Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
49 minut temu, 20inchDT napisał:

To jest trudna gra

No i już mi się podoba...moze się ściągnie do wieczorka. Tak czy siak jak piszecie ze kosa to trzeba sprawdzić. 

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Zobaczymy co dadzą na drugą połowę miesiąca. W poprzednim też była zwyżka z medium i desperados pod koniec. 

Opublikowano

No dla mnie za bardzo nic nie ma. Czekam aż Pan Spencer, Król i zbawiciel, dostawca cudowności technicznych i programowych, pogrozi paluchem i podrzucą tam lepsze gierki.

Opublikowano

Control mogliby w końcu uaktualnić do wersji Ultimate, skoro chcą konkurować z Sony. 

A jak nie, to po co. 

NG2 szkoda. Ta gra wygląda i rusza się na XSX jak milion dolarów. Jedna z gier, która muszę kupić na własność. Zaraz obok jedynki, kolekcji Silent Hill i MGS. 

Opublikowano

Shadow of the damned wypada z ea play. Ta gra jakis czas temu została usunieta z ms store, a teraz i wypada z abo. Jwdyna szansa na zagranie, to bedzie pudełkowa wersja. Nigdy nie grałem, to ściagne i sie spokojnie wyrobię do 16 lutego.

Opublikowano

Ile wy gier w ciagu roku konczycie, ze ciagle wam mało? Ja z samego gamepassa mam taki backlog, ze ciezko to ogarnąć, a gdzie jeszcze płyty, cyfry i gold.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Ile wy gier w ciagu roku konczycie, ze ciagle wam mało? Ja z samego gamepassa mam taki backlog, ze ciezko to ogarnąć, a gdzie jeszcze płyty, cyfry i gold.

Opublikowano
32 minuty temu, Texz napisał:

Control mogliby w końcu uaktualnić do wersji Ultimate, skoro chcą konkurować z Sony. 

A jak nie, to po co. 

Czekaj, co? Jedna gierka na całą bibliotekę Game Passa jest w wersji podstawowej i nie-nextgenowej i dlatego nie mają co konkurować z Sony?

Opublikowano

Ale ta konkretna podpala niebieski obóz, bo dostali miesięczną okazję by dodać ją do biblioteki abonamentu w wersji PS4 i PS5. Z czego wynika takie podpalenie? Nie wiem, choć się domyślam.

Nadal jednak to nie jest powód, dla którego Game Pass miałby przegrywać z konkurencyjnym abonamentem.

Opublikowano

Co wy z tym controlem ile ten indyk ma rok? A wy dalej o tym.

@LiŚciu

Ffxii jak najbardziej na Switcha. Ta gra i jej struktura, fetchquesty, farma zostały wręcz stworzone do gry na handheldzie.

Opublikowano

Wyszło jak wyszło. Może Spencer podpadł wydawcy, bo się wygadał ponad rok temu i ludzie nie kupowali podczas świątecznej wyprzedaży czekając aż wleci do GP. Będzie kiedyś w GP, to bedzie, a jak nie, to nie będę płakał.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
3 minuty temu, devilbot napisał:

Co wy z tym controlem ile ten indyk ma rok? A wy dalej o tym.

@LiŚciu

Ffxii jak najbardziej na Switcha. Ta gra i jej struktura, fetchquesty, farma zostały wręcz stworzone do gry na handheldzie.

Rozumiem że odpowiadałes do tego "drugiego" tematu:) z Finalem pewnie tak właśnie zrobie. 

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Czekaj, co? Jedna gierka na całą bibliotekę Game Passa jest w wersji podstawowej i nie-nextgenowej i dlatego nie mają co konkurować z Sony?

Poczytaj sobie reakcję ludzi w różnych mediach społecznościowych. Wizerunkowo MS traci na takich praktykach. 

Opublikowano

Sony wrzucając coś do PS Now lub Plusa gwarantuje sobie w umowie aby gra nie pojawiła się na konkurencyjnej platformie

Opublikowano

Nie wiem jak u was ale ja mam jeszcze desperados do skończenia więc przyda się trochę wytchnienia i akurat czas na jakieś lepsze gierki. 

Opublikowano

Wrzutka bez rewelacji ale jest okej

A płacze o Control Ultimate to trochę beka tym bardziej ze nie dawno była na promce za 80zl

Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

Wrzutka bez rewelacji ale jest okej

A płacze o Control Ultimate to trochę beka tym bardziej ze nie dawno była na promce za 80zl

Gierka ok ale naprawdę czy te 60 fps zrobiłoby z tej gry 9/10, no wątpię.