No tak srednio bo re2 na psx wyglada tak
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Nowy trailer, spoilery Hype wjezdza na zbyt wysoki poziom, nie pamietam juz kiedy ostatni raz tak sie jaralem na premiere gry W Hiszpanii juz wyciekla edycja kolekcjonerska, lada moment zaczna latac spoilery w sieci, a tu jeszcze 9 dni do premiery ;/ Edytowane 16 stycznia 20196 l przez smoo
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Jakoś tak na mnie działa ten Resident, że podchodzę do niego bezkrytycznie. To chyba ten słynny hajp!
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Nie no to raczej normalne ze w dobrej grze widzimy plusy i przymykamy oko na drobne wady, chore to raczej jest szukanie na sile wad . Na 90% tych rzeczy z filmiku o zachowaniu zombie nawet pewnie bym nie zwrocil uwagi. Ze zombie nas nie siega bo stoimy na skrzyni albo ze zombie nie spada za nami ze schodow?
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Zwłaszcza jeśli gra jest remakiem klasyka, o który fani prosili od ponad dekady. Remake jedynki z GC tylko podkręcił atmosferę i mam nadzieję, że jeszcze dożyję czasów, w których usłyszę odświeżone, dające po basie STAAAARS
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Wczoraj ograłem demo i zapowiada się świetnie. Z chęcią ogram calaka
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 14 godzin temu, nobody napisał: dawno nie widziałem tak w kratkę potraktowanego podejścia do fizyki. dokładnie tyle samo powodów do jarania, co do pogardy za lenistwo no brawo Sherlocku, przecież to Crowbcat