Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego nie mogę przypisywać gier z GWG bez ich obowiązkowej instalacji na dysku konsoli? Można to jakoś obejść? Całymi latami po prostu wchodziłem na stronę, przypisywałem do konta i z głowy a od dłuższego czasu sklep jakiś inny i opcja kup jako upominek albo zainstaluj na moich urządzeniach - i jak klikam tą drugą wyskakuje komunikat:

Gdzie chcesz wykonać instalację?

Wygląda na to, że z Twoim kontem Microsoft nie jest połączone żadne odpowiednie urządzenie. Aby wykonać instalację, zaloguj się na urządzeniu za pomocą konta Microsoft.

Uzyskaj więcej informacji

A opcja zainstaluj teraz jest niedostępna, szary przycisk. Zaraz mnie (pipi) strzeli, nienawidzę sklepu MS'u.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Nie wiem jak wam się kalkuluje 3 miesiące Game Pass za 80zł kiedy 2 miesiące można kupić za 10 zł, też w cdkeys.

Opublikowano
24 minuty temu, pic3k napisał:

Nie wiem jak wam się kalkuluje 3 miesiące Game Pass za 80zł kiedy 2 miesiące można kupić za 10 zł, też w cdkeys.

Nie 80 zł a 70 zł. No i nie każdemu chce się zakładać 2,3 czy 4 konto i podpinać do niego kartę. Lepiej na swoim jak już i tak sie dzieli z kimś, to wychodzi po 12 zł na łeb za miesiąc. 

Opublikowano

Kupiłem black mirror. Gra podobno nieźle s(pipi)ona ale z dobrą fabułą. 169 zł bym nie dał ale 30 mogłem. Uwielbiałem kiedyś starą wersje a nowa to podobno inna fabuła. No zobacze przetestuje i może przejdę.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Hitman z GP ma tylko misje w bazie? Chce grac w Paryzu, ale kaze placic. Wchodze do GP,  Paryz figuruje, ale nie nie moge sciagnac. Misje trzeba kupic oddzielnie?

Prosze o @ lub cytat, bo rzadko zagladam w temat.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

@Mojave

Ja pobierałem normalnie ze sklepu, każda z misji jest osobną pozycją w marketplace do pobrania osobno

Opublikowano

@oni ale za darmo?

Opublikowano

W Gamepassie "za darmo"

Opublikowano

Sinner: Sacrifice for Redemption w passie od 18 października

Opublikowano

jak ktos ma niedosyt lub potrzebe zagrania w H&S to polecam Victor Vran elegancka giereczka

Opublikowano

observer kupiony dawno, polecam każdemu

hello neighbor od dawna na wishliscie - moge nie kupować : )

Opublikowano

Observer. :obama:

W końcu sprawdzę.

Opublikowano

Hello Neighbor trzeba sprawdzić, bo bardzo podoba mi się pomysł na grę, ale jednocześnie cały czas slysze że to zabugowany kasztan

Opublikowano

Observera chętnie bym sprawdził, ale zdaje się gamepass mi się powoli będzie kończyć, nic to, jak nie teraz, to później.

Opublikowano

Kiedy te gierki maja być dodane? 

Opublikowano

Właśnie pobieram Observer z Gamepass, reszta chyba też już wrzucona