Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Skoda :( chciałem czwarta część ograć i w końcu 5tke skończyć, ale chyba będzie na PC wtedy

Wysłane z mojego DN2103 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 27.01.2022 o 21:59, SnoD napisał:

Pewnie zmienią jak w puli będzie ze 300 gier, które należą do nich i nie znikną z usługi.

Zabezpieczenie. W USA jest tak pojebane prawo, że jakby pisali 500 to jakby chociaż na 1 dzień liczba spadła do 499 to by poleciał pozew od jakiegoś cwaniaczka, że został wprowadzony w błąd.

Opublikowano
W dniu 27.01.2022 o 20:07, Bigby napisał:

Super. Oby było tak dobre jak Szpital. Niech trzecia gierka będzie duchowym następca Theme Parku :)

W ogóle gdzieś mi w njusach mignęło, że ilość gier DAY One w GP w tym roku ma być ogromna. Jest może jakaś rozpiska?

Opublikowano

Nie ma rozpiski bo dużo gier zapowiadają z partyzanta jak nowy Sniper Elite czy Two Point Campus.

Opublikowano

Wszystkie potwierdzone do tej pory gry na 2022 o których wiemy:

Shredders 

Edge of Eternity 

Total War: Warhammer 3 

Weird West 

Warhammer 40,000: Darktide 

STALKER 2: Heart of Chernobyl 

Midnight Fight Express 

Redfall 

Scorn 

Starfield 

A Plague Tale: Requiem 

Atomic Heart 

Bushiden 

Chinatown Detective Agency 

Crusader Kings 3 

Eiyuden Chronicle: Rising 

Frog Detective: The Entire Mystery

Hello Neighbor 2 

Loot River 

Party Animals 

Pigeon Simulator 

Replaced 

Signalis 

Slime Rancher 2 

Sniper Elite 5 

Somerville 

Trek to Yomi 

Oczywiście to pewnie tylko ułamek tego co wyjdzie bo tak jak pisze SnoD cały czas zapowiadają nowe gry

Opublikowano

Prawdopodobna lista tytułów na pierwszą połowę miesiąca. 

Spoiler

Ark Survival Evolved Ultimate Survivor Edition
Dreamscaper
Infernax
Skul : The Hero Slayer
Edge of Eternity
Besiege (Game Preview)
The Last Kids on Earth and the Staff of Doom
Contrast
Telling Lies

497271_1.jpg

https://www.dealabs.com/discussions/bientot-sur-le-xbox-game-pass-1ere-quinzaine-de-fevrier-2022-2305958

Opublikowano

Śmieciara zajechała. Dobrze, że luty szykuje się przepotężny, przynajmniej nie szkoda będzie człowiekowi, że brakuje mu czasu na te sztosy z tej wrzutki :pawel:

Opublikowano

Raczej nic dla mnie.

Znowu.

Nawet Pigeon simulator jakoś tak...

Opublikowano

Za wyjątkiem Besiege, dla mnie nic ciekawego

Opublikowano

Nic dla mnie ale to dobrze. Nadrabiam zaległosci z PS4 i Switcha wiec idealny moment aby nie przedłuzac GPU do konca lutego. Później pewnie znowu Spencer będzie kusił sztosami :/

Opublikowano

Contrast fajne, jedna z moich pierwszych gier na PS4 - była w Plusie. Poza tym śmieciara, ale jest w co grać z ostatnich wrzutek. Wciąż na swoją kolej czeka Hitman i Death's Door :)

Opublikowano

Telling Lies na pewno będzie grane.Po pierwsze Annapurna, a po drugie wygląda mi na sztosa pokroju Her Story = biorę w ciemno.Jaranko.

Opublikowano

A jednak Crossfire w GP. Nieźle. 

Inaczej w tym zatłoczonym lutym zostałoby kompletnie zapomniane.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

WIDAĆ CIĘCIA PO KUPNIE ACTIBLIZZARD XDDDDDDDDDDDDDDdd

giphy.gif

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Tak, jedna z dwóch kampanii będzie do ogrania w GP. Multi jest f2p