Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 342,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Normalne, gra bajerów graficznych nie ma i stąd te fajne 60 fps. Monhun też coś koło 20 gb na dysku zajmuje.

Opublikowano

RE7 również wazyło 21GB, a miało całkiem przyzwoity czas gry i tryb Madhouse. Strzelam, że RE2 będzie można skończyć w 10-12 godzin, za to dodatki podniosą replayability na tyle, że spokojnie da się posiedzieć przy nim dwa-trzy razy tyle :)

Opublikowano

Normalny rozmiar, gra nie ma trybu multi i pewnie nie ma wiele cinematiców więc nie waży tyle co jakiś RDR 2. 

Opublikowano

4th survivor hunka i tofu jest już potwierdzone na 100%. wg przecieków pojawi się też tryb w stylu raid, merców (oby nie tylko jako dlc). w każdym razie Capcom zazwyczaj dba o replayability.  

Opublikowano

No i spoko czas. Speedruny w dwójce robiłem poniżej 2 godzin w 98 roku. Kuźwa jak ja uwielbiałem w to grać.

Opublikowano

Dopiero ogralem demko. Grubo :obama:

A te niektore animacje obrazen  czy flakow. No to juz tak realistycznie wyglada ze chyba mi sie przysni

Opublikowano
19 godzin temu, Bansai napisał:

Z serii: "Mozna czy nie mozna?"

dawno nie widziałem tak w kratkę potraktowanego podejścia do fizyki. dokładnie tyle samo powodów do jarania, co do pogardy za lenistwo 

Opublikowano
4 minuty temu, Wesker napisał:

No niektóre reakcje Zombie są fantastyczne :)

a niektóre totalnie zyebane :)

hqdefault.jpg

Opublikowano
20 godzin temu, MEVEK napisał:

Na komputerach jest nawet dostępna wersja retro, jesli ustawicie najniższe wymagania sprzętowe + wyłączycie nowoczesne efekty wizualne. Przyznam, ze ciekawy patent. Następujący efekt:

ree2.jpg

ree3.jpg

No tak srednio bo re2 na psx wyglada tak

residentevil2secretdoor.jpg

Opublikowano

Nowy trailer, spoilery

Hype wjezdza na zbyt wysoki poziom, nie pamietam juz kiedy ostatni raz tak sie jaralem na premiere gry :fsg:

W Hiszpanii juz wyciekla edycja kolekcjonerska, lada moment zaczna latac spoilery w sieci, a tu jeszcze 9 dni do premiery ;/

y6kkgmt95oa21.jpg

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Jakoś tak na mnie działa ten Resident, że podchodzę do niego bezkrytycznie. To chyba ten słynny hajp!

Opublikowano

Nie no to raczej normalne ze w dobrej grze widzimy plusy i przymykamy oko na drobne wady, chore to raczej jest szukanie na sile wad . Na 90% tych rzeczy z filmiku o zachowaniu zombie nawet pewnie bym nie zwrocil uwagi. Ze zombie nas nie siega bo stoimy na skrzyni albo ze zombie nie spada za nami ze schodow? :yao:

Opublikowano

Zwłaszcza jeśli gra jest remakiem klasyka, o który fani prosili od ponad dekady. Remake jedynki z GC tylko podkręcił atmosferę i mam nadzieję, że jeszcze dożyję czasów, w których usłyszę odświeżone, dające po basie STAAAARS :ohstop:

Opublikowano
14 godzin temu, nobody napisał:

dawno nie widziałem tak w kratkę potraktowanego podejścia do fizyki. dokładnie tyle samo powodów do jarania, co do pogardy za lenistwo 

no brawo Sherlocku, przecież to Crowbcat

Opublikowano

aj to przepraszam :hi:

Opublikowano

Trochę się uśmiechnąłem pod nosem