Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie to jest problem, poza promocjami te ceny wirtualnych wersji nie są szczególnie atrakcyjne w porównaniu du pudełek (pomimo kosztu pudełka, wytłoczenia, transportu, marży sklepu, itd.).

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Teraz pudełka mają sens z jednego powodu - są zazwyczaj tańsze niż wersje cyfrowe. Ze zbieractwa się już wyleczyłem, kiedyś kupowałem 10 tytułów miesięcznie, teraz 10 rocznie MAX

Dlatego jeszcze kupuję pudełka na PC. Nowe gry dużo szybciej tanieją w pudle, takie Star Wars Squadrons kupiłem za 30 zł w pudle na promce a wersja cyfrowa nie schodzi na promocji poniżej 70 zł. 

Ja dalej zbieram gierki ale głównie na Switcha z nowych platform plus uzupełniam braki na starsze sprzety które posiadam. 

Opublikowano
2 hours ago, Paolo de Vesir said:

Pudełka mają tę jedną zaletę, że są zawsze dostępne. Nie masz neta czy masz ochotę wrócić do jakiegoś starocia to wkładasz płytę (czekasz) i grasz.

bez neta tez pograsz w cyfrówki o ile masz je ściągnięte na dysku, więc trochę plus z dupy 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Pudełka mają tę jedną zaletę, że są zawsze dostępne. Nie masz neta czy masz ochotę wrócić do jakiegoś starocia to wkładasz płytę (czekasz) i grasz.

W co pograsz? W wersje 1.0  tych gier niekompatybilne z nowszymi sejwami (jesli wracasz do gry)?

Opublikowano

Albo kupisz edycję GOTY na płycie jak jest dostępna i będziesz miał w miarę spaczowaną gierkę.

Opublikowano

Z nośników fizycznych został mi jedynie sentyment do płyt CD. Reszta - zero podjarki.

Opublikowano

Odnośnie REmake2, to cały czas walczę ze sobą, czy grać w na poziomie Easy xDD. Na normalu się zaciąłem, bo nie mam amunicji, zdrowie na czerowno a za drzwiami stoi tabun zombiaków w ciasnym korytarzu :frog: 

Opublikowano

@Shago Już lepiej zacząć od początku mając wyrobionego jakiegoś skilla i pojęcie o grze niż grać na Easy. Easy to w większości przypadków jest poziom dla osób które praktycznie nie mają do czynienia z grami albo dla dzieci. Nie rób tego z tak genialną grą jak REmake2.

Opublikowano

A ja polecam sobie przejść na easy i przeskoczyć w następnym runie. Ta gra robi się dużo prostsza jak się zaczyna ogarniać układ pomieszczeń i przedmiotów. Normal na start może być właśnie frustrujący. No i oczywiście polecam jechać na wyzszych poziomach później, wbijać achievy i challenge. Brakuje mi 1 trofika na ps4, na pc mam platyne i się zastanawiam czy nie wziąć na xsx i też nie pomaxowac xD taki to miód ta gra

Opublikowano

Ja ostatnia walkę walnąłem na easy bo brak amunicji bez możliwości pozyskania jej to byl jakiś zart. Drugiego rana nawet nie chciało mi się robić.

Opublikowano

Kolejny dev przekupiony przez Spencera

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak mnie kiedyś najdzie na grę to i tak będę miał srogo w dupie jaka jest to wersja.

Czekam, aż najdzie Cię tak na Cyberpunka :cool:

Opublikowano

- Our biggest countries are the US, UK, Brazil, Canada and Australia

Niektórzy Polacy też się do tego przyczyniają :nosacz3:

Opublikowano

POLSKA GUROM!!!

Opublikowano

jak to się pięknie rusza :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

jak to się pięknie rusza :banderas:

Megaaaaa. Wjedzie Day1 jak złoto z pasika.