Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gran Turismo Sport

Featured Replies

Opublikowano

Forza od dłuższego czasu jest grą lepszą i nie ma się co oszukiwać.

PD powinno wreszcie wziąć porządny wdech i zabrać się do roboty.

Ja rozumiem, że częste wydawanie gier sprzyja tzw. odcinaniu kuponów i często progres jest znikomy, ale T10 pokazało, że nie trzeba zmuszać fanów do wyczekiwania latami na ich ulubiony tytuł i przy tym dać im solidny zastrzyk świeżości bez głupich archaizmów typu dźwięk odkurzacza zamiast silnika, wnętrza aut przypominające to co było na Amidze itp.

Od zawsze byłem fanem serii i jakoś mimo wszystko dalej bardziej mnie ciągnie do GT niż do Forzy (setki godzin spędzonych przy szaraku i ogólny sentyment swoje robią), ale kolejnego ochłapa w postaci zawartości "standard" już nie zniosę. Mamy kolejną generację i oczekuje racera godnego miana next gen.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 207,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja tam biere ;p. Jedyna wada, że dfgt nie podłączę do ps4, ale za miesiąc szykuję upgrade na thrustmaster t300. DFGT po 10 latach używania przejdzie na emeryturę ;p. Podoba mi się skupienie na online,

• podpowiadam, iż zarówno gran turismo i forza motorsport, to nie są gry meteorologiczne i ich najważniejsze aspekty mają zupełnie inny charakter. jak już je odkryjesz, odpowiesz sobie na pytanie, dlacz

• Zabawne, tak niedopracowana gra, a i tak wygląda najlepiej ze wszystkich gier o tematyce sim na konsolach, a może nawet i PC... :angel:

Opublikowano

edit: Znalazłem, dziś 19.30 stream

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

noo jestem ciekaw niesamowicie czy będzie jakaś poprawa względem GT6. Czy wreszcie dodadzą nowe modele samochodów czy nadal stoją w 2007 roku,  co do grafiki oraz modelu i fizyki jazdy wystarczyłby mi poziom pCARS, ostatnie samochody dodawane do GT6 mają już poprawione dźwięki, także o audio jestem trochę spokojniejszy. No czekam mocno.

Opublikowano

mnie ciekawi czy fizyka dalej bedzie pozwalala na przechylanie sie auta podczas gdy stoi i skrecamy kierownicą

Opublikowano

grałeś Ty w ogóle w gt5 i gt6 czy dla beki tu jesteś?

Opublikowano

trawa skoszona :/ no ale się wzdrygłem na widok nowego GT

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Boże, ludu, a kogo tam obchodzi trawa? Ogólnie śmieszą mnie narzekania niektórych na grafikę. Od tego to są popierdółki typu Driveclub itp. GT ma dostarczać radości z jazdy i funu z gry na dobrej kierownicy, a nie pięknej trawy i wspaniałych tekstur ogólnie. Mają poprawić błędy z GT6, jakieś irytujące detale, dodać kilka ciekawych fur a reszta to mnie tam szczerze mówiąc wali. Czekam jak na każde GT z jęzorem na wierzchu.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie nastawiałem się na fajerwerki graficzne tylko kolejną solidną część z ciut podciągniętą grafiką z PS4, ale ta gra świateł :mog::platinum:

Opublikowano

na gifach czy filmikach w takich rozdzielczosciach to i gt5 potrafilo wygladac przed premiera jak transmisja telewizyjna

pokaz dla prasy trwa, na gt planet wrzucaja screeny z partyzanta, niestety nie idzie kopiowac

bedzie sporo trybow gry, 19 lokacji, w tym trasy dirtowe

livery editor!!! o wow Kaz jednak wreszcie zagral w forze :P

Opublikowano

117 eventow offline

brak standardow

nacisk na online - dywizje, puchary narodow, manufacturers cup itp

15 listopada premiera

program FIA digital licence - niestety nie obejmuje polski

Opublikowano

Dziwi pominięcie Polski przy tym driving lincence od FIA, zważywszy na to, jak nasi rodacy radzą sobie w dorocznym GT Academy.

Opublikowano

photo mode najlepszy w historii

apka na smartfony

rozbudowany livery editor (ciekawe czy w stylu forzy)

Opublikowano

ale grafa na tych fotach to z gtsport czy gt6??:?

jj8g2g.jpg

sgpocx.jpg

2ewmwbq.jpg

dmf8co.jpg

Edytowane przez Jakim