Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Serca z Kamienia

Featured Replies

Opublikowano

No scena super. Jak zapytał

Czy kupowałem małże aby potem sprzedać perły z nich?

to leżałem ze śmiechu tak samo na pytanie

czy wchodziłem do cudzych domów i przywłaszczałem sobie ich rzeczy

. Jak na razie dużo humoru i klimatu takiego z bajek dla dorosłych. To spotkanie na rozstajach i dziecięca piosenka :D Goty dlc do goty gry

najbardziej mi sie podbał gag z

zebraniem magicznego domu ze skarbca, jak geralt go cchcial podniesc, zapalil swieczki przez przypadek i powiedzial "cholerne swieczki!"

xddd

no i pan lusterko... ta postać jest najbardziej kozacka z całego uniwersum wiesława :banderas:

Edytowane przez Andżej

• Odpowiedzi 223
  • Wyświetleń 52,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem wczoraj Serce z Kamienia i od razu napiszę, że mam bardzo mieszane uczucia.   Technicznie super i można się tego było spodziewać. Nowa część mapy sympatyczna i w dokładnie takim klimacie

• A widziales druga wersje sceny sexu? XD      

• Oj tam, szukacie gdzieś daleko, a o Twardowskim to chyba zapomnieliście

Opublikowano

Mam problem z misją Hulaj Dusza ;/

Jest ze mna duch Witolda i jedziemy na to wesele na które Geralt miał iść. Na miejscu czeka na nas Shani i jak chce z nią pogadać i zacząć misję to jest tylko: "taak, co chcesz Geralt ? " i to wszystko ;/ Próbowałem medytować i rozpocząć misję w różnych godzinach, ale to nic nie dawało ...

Opublikowano

Mam problem z misją Hulaj Dusza ;/

Jest ze mna duch Witolda i jedziemy na to wesele na które Geralt miał iść. Na miejscu czeka na nas Shani i jak chce z nią pogadać i zacząć misję to jest tylko: "taak, co chcesz Geralt ? " i to wszystko ;/ Próbowałem medytować i rozpocząć misję w różnych godzinach, ale to nic nie dawało ...

A ubrałeś się w weselny strój suszący się przed domkiem na lewo od Shani?

Opublikowano

No scena super. Jak zapytał

Czy kupowałem małże aby potem sprzedać perły z nich?

to leżałem ze śmiechu tak samo na pytanie

czy wchodziłem do cudzych domów i przywłaszczałem sobie ich rzeczy

. Jak na razie dużo humoru i klimatu takiego z bajek dla dorosłych. To spotkanie na rozstajach i dziecięca piosenka :D Goty dlc do goty gry

najbardziej mi sie podbał gag z

zebraniem magicznego domu ze skarbca, jak geralt go cchcial podniesc, zapalil swieczki przez przypadek i powiedzial "cholerne swieczki!"

xddd

no i pan lusterko... ta postać jest najbardziej kozacka z całego uniwersum wiesława :banderas:

Cd projekt pokazuje tymi gagami dystans do swoich produktów. Mało która firma potrafi śmiać się z siebie

Opublikowano

A jak wygląda to jeżeli jeszcze nie grałem w W3? Kupiłem grę + dodatek i być może dziś uda mi się w końcu trochę pograć. Zacznę od nowa i po 30lvlu wpadnie dodatek czy od razu dostanę boost na 30lvl? Jak to fizycznie wygląda w menu gry żebym wiedział co wybrać ;)

Opublikowano

O jenusiu ale ten dodatek dobry :fsg: pod każdym względem jest wspaniały a po 334 patchu gra się wyśmienicie. :banderas:

Opublikowano

Przy motywie z

Witoldem prawie sie zeszczalem ze smiechu. XD

GOTY postac.

Opublikowano

No ma na imię jak mój dziadek od razu zapałałem do niego sympatią. A jak zaczął wyrywać Shani to leżałem ze śmiechu :D

Opublikowano

Ktos z Was zna tytul tej piosenki z DLC ktore jest pod koniec? Z ta taka jakby wyliczanka spiewana przez dzieci wpleciony w ten motyw przewodni?

