Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Gamepassowe konto na Twitterze znowu teasuje i wygląda na to że Control trafi do usługi.

Jeśli ktoś nie ograł to bardzo polecam

Opublikowano

nie, odniesień jest trochę, ale to trzeba się zagłębić w lore

Opublikowano
2 minuty temu, Soban napisał:

Lel to analne przebudzenie i quantum sa w tym samym uniwersum co control?

tak

Opublikowano

obie mam kupione, ale ten alan wyglada jak materiały w 360p na youtubsie. Chyba trzeba wyjąć tv 1080p z kartonu ;p

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

znaczy anal to jest IMO mega nudna gra, grałem dawno temu na kompie i tak jak klimat był fajny tak ta chujowa walka mnie zmęczyła

Opublikowano

czy w control też jest więcej oglądania i przewijania tekstu niż samej gry? bo quantum to właśnie taki bardziej serial z przerywnikami gejmplejowymi

Opublikowano

w Control jest zdecydowanie wiecej gameplayu niż w Alan Wake i Quantum Break, oczywiście nadal jest tona notatek do przeczytania i wiele minut filmików live-action, ale nie są obowiązowe i jak ktoś nie chce tego czytać lub oglądać to może lecieć przed siebie

Opublikowano

Ja robiłem dwa podejscia do alana na 360, ale nie dałem rady.

Opublikowano

mnie Alan zmęczył powtarzalnym i ubogim gameplayem z przesytem strzelania. Na szczęście gra jest dosyć krótka więc można się było przemęczyć dla świetnej fabuły.

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

mnie Alan zmęczył powtarzalnym i ubogim gameplayem z przesytem strzelania. Na szczęście gra jest dosyć krótka więc można się było przemęczyć dla świetnej fabuły.

Podzielam. GP nuda w cholerę ale Kingowski klimat solidnie wynagradzał. Plus świetny OST.

Opublikowano

Jeszcze w czasach 360 AW miałem pożyczone od znajomego i po godzinie się poddałem. Ale Control jestem ciekaw.

Opublikowano

Raczej podstawka. Alan Wake to sztos skończyłem kilka razy na dwóch platformach. Quantum Break niestety nie zdążyłem jeszcze ograć, ale za Control biorę się od razu!

Opublikowano

Ja to i tak czekam na next gen patcha. Jak dadzą podstawkę, to kupi się kiedyś ultimate. Teraz już i tak robi się tanio.

Opublikowano

Te gierki mają jakiś termin kiedy są ogłaszane? Nie wiem które dni na czerwono w organizatorze zapisywać 

Opublikowano
16 minutes ago, Szymek said:

Te gierki mają jakiś termin kiedy są ogłaszane? Nie wiem które dni na czerwono w organizatorze zapisywać 

Zainstaluj sobie aplikację na telefonie, dostaniesz powiadomienie.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Zainstaluj sobie aplikację na telefonie, dostaniesz powiadomienie.

a wywalone mam w telefony i aplikacje ;) Chcialem tylko wiedziec czy to jest zawsze ostatni dzien miesiaca czy np ostatni poniedzialek miesiaca.

Opublikowano

W aplikacji telefonu też nie pokazuje dokładnej daty, kiedy wylatują z GP. No ja jakoś nie mogłem tego znaleźć, jedynie napisane, że wkrótce zostaną usunięte i tyle.