Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ges :banderas:

wyczuwam kandydata do GOTY

Opublikowano

Jeszcze 4 epa nie skończyłem, a oni juz 5 wrzucają. :fsg:

Spencer wariacie

Opublikowano

5 to ostatni? Lepsze to od LiS: before the storm? Na siłę kończyłem tę część, bo miałem już dość tego krindżu dla nastolatek.

Opublikowano
47 minut temu, 20inchDT napisał:

5 to ostatni? Lepsze to od LiS: before the storm? Na siłę kończyłem tę część, bo miałem już dość tego krindżu dla nastolatek.

wg opini z neta tak sam sie dopiero zabralem za 1 epizod. 

Opublikowano

BtS nawet nie leżało obok LiS2. Pierwsza część też zauważalnie słabsza. Przynajmniej dla mnie. 

Początek dwójki może być nieco wolny, ale jak juz sie znacznie dziać, to :obama:

Opublikowano

Zasiadłem do My Friend Pedro na dłużej w końcu, jezu jakie to dobre :obama: John Wick w 2.5D, dawno się tak dobrze nie bawiłem przy tego typu gierce.

Opublikowano
16 godzin temu, Hum napisał:

BtS nawet nie leżało obok LiS2. Pierwsza część też zauważalnie słabsza. Przynajmniej dla mnie. 

Początek dwójki może być nieco wolny, ale jak juz sie znacznie dziać, to :obama:

Musze w końcu w to zagrać. Jedynka była super, BtS kiepskie . Zwłaszcza przestawienie. 

Opublikowano

Dzisiaj do Game Pass PC dodano Phoenix Point - nowa gra twórców Xkom, można sprawdzić.

Opublikowano

Kurde dlaczego nie na console :/ Widziałem to chyba na E3 i podobało mi się. Uwielbiam takie gry.

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Kurde dlaczego nie na console

No nie wiem, może dlatego, że na konsole wyjdzie dopiero w przyszłym roku.

Opublikowano
Teraz, MBeniek napisał:

No nie wiem, może dlatego, że na konsole wyjdzie dopiero w przyszłym roku.

Jak to dobrze miec asystentów, którzy mnie wyręczają. Nawet nie musiałem sprawdzac w google tylko eleganckie powiadomienie.

Opublikowano

Batman :wub: mam chyba nawet na ps3 w folii, to trzeba będzie opchnać ;p

Opublikowano

Phoenix point gra dla której prawie zainstalowałem epic store. Moja gra nr jeden na wish liście. Spencer ty wariacie:banderas:

Opublikowano

polecam z przecen little nightmares jesli podeszlo wam limbo / inside - naprawde ciekawa gierka z dobrym designem

Opublikowano
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

Jak to dobrze miec asystentów, którzy mnie wyręczają. Nawet nie musiałem sprawdzac w google tylko eleganckie powiadomienie.

I później forum jest zawalone śmieciowymi postami, bo niektórzy nawet nie potrafią prostej rzeczy wygooglować.

Opublikowano

O, T6. Mam kupione na jakiejś promocji, chętnie zagram z kimś parę walk :)

Opublikowano
2 minuty temu, MBeniek napisał:

I później forum jest zawalone śmieciowymi postami, bo niektórzy nawet nie potrafią prostej rzeczy wygooglować.

Szkoda, że sam nie zwracasz uwagi na zaśmiecanie forum swoimi postami. Jeden i drugi były bardzo przydatne i wnoszące dużo do tego tematu.

Opublikowano

- o co chodzi xbox game pass? jak wykupię to mogę grać w gierki dostępne w ramach abonamentu? a mogę je ściągać na dysk? jak nie przedłużę to rozumiem, że utracę do nich dostęp? a mogę też kupować gierki w ramach tego abonamentu? i wtedy mi ich nie skasuje?

- czy to się różni od xbox live gold? w ramach ultimate jest też gold zawarty

- czy w game passie mogę grać po sieci z innymi?

co tu do czego jest, weźcie mi wytłumaczcie bo moje ostatnie granie to ps4 i gierki na płytach, nigdy się nie bawiłem w jakieś passy i inne online duperele a ten xbox digital kusi ceną

Opublikowano
4 minuty temu, mcp napisał:

- o co chodzi xbox game pass? jak wykupię to mogę grać w gierki dostępne w ramach abonamentu? a mogę je ściągać na dysk? jak nie przedłużę to rozumiem, że utracę do nich dostęp? a mogę też kupować gierki w ramach tego abonamentu? i wtedy mi ich nie skasuje?

- czy to się różni od xbox live gold? w ramach ultimate jest też gold zawarty

- czy w game passie mogę grać po sieci z innymi?

-Tak, możesz grać w gierki w ramach abonamentu,

Możesz a nawet musisz je ściągnąć na dysk.

Tak, gierki działają dopóki masz aktywne abo

Możesz kupować gierki z 20% zniżką i ich nie tracisz

-Gold to głównie możliwość grania po sieci, tak ultimate zawiera w sobie GOLDa

- tak, ale pod warunkiem że jest to ultimate Game pass, przy zwykłym game passie musisz osobno wykupić golda co jest średnio opłacalne