Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Gra nie dla mnie ale najlepsze w tym jest że rozi i schab latają nieprzerwanie z bólem pizdy po forum, Spencer wykończy chłopaków tymi cudownymi wiadomości do święconki  :) 

Opublikowano

O to już ściągam Dishonored jak dziś efpees busty wchodzą. Bardzo dobry początek tygodnia dla graczy, a zawistników i bóldupiących graczy do gazu.

Opublikowano

Ale to na kwiecień gra prawda? A demka nawet nie pobierałem...choc pelniaka pewnie ściągnę i dam szanse

Dawać info co w drugiej połowie do grania. 

Opublikowano

@Szymek

6 godzin temu, 20inchDT napisał:

Na razie wiadomo o Adios (17), Empire of Sin (18), Narita boy (30) i Yakuza 6 na drugą połowę.

+ pewnie 1-2 gry

Opublikowano

chciałem zagrać w grę więc pytam, kiedy będzie tomb raider w gejm passie?

Opublikowano
41 minut temu, 20inchDT napisał:

Tego nie można odmówić. Chociaż prawdopodobnie zdechnie tak szybko jak kolejny wspaniały projekt square czyli marvel avengers, gdzie 500 ludzi na steamie w to gra xd.

Jakoś tak lepiej wygląda niż faceci w rajtuzach, poza tym to strzelania więc choćby dlatego sprawdzę ocb. 

Opublikowano

Zaraz się nie zdziwcie jak wrzucą Avengersów do GP, wersji nextgenowe XSX/PS5. Przecież jakoś muszą ratować tę grę, bo się tak zesrała, że robią skiny prawdziwych aktorów z MCU XD

Opublikowano

Avengersi to beda f2p, a nie w pasie xddd kilka dni temu zwiekszyli grind w tej grze, pewnie po to, zeby kase ciagnac.

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

Zaraz się nie zdziwcie jak wrzucą Avengersów do GP, wersji nextgenowe XSX/PS5. Przecież jakoś muszą ratować tę grę, bo się tak zesrała, że robią skiny prawdziwych aktorów z MCU XD

Te avengersy to lepiej niech dadzą do plusa. 

Opublikowano

Jeszcze jakiś patch do The Outer Worlds mi się ściąga właśnie, 26 gb, może to ten 60 fps? XD

Opublikowano

kolejna gra (tym razem przygodowy indyk utrzymany w klimacie noir) która zadebiutuje w gamepassie w dzień premiery czyli 26 marca :)

Opublikowano
Jeszcze jakiś patch do The Outer Worlds mi się ściąga właśnie, 26 gb, może to ten 60 fps? XD
Tak, gierka od dziś działa w 60 klatkach. W końcu mogę ją ograć. [emoji846]
Opublikowano
2 minuty temu, cithall napisał:

Tak, gierka od dziś działa w 60 klatkach. W końcu mogę ją ograć. emoji846.png

Slabo. Wolalbym 3 i pól bomby zaplacic i dopiero wtedy miec 60 klatek :(

Opublikowano

od jutra Undertale  w gamepassie na konsolach 

Microsoft STAHP ile można

Opublikowano

A za to wolałbym wybulic 8 dyszek. Ehhh.

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

od jutra Undertale  w gamepassie na konsolach 

Microsoft STAHP ile można

ASX weź im tam w centrali powiedz niech już się uspokoją na dzisiaj, ok? 

Opublikowano

Jeszcze w statusach ci co ich dupa piecze nie dali, że rozpikselowane gówno od spencera będzie.

Opublikowano

Ta usługa rośnie jak na drożdżach i szczerze mówiąc jestem totalnie zaskoczony, że MS tak mocno w nią zainwestował. Wiedziałem, że będzie im zależało, bo przecież chcą mieć rzeszę płacących haracz abonament graczy, ale nie spodziewałem się, że w ciągu pół roku:

• do usługi dołączy katalog EA
  • Bethesda będzie częścią rodziny XGS, a to oznacza ich gry day1 w passie
  • co miesiąc trafiać będzie coraz więcej gier AA i AAA, w dodatku także japońszczyzny

Spodziewałem się strzału, a dostałem kaiten geri na czerep. Szok.