Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Moim zdaniem powinni dać przed startem Mistrzostw, żeby jeszcze wyciągnąć kasę z futa. Może dadzą na premierę dodatku.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

ostatnio późnym wieczorem zauważyłem że jest Cluster Truck o której swego czasu pisał @raven_raven. Bardzo prosta, przyjemna gierka o skakaniach na ciężarówki. Tego typu gierki to dla mnie sól GamePassa i idealne uzupełnienie mojej biblioteki gdzie raczej dominują duże, czasochłonne gierki. Polecam zagrać te kilka minut ;) 

Opublikowano

Zagralem, strasznie chu,jowe taki typ gierki imo ma miejsce tylko na telefonach i tabletach 

Opublikowano
19 godzin temu, kubson napisał:

Zagralem, strasznie chu,jowe taki typ gierki imo ma miejsce tylko na telefonach i tabletach 

Sterowanie też jest zmaszczone. Jaki geniusz wpadł na to, żeby w grze FPP, gdzie głównym zadaniem jest skakanie dać go pod A i tym samym skomplikować możliwość obracania wzroku. W dodatku tej konfiguracji nie da się edytować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z EA access - nie mogę zapłacić przez paypal (wyskakuje okienko, by dodać kartę - a takowej nie mam) 

Da się to jakoś obejść? 

Ewentualnie kupiłbym kod na 1 miesiąc.

Opublikowano

XGP na czerwiec:

• Technomancer
  • Wasteland 2: Director’s Cut
  • Mega Man Legacy Collection 2
  • MotoGp17
  • Next Up Hero
  • Disneyland Adventures

Pierwsze dwie pozycje bardzo spoko.

Opublikowano

Wasteland 2, kiedyś się na to czaiłem. Dobry news.

Opublikowano

miałem tak samo jak Hum :D

mam nadzieje że teraz nie zapomnę o tej i w końcu sprawdzę 

Opublikowano

technomancer się jaralem az kupilem ale jednak słabe to było

wasteland 2? :banderas:mam na stemie ale wole z prawdziwymi aczikami jak człowiek

Opublikowano

Zawsze było po 8 gier czy mi się wydaje ? Jeśli mam rację to obstawiam, że na E3 dostaniemy kolejne dwie. Zgadywałbym, że Halo MCC przy zapowiedzi 6tki i Crackdown 3 

Opublikowano

W newsie jest napisane że to nie wszystkie gry.

Opublikowano

Halo MCC jest bardzo możliwe. Ale na Crackdowna 3 nie ma szans 

Opublikowano
6 godzin temu, funditto napisał:

Zawsze było po 8 gier czy mi się wydaje ? Jeśli mam rację to obstawiam, że na E3 dostaniemy kolejne dwie. Zgadywałbym, że Halo MCC przy zapowiedzi 6tki i Crackdown 3 

Z Halo pewnie tak będzie, był tutaj filmik MS że MCC trafi do XGP. Zapowiedzą H6, powiedzą że MCC dostanie wielki update + ulepszenia wizualne pod KOXa i dodatkowo do kolekcji wpadnie Reach.

Spencer lub ta laska na scenie powie że jeszcze bardziej dopakowany MCC jest dostępny w XGP ,,od teraz''.

Tak będzie.

Opublikowano

Pewnie będzie zapowiedź MCC, ale bym się nie napalał na "dostępne teraz w GP" - samo MCC może tak, ale update pod XoX na E3 jest bardzo wątpliwy bo z tych okresowych aktualizacji dotyczących statusu prac wynika, że mają z tym jeszcze masę roboty bo przerabiają wszystko od podstaw.

Opublikowano
W dniu 11.05.2018 o 18:34, lukas_k96 napisał:

Ja się bardziej zastanawiam, kiedy wrzucą nową FIFĘ, bo dwie poprzednie edycje udostępniali w kwietniu, a teraz już mam prawie połowę maja i ani słowa. Mam wrażenie, że wrzucą FIFĘ 18 albo tuż przed Mistrzostwami Świata (żeby zrobić hype na darmowe DLC) albo tuż po mundialu. 

Z uwagi na promocje na grę wydaje mi się, że teraz nie dadzą bo byłoby to nie fair wobec graczy, którzy kupili grę teraz w promo. Wydaje się, że wrzucą po Mistrzostwach Świata.

Opublikowano

The assasyny to mogli by sobie darować, a smite to nie gierka f2p ? Jedynie Indiana do ogrania jeżeli ktoś lubi Lego, ale faktycznie bieda straszna 

Opublikowano

myślę że para idzie w gamepass i wkrótce połączą te uslugi, gold bedzie osobno tylko do grania multi a gamepass pakiet czyli gierki + online