Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Zbieram ekipe na piątek wspólne granie w battlefronta. Akurat aby nastroic się do filmu;)

Pograłbym z wami ale że tak powiem, ograłem do bólu w zeszłym roku jak wychodziło na "blantmana" i nie jest to gra do której miło się wraca jak np. do Titanfalla pierwszego

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Zbieram ekipe na piątek wspólne granie w battlefronta. Akurat aby nastroic się do filmu;)

Jak nie zaleje pały to też chętnie pogram.

Opublikowano
Xbox One: World of Van Helsing: Deathtrap - przez cały miesiąc

Xbox One: Killer Instinct Season 2 Ultra Edition - od 16 stycznia do 15 lutego

Xbox One + Xbox 360: The Cave - od 1 stycznia do 15 stycznia 

Xbox One + Xbox 360: Rayman Origins - od 16 stycznia do 31 stycznia 

Całkiem solidnie.

Opublikowano

Raya przygarnę, reszta piec

Opublikowano

To już będę miał Full set akcesoriów w KI, chociaż najlepsze z S2 już miałem. Van Helsing to druga część tego co już był w Goldzie?

Opublikowano

To już będę miał Full set akcesoriów w KI, chociaż najlepsze z S2 już miałem. Van Helsing to druga część tego co już był w Goldzie?

coś nowego, jakiś tower defence czy coś. 

Opublikowano

Miałem ograć Raymana na Wii, teraz nie muszę. The Cave od twórcy Monkey Island, trzeba będzie koniecznie przejść, jeno później.

Wszystkie gierki, w które nie gram wrzucam na zewnętrzny dysk, jak jest odpięty przynajmniej nie korci i mogę zająć się tym, w co gram obecnie (tak jakby). Coś czuję, że nie za szybko przejdę na nową generację... A jak już przejdę to też nie będę wiedział za co się zabrać z racji zebranych w GwG gier na X1, M$ taki dobry.

Opublikowano

Ale fajne gierki dają teraz. We wszystkie sobie pogram. Raymana miałem pożyczonego na PS3 ale nie dokończyłem a Cave zapowiada się ciekawie. No i drugi sezon KI.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

BC2 i BF3 weszły dzisiaj do EA:A z tego co wyczytałem na gafie.

Opublikowano

BC2 najlepsze multi poprzedniej generacji a dzięki wstecznej pewnie i tej będzie dla wielu. Ktoś gra? Ile ludzi buja się na serwerach?

Opublikowano

Malutko osób gra.

Opublikowano

BC2 najlepsze multi poprzedniej generacji a dzięki wstecznej pewnie i tej będzie dla wielu. Ktoś gra? Ile ludzi buja się na serwerach?

Global PC Statistics Players at bfbcs: 3 530 281 Players online: 1 131 Servers: 237
Global XBOX360 Statistics Players at bfbcs: 3 130 179 Players online: 0 Servers: 0
Global PS3 Statistics Players at bfbcs: 2 885 091 Players online: 618 Servers: 167

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

statsy z bc2 na 360tce nie działają już dłuższy czas. jakoś rok temu grałem i bez problemu znajdowało pełne serwery. większym problemem były lagi : (

Opublikowano

BC2 i BF3 weszły dzisiaj do EA:A z tego co wyczytałem na gafie.

Shit, a tyle co wczoraj odebrałem paczuszki z grami po tym jak się zajarałem ich dostępem we wstecznej :(

Opublikowano

I tak wsteczną o kant dupy można rozbić. W BF3 w misji

Gdzie się lata samolocikiem

miałem glitche graficzne (na monitorach pojawiała się taka jakby siatka), a po zakończeniu misji gra się po prostu wieszała - po trzech próbach odpaliłem ją na X360 i przeszedłem bez szwanku.

Opublikowano

:banderas:

zagrałem przed chwilą kilka rund rushu w vietnamie i gra się tak jak 6 lat temu, czyli fantastycznie. tylko graczy mogłoby być więcej, bo jednak mecze 8v8 są trochę mało dynamiczne, ale mam nadzieję ze z czasem będzie lepiej