Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

kupiłem na kolejne pół roku, dzięki forumki :lapka:

w uk też jest połowa ceny za 3miechy ale kupując w pl wychodzi jeszcze taniej :cebula:

edit

mogliby na golda jakieś promki wrzucić

Edytowane przez tukan

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Kupiłem trzeci raz. W końcu jestem prawdziwym Polakiem i cebulę mam we krwi. Data wygaśnięcia 09.03.2020 :fsg:

Opublikowano

Brat niedawno kupił xone s i wziął miesiąc gp. Teraz jak sprawdza tą promke to nie ma i pokazuje mu przedłużenie na miesiąc za 40zł. O co może chodzić? Chciałem mu kupić te 3msc w promocji jako prezent ale wtedy jest normalna cena 87zł. ;/

edit

a teraz się loguje na jego konto i jest promo xd

Edytowane przez tukan

Opublikowano

Jeśli faktycznie dział marketingu sobie dobiera algorytmem jakimś konta, które mają dostęp do promocji to jakiś smutny żart :yao: Zwłaszcza, że moje konto mam od czasu wczesnego x360.

Bez łaski, wziąłem 4zł za 3 miesiące na nowe konto :cebula:

Opublikowano
16 godzin temu, tukan napisał:

mogliby na golda jakieś promki wrzucić

Jest 4 zł za miesiąc dla kont bez aktywnej subskrypcji.

Opublikowano

Chciałem przedłużyć Golda w promocji na 3 miesiące i wyskakuje mi info, że mój obecny jest z innego regionu i wywala mi błąd. Ktoś też tak ma?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

To znaczy, że kupiłeś jakiś kod na US (albo inny region). Musisz poczekać aż obecna minie i kupić nową subskrypcję (bo z różnych regionów się nie łączą), albo zadzwonić na support marudząc, że nie wiesz jak to się stało i ci anulują i zmienią.

Opublikowano
Godzinę temu, chris85 napisał:

Kod mam z allegro. Miał być EU, no trudno. 

Mi brat kupił na Allegro na urodziny w styczniu a ja miałem wbity już. Nie działał za Chiny, zapytałem support i okazało się że muszę wbić na konsoli w regionie USA z ustawionym (chyba) jezykiem engUSA. A potem jeszcze wziąłem z promocji 3+3mce gratis na jakimś Muve i podobne cyrki były. Ale przeszło. Więc próbuj jak ja w swoim regionie na konsoli. Albo w USA ;)

Opublikowano

W tym the walking dead michonne są spoilery z serialu, czy to jakieś jej losy sprzed poznania blondyny?

Opublikowano
Godzinę temu, Yakubu napisał:

W tym the walking dead michonne są spoilery z serialu, czy to jakieś jej losy sprzed poznania blondyny?

nie oglądam serialu od dawna ale na pewno nie ma spoilerów z serialu. Zatrzymałem się na sezonie w którym czarny samuraj już był i to są wcześniejsze losy. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo co w GwG? Późno jakoś.

Ghost Recona z obecnej oferty nie umiem dodać bo w USA mam konto :/

Muszę jakiegoś VPNa odpalić, choć i tak nigdy nie zagram...

Opublikowano

Od jakiegoś czasu tak jest. Bardziej mnie interesuje co nowego w GP. Jutro wylatuje 9 gier, ciekawe czym je zastąpią. 

Opublikowano

GWG_16x9_MAY_v3.png?resize=1024,576

:dynia: 

Opublikowano

Kasztany niesamowite xd

Opublikowano

postarali sie.. nie znam zadnej z tych gier xd

Opublikowano

Chyba nie dałoby się zrobić wrzucic gorszych gierek, ale pewnie za miesiąc mnie Microsoft znowu mnie zaskoczy

Opublikowano

nie no na e3 chyba sie bardziej postarają

to juz 1 msc zostal :)