Opublikowano 5 marca 20196 l 34 minuty temu, MarJanOS napisał: Jedynie możemy sobie go pooglądać na plakacie No właśnie. Nie jest powiedziane, że Nemesis wróci a nawet jeśli kto wie czy to nie będzie krótki epizod. Wygląda na to, że w kontynuacji Re3 mogą zafundować podobnie jak w Re2 alternatywną wizję. Skoro gra ma podtytuł NEMESIS, to jak myślisz co zrobią?
Opublikowano 5 marca 20196 l A skąd wiadomo, że taki będzie podtytuł ? W oryginale taki był a tutaj wcale nie jest powiedziane, że tak będzie. Chociaż mogę się mylić. Kto to tam wie co Capcom wymysli.
Opublikowano 5 marca 20196 l Robić remejk trójki bez Nemesisa to chyba taki trochę strzał w stopę nie sądzisz? No chyba, że zrezygnowanie z ikony najpopularniejszych przeciwników w grach ma ukryty sens. No ja go kurde nie widzę. Edytowane 5 marca 20196 l przez Bartolinsky
Opublikowano 5 marca 20196 l Przecież Nemesis to jest główny ficzer RE3, gracze by chyba zniszczyli Capcom, gdyby go nie dali w tej grze.
Opublikowano 5 marca 20196 l No spoko trochę źle to ująłem . Nemesis pewnie wróci ale nie w takiej skali 1:1 jak w oryginale. Niemniej wracając do Brada liczę, że pokażą go w grze
Opublikowano 5 marca 20196 l 1 minutę temu, MarJanOS napisał: Nemesis pewnie wróci ale nie w takiej skali 1:1 jak w oryginale No jak zrobią z niego karła to będzie ekstrawagancko.
Opublikowano 5 marca 20196 l Dziękuje algorytmowi youtuba za pokazanie mi w proponowanych ten memiczny film z mr x : (Jest pare spoilerow zwiazanych z panem Szafą w tym filmiku)
Opublikowano 5 marca 20196 l Nemesis to bedzie ten typ kurwia który nie da chwili wytchnienia. Tak to widze w rimejku.
Opublikowano 5 marca 20196 l SPOILER Z ZAKOŃCZENIA. Kto nie grał, niech nie ogląda. Edytowane 5 marca 20196 l przez Josh
Opublikowano 12 marca 20196 l W dniu 5.03.2019 o 20:22, Masorz napisał: Skoro gra ma podtytuł NEMESIS, to jak myślisz co zrobią? W Japonii ma "Last Escape".
Opublikowano 14 marca 20196 l Ograłem wszystkie must have z ostatnich miesięcy, i jakoś skusiłem się na Re2 mimo ze odpycha mnie ten motyw z biegającym za nami x menem. Jakoś to przeboleję ale ta gra jest dobra ten klimat itp jezu. To moj pierwszy resident po biohazardzie. Jesli chodzi o czerń nawet na full rgb i tak jest lekkie mleczko
Opublikowano 14 marca 20196 l po to właśnie są ze 3 suwaki do ustawiania, którymi mleko likwidujesz :v
Opublikowano 14 marca 20196 l 6 minut temu, nobody napisał: po to właśnie są ze 3 suwaki do ustawiania, którymi mleko likwidujesz :v No właśnie coś nie mogę bo albo obraz za ciemny albo za jasny ale przeważnie czarny ze nic nie widzę w ciemności nawet z latarka ciężko się odnalezc
Opublikowano 14 marca 20196 l moze to przez rgb, albo włączony hdr (?). nie wiem, nie włączałem podobnej opcji od czasów ps3. w kazdym razie mocno podbijała czerń
Opublikowano 16 marca 20196 l Zacząłem grać na normalu i ilość amunicji i sprejów/roślinek walających się wszędzie sprawia, że gra jest strasznie łatwa. Ustabilizuje się to jakoś, czy lepiej zacząć od nowa na hardkorze?
Opublikowano 16 marca 20196 l Odpalaj hardcore. Giniesz po dwóch gryzach, ammo trzeba oszczędzać, no i save'y tylko za pomocą ribbonów. Automatycznie +10 do survivalu i +100 do osranych gaci. Edytowane 16 marca 20196 l przez Josh
Opublikowano 16 marca 20196 l Na hc polecam nie skupiać się na headach, a na odstrzeliwaniu nóg ze słabszych handgunów i ciachaniu nożem. Zaoszczędzisz tym sporo ammo, jeśli czujesz, że już musisz walczyć.
Opublikowano 16 marca 20196 l Ja nigdy nie lubiłem resident jakoś mnie ne jarał ale skusiłem się doszedłem do kanałów co prawda gram na normalu ale dla mnie i tak jest ostro i gacie pełne pełen fun gra zamiata moze ktoś napisać w spoilerze czy Mr x w koncu daje spokój czy do końca gry będzie biegał za mną. ? Tylko bez spoileru co się stanie Edytowane 16 marca 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 16 marca 20196 l 31 minut temu, Banan91PL napisał: Ja nigdy nie lubiłem resident jakoś mnie ne jarał ale skusiłem się doszedłem do kanałów co prawda gram na normalu ale dla mnie i tak jest ostro i gacie pełne pełen fun gra zamiata moze ktoś napisać w spoilerze czy Mr x w koncu daje spokój czy do końca gry będzie biegał za mną. ? Tylko bez spoileru co się stanie od potracenia przez ciezarowke na parkingu juz jest znacznie luzniej jesli chodzi o jego obecnosc w grze