Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Psychonauts 2

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

dwójka ma mieć wstęp wyjaśniający co się działo w poprzedniczce

Bardzo dobrze. Nie grałem i nie zamierza grać w takiego starocia, a dwójkę jako, że będzie w pasie z chęcią zobaczę i dobrze by było wiedzieć chociaż troszkę o co tam chodzi.

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 37,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No oprawa top, gdyby gra wyszła na Xboxa 360.

• Ta, też mnie rozpierdala takie myślenie w dzisiejszych czasach. Kinowe spolszczenia powinny być obligatoryjne w przypadku tak dużych wydawców. Dub to już kwestia dobrej woli.

• 10h za mną, nie mogę się oderwać od tej gierki. Do tego stopnia mnie wciągnęło, że w robocie oglądam filmy na YT na kanale Double Fine, czytam artykuły, recki etc. Dawno mnie tak singlowa gierka nie w

Opublikowano
W dniu 10.08.2021 o 20:59, creatinfreak napisał:

Bardzo dobrze. Nie grałem i nie zamierza grać w takiego starocia, a dwójkę jako, że będzie w pasie z chęcią zobaczę i dobrze by było wiedzieć chociaż troszkę o co tam chodzi.

A ja tam polecam jedynkę na PC. Gra się świetnie, gra jest mega zabawna i wciągająca. Nie spodziewam się żeby dwojka to miał być jakiś kamień milowy w stosunku do tego co było w jedynce, a zawsze to więcej zabawy w tym zwariowanym świecie :)

Opublikowano
40 minut temu, izon napisał:

A ja tam polecam jedynkę na PC. