Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ale z tą ceną tego pacza to pojechali, rozumiem, że jakby zażyczyli, sobie ze 40 PLN ale 160 bo wersja na next gen. 

Opublikowano
45 minut temu, messer88 napisał:

ostatnio był po 84 :)

Nadal uważam, że za drogo, powinni jakoś oddzielnie tego patcha sprzedawać, zwłaszcza, że gierka jest w gpu. 

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi z tym Control, ale właśnie jestem po dwugodzinnej sesji i gierka to jest sztos. Technicznie zapieprza bez zająknięcia i wygląda całkiem fajnie. Uwielbiam gry Remedy i bardzo się cieszę, że nie kupiłem jej wcześniej na PS4 (amator). 

Opublikowano

Podobnie u mnie. Ogrywałem pół roku temu na ps4 slim i tam to dopiero chodziło i wyglądało jak rzyg. Nie powiem żeby mi oczy teraz wypalało, ale nie szarpie przynajmniej do 5fps. Wcześniej mnie znudziła, a teraz się wciągneło jak bagno i praktycznie nie mogę się oderwać od grania^^

Czy wersja ultimate ma dlc na płycie? Przegapiłem promo ostatnio, a wiem już, że na 100% wjadę już po paczu.

Opublikowano

Control to dla mnie top 5 tej generacji, podobnie jak Devil May Cry 5. 

Obie rzeczy będę masterował do bólu, razem z rypaniem w Halosy. 

Cyberpunk2077 to chyba ostatni sandbox, w jaki zagram. 

Zestarzałem się i bardziej cenię ostre rżnięcie od konwencjonalnych randek.

Opublikowano
56 minutes ago, maciekww28 said:

Dawali za darmo przy premierze Wieśka 3

A da się go jakoś pobrać jeszcze, bo nigdzie tego nie widzę

Opublikowano

No jak nie dodałeś do bibliotek wtedy to tylko zakup. Ostatnio cyfra była za 15 zł. Pudełko na ww albo w jakimś lombardzie w okolicy 

Opublikowano
7 minutes ago, Szymek said:

No jak nie dodałeś do bibliotek wtedy to tylko zakup. Ostatnio cyfra była za 15 zł. Pudełko na ww albo w jakimś lombardzie w okolicy 

Ale jak kupię zwykle CD to mi i tak pobierze ta ulepszona wersję ze sklepu?

Opublikowano
Teraz, SetoPL napisał:

tak

Opublikowano
Teraz, SetoPL napisał:

Zawsze pobiera grę z neta. Tak

Opublikowano
W dniu 5.12.2020 o 21:25, eX4cT_PL napisał:

Ja tak samo, szkoda się męczyć :-)

Męczyć? CONTROL na SX działa w stałych 30 FPSach i wygląda ok.  Jeśli się spodziewasz, że gra nagle będzie wyglądać next genowo, to :reggie:

Moim zdaniem nie warto płacić za dodatkowe 30 klatek i wspierać takich  chciwych praktyk.

W Control zacząłem grać w niedzielę i zapewne skończę ją przed premierą CP2077, bo całkowicie mnie pochłonęła.  Klimacik, fabuła, gunplay i moce, to Remedy w najlepszym wydaniu.  

Opublikowano
6 minut temu, Hubert249 napisał:

Męczyć? CONTROL na SX działa w stałych 30 FPSach i wygląda ok.  Jeśli się spodziewasz, że gra nagle będzie wyglądać next genowo, to :reggie:

Moim zdaniem nie warto płacić za dodatkowe 30 klatek i wspierać takich  chciwych praktyk.

W Control zacząłem grać w niedzielę i zapewne skończę ją przed premierą CP2077, bo całkowicie mnie pochłonęła.  Klimacik, fabuła, gunplay i moce, to Remedy w najlepszym wydaniu.  

Aktualnie wyznaje zasadę ze nie tykam gier w 30fpsach na nowej generacji :-)

Opublikowano
34 minuty temu, Hubert249 napisał:

no ale to w sumie płacisz też za dlcki poza apdejtem który powinien być free

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

no ale to w sumie płacisz też za dlcki poza apdejtem który powinien być free

Tu jest trochę inna kwestia, według mnie ta gra na odchodzącej generacji nie miała nawet szans na 60fps, wiec w tym konkretnym przypadku nie widzę nic złego w zapłaceniu kasy żeby dev posiedział trochę nad gra i wyciągnął z niej więcej soków, płace mu za poświęcony czas a nie wycięty content.

Zreszta mam rodzine w Brazylii :kaz:

Opublikowano

Ja kupiłem wersje UE ze względu na bardzo lubię gry Remedy+DLC+next gen patch, ale tak Hubert ma trochę racji zagrywka chujowa ze strony wydawcy 

Opublikowano

Mam tak samo jak koledzy wyżej, te 30fpsów mocno odrzuca w Control, wiem że kwestia przyzwyczajenia ale po graniu na SEXiaku w inne gry taki klatkarz kaleczy oczy.

Opublikowano

Ja jednak oleje t ultimate i chyba skończę podstawowy Control w 30 fpsach. Bo jest za darmo.

Opublikowano

Cześć mam  pytanie piszą wszędzie że ma byc PES updste sezon 2021 lite na Xbox series x a nigdzie nie mogę znaleźć.musze dodać że jestem całkowitym laikiem bo przez 20 lat miałem zawsze PlayStation.

Edytowane przez Radosławzajc

Opublikowano

Podobno dopiero po nowym roku i nie wiadomo, kiedy dokładnie.