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Omg, ale masakra mam ten album na liscie w spotify, ale nie zwrocilem uwagi ze lista sie przesuwa i myslalem ze tylko 7 kawalkow bylo ;) Co za fail... Ale teraz przynajmniej latwiej bedzie znalezc polska wersje ;)

Opublikowano

Skąd wziąć kasę w ilościach hurtowych?

Miałem ~11k  po ukończeniu podstawki i zrobieniu prawie całego zestawu niedźwiedzia. 5k już poszło na runotwórcę a z tego co można wyczytać potrzeba jej dużo więcej. 

Opublikowano

Zrobiłem 2/3 z głównego questu i wydaje mi się, że zbliżam się powoli do końca. 

Jak na razie bardzo mi się podoba aczkolwiek mam pytanko

Czy napad dało się przeprowadzić całkowicie po cichu czy jednak i tak rozpierducha jest nieunikniona?

W ogóle podczas walki ze strażnikami jeden z nich rzucił tekst "Twoja stara pierze w rzece". XD

No i jakieś nowe wersje ekwipunku dodali tzn. mistrzowskie zbroje/miecze i nie wiem czy to jakiś bug czy coś, ale zbierałem jakiś ekwipunek gdzie zadanie było na lvl 4, chyba 16 i 26 aczkolwiek wiem, że tego nie zbierałem wcześniej(a jestem pewien, że chyba wszystko zebrałem) bo było to w Kaer Morhen i z map, których nigdy wcześniej nie widziałem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Skąd wziąć kasę w ilościach hurtowych?

Miałem ~11k  po ukończeniu podstawki i zrobieniu prawie całego zestawu niedźwiedzia. 5k już poszło na runotwórcę a z tego co można wyczytać potrzeba jej dużo więcej. 

No jest myk na szybka kase z którego musiałem skorzystać bo wszystkie mapki wyczyszczone a kasy na runy brakło. Chyba działa u każdego kowala/płatnerza, u Hatoriego i w oxenfurcie działało. Nie żebym popierał takie czity w grach ale czasem nie ma wyjścia :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Dodatek GOTY. Wybaczam (nadal) gówniany system walki. Dopiero na końcu kiedy wszystko złożyło się w całosć przypomniałem sobie z kim kojarzy mi się ta cała historia.

Z Panem Twardowskim :sorcerer:

Darz bór!

Opublikowano

Właśnie ukończyłem dodatek. Dosyć krótki, mogliby dodać więcej pobocznych zadań (no chyba, że coś pominąłem - alchemik, kobieta i zaklinacz?).

Historia bardzo dobra, ciekawe zadania. Nareszcie poprawili walki z bossami, tych dwóch występujących w dodatku jak dla mnie o wiele ciekawszych niż walki z dzikim gonem. 

Znalazł ktoś może stalowy miecz żmii? 

Opublikowano

stalowy miecz znalazłem w

skarbcu z questa w Oxenfurcie

Opublikowano

Dzisiaj zrobiłem trochę spontaniczny zakup, bo będąc w media dostrzegłem akurat ostatnia sztukę dodatku z kartami i jakoś nie potrafiłem sobie odmówić ;p wieczorem ściągnę i zobaczymy czy rzeczywiście jest tak dobrze jak mówicie ;d

Opublikowano

Na końcu dodatku gdy Mr. Lusterko

proponuje nam różne nagrody wybrałem, że nic od ch*ja nie chcę. Czy ktoś wybrał jakieś inne opcje i co po nich nastąpiło?

?

Opublikowano

Ja się obsrałem i też podziękowałem. Znając dokonania CDPR bałem się, że czeka mnie kolejne 10h contentu a mam inne gry do ogrania.

Opublikowano

O to widzę, że mieliście złe zakończenie. 

Ja też najpierw to wybrałem, ale potem wczytałem save'a i

przeszkodziłem panowi Lusterko w zabraniu duszy Olgierda i wtedy Geralt zaproponował układ 2 dusze uwolnione jeśli uda mu się rozwiązać jego zagadkę. Udało mi się. Bardzo dobre zakończenie.

W ogóle to historia jest bardzo podobna do historii pana Twardowskiego, który zaprzedał duszę diabłu. W obu historiach jest również księżyc. :D

Można to też lekko porównywać do Fausta. 

Fabularnie znowu Redzi rozwalili. :)

Opublikowano

Jak złe?

skurwysyn poszedł do diabła i tyle!