Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

oddany klient nie anulowalby gamepasa

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
W dniu 8.12.2018 o 15:07, PlastikowySmalec napisał:

Panowie gdzie kupić roczny Game Pass? na stronie xboxa jest tylko miesiąc albo pół roku, na allegro i ceneo brak...

Tak lokalnie to w Euro RTV AGD w Arkadach dzisiaj widziałem roczne zdrapki

Opublikowano
9 godzin temu, maciucha napisał:

Microsoft jak ja cie szanuję.

Zapomniałem anulować odnawianie Game Passa i 2 dni temu zaje.bało mi 40zł z karty. Napisałem do supportu i odpisali, że dla tak oddanego klienta mogą zrobić wyjątek i po anulowaniu subskrypcji oddali hajsik :obama: 

Nie jesteś jedyny. Jakoś w październiku też mi automatycznie pobrało i oddali bez żadnego ale. Microsoft <3 

Opublikowano

Na przeglądarce w lapku mam cenę 1zł za miesiąc gamepassa, próbuję kupić i zmienia się w magiczne 40zł. W sklepie na konsoli mam kafelek "dołącz do gamepassa za 1zł", próbuję kupić i znowu chcą 40 razy więcej. Wtf?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

To promocja dla kont bez aktywnej usługi. 

Opublikowano

Gamepass mi się skończył z miesiąc temu

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Był wymóg, że po którymś września nie mogłeś mieć passa, więc jeśli się tak złożyło, że skończył Ci się akurat w trakcie trwania tej promocji to niestety nie skorzystasz z oferty za zeta.

"Valid only for new subscribers or users who canceled their subscription before 9/30/2018. Limit: 1 offer per account; credit card required. Only valid through link in this offer, in all Xbox Game Pass markets excluding Quebec. After first month, subscription continues to be charged at the then-current regular monthly price (subject to change), unless cancelled. Plus applicable taxes. Game catalog varies over time."

Opublikowano

Oj :cebula: ukrócona 

Opublikowano

chyba nawet bardziej, mi GP skończył się znacznie wcześniej przed promocja i tez nie mogę skorzystać z tego za zl, 6m za połowę ceny już tak. Może blokują użytkowników, którzy kupowali GP od roku tylko po zlotowce. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co za zyebana firma. Jak się nie łapie do promocji to po chuy mi to reklamują, że mogę to kupić za złotówkę? xd

Opublikowano

Granda, to już czas aby rozkręcić Małysza

comment_D21UviJkoeRSXaT1aoIs3V91e1gt2dkg

Opublikowano

No jakoś mnie nie dziwi, że robienie w chuya prsez spencera wywołuje aplauz wśród fanatyków

Opublikowano

ale czemu sie yakubu denerwujesz na ms? to nie ich wina ze nie masz pieniędzy

Opublikowano
daj tego gamepassa microsofcie

oszukujesz microsofcie uczciwych ludzi
może grzeczniej?
Opublikowano

Jest gwiazdka przy promocyjnej cenie i drobnym drukiem wyjaśnienie co i jak, więc praktyka lepsza niż w przypadku wielu firm ukrywających wszystko gdzieś w regulaminach i innych pierdołach. Plus Game Pass chyba można dzielić na jednej konsoli, więc jak komuś bardzo zależy to chyba może stworzyć nowe konto i kupić ten miesiąc za zeta. 

Opublikowano

Albo kupić pół roku za 87zł co daje ile 15zł na miesiąc. Odpuścisz 4pak perły i masz grania na 6 miesięcy :lapka: 

Opublikowano

Dante gdzie jest ta gwiazdka? Yakubu probuje to kupic na PC w sklepie MS, tam gwiazdek żadnych też nie widzę.

Opublikowano
37 minut temu, Dante napisał:

Był wymóg, że po którymś września nie mogłeś mieć passa, więc jeśli się tak złożyło, że skończył Ci się akurat w trakcie trwania tej promocji to niestety nie skorzystasz z oferty za zeta.

"Valid only for new subscribers or users who canceled their subscription before 9/30/2018. Limit: 1 offer per account; credit card required. Only valid through link in this offer, in all Xbox Game Pass markets excluding Quebec. After first month, subscription continues to be charged at the then-current regular monthly price (subject to change), unless cancelled. Plus applicable taxes. Game catalog varies over time."

mi skończył się na początku listopada i się załapałem ale mam :xboss:w znajomych na XBL więc to też ma znaczenie.

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

Dante gdzie jest ta gwiazdka? Yakubu probuje to kupic na PC w sklepie MS, tam gwiazdek żadnych też nie widzę.

Ja kupowałem przez stronkę bo na konsoli za nic mi nie działało i tam mam gwizdkę przy info o promocji  https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass

game-pass.jpg

Edytowane przez Dante