Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jak sie uzywa darmowego golda ktorego sie dostaje przy zakupie konsoli to mozna gierke pobrac? :cebula:

Bo chetnie bym sobie pyknal w Conviction ale jak mam placic za te usluge to juz chyba za 2 dyszki wole na allegro zamowic plyte.

Opublikowano
17 minut temu, Bansai napisał:

Jak sie uzywa darmowego golda ktorego sie dostaje przy zakupie konsoli to mozna gierke pobrac? :cebula:

Bo chetnie bym sobie pyknal w Conviction ale jak mam placic za te usluge to juz chyba za 2 dyszki wole na allegro zamowic plyte.

Jeżeli jest to miesięczny gold to tak,triale 2 do 14 dni się nie liczą do gier z x360.

Opublikowano

W goldzie padaka. Game Pass nadrabia.

Opublikowano
37 minut temu, blantman napisał:

Sc conviction od dawna mam i chętnie pogram z kimś w coop bo to goty coop jest. @Bansaijak będziesz miał chęci polecam

A bardzo chetnie pykne co-opa.

Opublikowano

VF :banderas:

Opublikowano

tragedia w ch,uj dobrze ze gierki z x360 calkiem ok

Opublikowano

GP super, GWG na XO bieda straszna, na X360 spoko.

Opublikowano

Conviction warto sprawdzić chociażby dla samych scen przesłuchań. bowdown.gif

Conviction to ogołnie super giereczka. Może na tle bardziej skradankowych Splinterów to jakaś abominacja, ale jako skradanka akcji jest wyśmienita.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to sterowanie było tam dość specyficzne, może wymagać nieco czasu na oswojenie się. Super gierka, nawet dla fana pierwszy Splinterów. Mogliby dać do wstecznej również Blacklist, mało z czarnej listy pamiętam i chętnie bym odświeżył. 

Opublikowano

Rocket League weszło do GP. Można już pobierać.

3ymOKk8_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

beb0F0l_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Warhammer: Vermintide 2 wpadl do gamepassa, jesli ktos lubi sroga sieke to polecam sie zainteresowac.

Opublikowano
Warhammer: Vermintide 2 wpadl do gamepassa, jesli ktos lubi sroga sieke to polecam sie zainteresowac.
Polecasz dla samego polecania czy grałeś i faktycznie jest to warte poświęcenia czasu i pieniędzy na ściąganie? System walki jakiś w miarę skillowy czy typu press XXY to win?
Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał:
52 minuty temu, Bansai napisał:

Polecasz dla samego polecania czy grałeś i faktycznie jest to warte poświęcenia czasu i pieniędzy na ściąganie? System walki jakiś w miarę skillowy czy typu press XXY to win?

Gralem w bete i gameplay jest fpytke, na poczatku takie maszowanie ale robi sie ciezej na wyzszych poziomach, gra tez jest typowo pod co-opa a la left 4 dead.

Opublikowano

Kiedy gierki do golda z reguly wpadaja? Kupilem sobie suba na rok zeby potargac troche w Vermintide 2 i w sumie przypomnialo mi sie ze przeciez Splitner Cell Conviction ma wpasc w tym miesiacu.

Opublikowano

W połowie miecha jest przetasowanie