Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Mutant wyglada super, sprawdzę na 100%

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
2 minuty temu, creatinfreak napisał:

W ogóle jest jeszcze promo na pół roku za 87? Szukałem i coś nie mogę znaleźć :(

Jest nadal, przed chwilą sprawdziłem.

Opublikowano

Chyba już u wszystkich powinno wyświetlać się ok, niedawna aktualizacja zdaje się poprawiła część problemów.

Opublikowano

Przecież jest podana data na stronie, 03.01.2019.

Opublikowano

U mnie najpierw nie było, a teraz jest. Łaska spencerowa jest chyba rotacyjna

Opublikowano

U mnie się pojawiła zniżka.
Podobno można mnożyć zakup. Jest szansa aby zdobyć rok za 174 zł?

Opublikowano

Chyba tak, to normalna priomocja za pol roku. Znizki ogolnie sa tez w innych sklepach, ja wyrwalem rok za 50% off z Amazonu ;) 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Niedawno zakupiłem konsolę Xbox S w zestawie z grami z serii Batlefield. Był tam też darmowy kod na GamePass i Xbox Live. Kupiłem jednak najpierw kody przez stronkę, a jak chciałem wklepać te z załączonego zestawu to konsola mi ich nie przyjęła. wtf? Przy xbox live pojawiła się informacja abym dał znajomemu ten kod, bo kody były tylko dla "nowych użytkowników". Podobnie z GamePassem na miesiąc z tym, że pojawiła się tylko informacja, że darmowy kod jest dla nowych użytkowników. Chciałem skumulować okresy a tu się okazuje, że już nie jestem "nowym użytkownikiem". Jak myślicie da się coś z tym zrobić? Np po okresie za 1 zł wpisać kody? Kupiłem jeszcze kody na 3 miesiące Live i rok GamePass.

Nigdzie nie widziałem informacji, że kody nie zadziałają. Nie jest to jakaś wielka strata ale czuję się wprowadzony w błąd.

Mam już komu odstąpić posiadane kody ;)

Opublikowano
33 minuty temu, Kolos28 napisał:

U mnie się pojawiła zniżka.
Podobno można mnożyć zakup. Jest szansa aby zdobyć rok za 174 zł?

Można, ja kupiłem 2x 6 miesięcy bez problemu :)

Opublikowano

Nagle gry z Pass i Access zaczęły działać bez dostępu do neta. Mówiłem, że to nienormalne, że nie działają skoro mam wykupione abo.

Opublikowano

witamy w swiecie dasha ktoremu chuy wie o co chodzi :dunno:

Opublikowano

Dzisiaj premiera Mutanta 

póki co średnia 80 na meta, zapowiada się spoko gierka

Opublikowano

Pograłem godzinkę. Fajnie sie strzela kaczką, fajny motyw ze skradaniem. Do tego super klimat. Gra ma potencjał na wciągnięcie. Zobaczę jak będzie dalej. 

Normalnie w życiu bym na tę gierkę kasy nie wyłożył, a tak...

Dziękuję Pan Spencer. :xboss:

Opublikowano

no szkoda tylko że miesiąc slaby a wszystkie gierki z gempasa mam juz w pudełkach na ps4

Opublikowano

Identycznie jak Hum odczucia, świat to taki Tlou meet xkom z kaczkami i dzikami xD gra się fajnie 

Opublikowano

w koncu xcom z fajnym settingiem a nie jakieś króliki ubisoftu

Opublikowano

Czekam na Hellblade, bo gierka była na radarze, ale jakoś tak w skrajnej pozycji. Ale teraz, w cebulce 0% wejdzie jak złotko

Opublikowano

Ten QUBE2 to chyba całkiem spoko gierka, co nie? Jestem w piątym rozdziale i bawię się elegancko, oby tylko twórcom starczyło pomysłów do końca 

Opublikowano

no tez jestem w 5 i jest gites, portal to to nie jest ale przyjemnie sie ciśnie jak na noname game z golda