Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

To zależy od umowy między MS a wydawcą/developerem. Ktoś kiedyś pisał że nie krócej jak 3 miesiące. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

ciekawe ciekawe

Opublikowano
35 minut temu, ASX napisał:

ciekawe ciekawe

4 zł x 20 mln, kto powiedział, że usługa na generuje piniendzy? xd

Opublikowano
30 minut temu, Bigby napisał:

Na ios podbno wygląda tak

EyVn7_2VIAM7Jbg.jpg

Opublikowano

Dwudzieste przejęcie Segi w przeciągu tylko jednego roku :fsg: Jebany Spencer, jak on to robi?

Spoiler

wiem że chodzi o współprace a nie przejęcie, ale i tak, plotki o Sedze :reggie:

Edytowane przez Gość

Opublikowano
6 godzin temu, 20inchDT napisał:

Na ios podbno wygląda tak

EyVn7_2VIAM7Jbg.jpg

Nie obraziłbym się na kolekcję gier z Dreamcasta w GP :notbad:

Opublikowano

@REZOK @eX4cT_PL ostatecznie zagrałem w Deliver Us The Moon. Dzięki za nakłonienie mnie do tego czynu. Nie znudziła mnie i z chęcią odkrywałem tą historię, a to już duży plus. Dodatkowa wizualnie się dobrze prezentowała - dużo czerni + OLED :thumbsup:

502ee333-030d-4582-aba5-cf4e35158bc4.thumb.png.1da38f41c7e0ee09f4bca80b10d37b6b.png

Opublikowano

No Deliver Us The Moon naprawdę super gra. Póki jest w Game Passie to chcę kupić na własność zanim wypadnie, bo zawsze 20% taniej.

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał, to według apki Game Pass nowy bejsbol będzie w dwóch wersjach, na Xbox One i osobny na XSX i XSS.

Opublikowano

Ciekawe, czy gta5 z jakimiś ulepszeniami dajo nam w tym paSSIE.

Opublikowano

a jakie ulepszenia chcesz? ulepszenia będą w drugiej połowie 2021 za $$$$

Opublikowano

Może doszły jakieś od premiery w  którym to było roku ;) ...

Opublikowano
16 minut temu, Boomcio napisał:

Może doszły jakieś od premiery w  którym to było roku ;) ...

Nowe kawałki w radio xD 

Rockstar i Activision? Oni wszystko mają za hajs. Śmieszne, że taka Valhalla czy MK11 dostalo patcha na nowe konsole a Acti krzyczy  40 zł za lepsze teksturki do Tonego czy Cold Wara. 

Opublikowano
16 godzin temu, Soban napisał:

GTA bankowo wyleci przy premierze remastera remastera gry z 2013 roku

Wiadomo kiedy wyjdzie ten remaster remastera?

Opublikowano

Jest już pre-load  exa niebieskich, MLB21, tylko 72GB na machanie pałką   :problem:

NHL21 też już można ściągać 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

To GTA V, to hula w 30-stu klatkach, czy to oczy mi się tak zepsuły? Na XSX? Jest gdzieś tu 60 klatek, czy jakieś płacenie hajsem lol? Ostatnio w GTA V grałem na premierę w PS3. 

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

To GTA V, to hula w 30-stu klatkach, czy to oczy mi się tak zepsuły? Na XSX? Jest gdzieś tu 60 klatek, czy jakieś płacenie hajsem lol? Ostatnio w GTA V grałem na premierę w PS3. 

Każda konsolowa wersja hula w 30. 60 ma być dopiero w remasterze remasteru na nową generację.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Jest gdzieś 60 FPS. Jest taki sprzęt :newell:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

60 ma być dopiero w remasterze remasteru na nową generację.

Myślisz? ;)

Opublikowano

Ja myślałem, że to lata w 60 klatkach już od PS4/Xone, a w 30 w tych PS360 XDDD

To już mi się nie chce grać w tego w 30 klatkach, no bez kitu, kurwa, żeby w tych nowych konsolach nie było 60.