Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Nie, kolega wyraźnie sformułował pytanie:

29 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Koniec day1 in gamepass?

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Akurat w to jestem skłonny uwierzyć bardziej niż w politykę wydawania wszystkiego i wszędzie. Zresztą pisałem o tym w kontekście ostatnich plotek.

Apple nie wydaje swoich filmów od razu w Abo, najpierw daje im zarobić w kinie. Seriale to inna bajka i porównał bym to do gaasów i te mogą lądować od razu. Ważniejsza jest baza frajerów do golenia na skórki niż goła sprzedaż. MS może przejść na podobny model. Premiery miesiące po wyjściu na rynek w abo.

Natomiast plotki o porzuceniu rynku konsol i pójście drogą wyłącznie wydawcy to nadal według mnie brednie.

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano
13 minutes ago, Dalhi said:

Akurat w to jestem skłonny uwierzyć bardziej niż w politykę wydawania wszystkiego i wszędzie. Zresztą pisałem o tym w kontekście ostatnich plotek.

Apple nie wydaje swoich filmów od razu w Abo, najpierw daje im zarobić w kinie. Seriale to inna bajka i porównał bym to do gaasów i te mogą lądować od razu. Ważniejsza jest baza frajerów do golenia na skórki niż goła sprzedaż. MS może przejść na podobny model. Premiery miesiące po wyjściu na rynek w abo.

Natomiast plotki o porzuceniu rynku konsol i pójście drogą wyłącznie wydawcy to nadal według mnie brednie.

Jeśli zamierzają się wycofać z wydawania gier w pudełkach to nie wróżę im dużej sprzedaży gier na premierę.

Opublikowano
22 minuty temu, Dalhi napisał:

Akurat zwrot w sprawie GP to najgorsze co mogliby zrobić.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Jeśli zamierzają się wycofać z wydawania gier w pudełkach to nie wróżę im dużej sprzedaży gier na premierę.

Dobrze wiesz że cyfra się lepiej sprzedaje. 

3 minuty temu, SnoD napisał:

Akurat zwrot w sprawie GP to najgorsze co mogliby zrobić.

Największa sprzedaż to pierwszy kwartał, potem może lecieć do abonamentu. Pewnie indyki, czy gaasy dalej będą od pierwszego dnia o ile obie strony się dogadają.

Moim zdaniem to będzie konieczny kompromis. Znacznie lepszy niż oddawanie gier i bazy użytkowników do konkurencji.

Po zakupie acti przyda im się przejrzysty model kiedy, co i gdzie wychodzi. 

Opublikowano

Od pół roku tak wygląda, jest PC Gamepass i Xbox Gamepass a wszystkie informacje są niżej.

Dalej łykajcie krychowe farmazony :)

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

Od pół roku tak wygląda, jest PC Gamepass i Xbox Gamepass a wszystkie informacje są niżej.

Dalej łykajcie krychowe farmazony :)

Zadałem tylko pytanie ;). 

Daddy nie zmieniaj się nigdy i kto to jest qrwa ten gan? xD 

Opublikowano

Zmiany na stronie zaszły kilka miesięcy temu, a ledwie kilka tygodni temu potwierdzili przecież na Directcie że Avowed lądują w Game Passie na premierę.

Krycha kręci gownoburze i szuka sensacji tam gdzie jej nie ma, oczywiście pod pozorem niewinnego zadawania pytań :)

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

Krycha kręci gownoburze i szuka sensacji tam gdzie jej nie ma,

Cieszy się chłopak bo po następnym wystąpieniu Spencera zyskają wszyscy gracze, oprócz graczy Xboxa ;) dla nich prawdopodobnie nie przewidziano profitów;)

Opublikowano

To jest niesamowite, że to musi potrwać z tydzień taka gównoburza. Przypominają mi się czarne czasy ms z xboxem, to jest podobne. Tak ciężko jest napisać, że to plotki i pierdy. 

Opublikowano
1 minute ago, Faka said:

To jest niesamowite, że to musi potrwać z tydzień taka gównoburza. Przypominają mi się czarne czasy ms z xboxem, to jest podobne. Tak ciężko jest napisać, że to plotki i pierdy. 

Pewnie dlatego, że to nie plotki 

Opublikowano

Krychu miał wątpliwości więc strona Xboxa mu odpowiada

https://www.xbox.com/en-us/xbox-game-pass/play-day-one

image.thumb.png.4629d31201c67ae2adb283f5844d6294.png

Avowed, Hellblade, Indiana Jones i inne gry, wszystkie wyjdą w Game Passie w dniu premiery 

Czy to rozwieje wątpliwości? Wątpie, zaraz się okaże że gdzieś w prawym dolnym rogu zmienili ikonkę i znów pojawia się pytania 

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Krychu miał wątpliwości więc strona Xboxa mu odpowiada

https://www.xbox.com/en-us/xbox-game-pass/play-day-one

image.thumb.png.4629d31201c67ae2adb283f5844d6294.png

Avowed, Hellblade, Indiana Jones i inne gry, wszystkie wyjdą w Game Passie w dniu premiery 

Czy to rozwieje wątpliwości? Wątpie, zaraz się okaże że gdzieś w prawym dolnym rogu zmienili ikonkę i znów pojawia się pytania 

Zobaczymy już za tydzień, na razie rozwiało, dezinformację to wprowadził sam Spencer :). 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Maneater to chyba wraca znowu? 

Opublikowano

O super kurwa, super. Dwa powroty, cztery przyłożenia w jednym meczu, gierka dla dzieci i kolejny boomershooter do zestawu. 

Opublikowano

Ciekawe czy coś im się skopało, bo ostatnio miało darmowy weekend, czy rzeczywiście rzucili, tylko zapomnieli dać o tym znać i woleli się chwalić tytułami z obrazka wyżej?