Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Niestety tak mam, że lubię przechodzić daną serię od pierwszej części, TA pokazuje że calak zajmuje 10-12h więc nie jest tak źle. Czy będzie mi się chciało klepać te wszystkie odsłony to nie wiem. Chyba szkoda czasu, który można poświęcić na inne zaległości. Pamiętam, że grałem w 3 na NDS i bardzo przyjemna gierka to była ale jej nie skończyłem. Chociaż patrząc na gry mmo czy inne online raki na 1000+ godzin to na spokojnie można przejść wszystkie finale w tym czasie.

• Odpowiedzi 13,7 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

No o tym mówię, sporo osób ma takie coś, że "musi od początku" ale tak naprawdę po prostu nigdy nie zaczyna bo za dużo tego lol. Niemniej wiele osób gra nadal w jedynkę, choć to najsłabsza odsłona. Fenomen dzisiejszych czasów.

Zwłaszcza w przypadku serii Final Fantasy, gdzie naprawdę części są kompletnie niezależne i szczerze to ja jestem fanatykiem tej serii a i tak nikomu nie polecam pierwszych części, bo po co.

Opublikowano

Nie wiem czy to fenomen, mi się wydawało zawsze, że jest raczej odwrotnie bo ludzie nie chcą grać w jakieś starocie. W takiego wieśka 3 czy baldura 3 masa ludzi grała bez znajomości poprzednich części.

Opublikowano
W dniu 6.01.2026 o 16:58, DarkStar napisał(a):

c01e5cae7dcc4fbc73a5ea462e5782557bac_192

SW Outlaws w XGP! ;)

Ale śmieciara xD oczywiście tylko Little Nightmare i Village jest dobre, ale gierki ograne lata temu. Plus powtórki lub gry, które są już w wyższych pakietach.

Opublikowano

Dokładnie. Teraz podwyżka abo please.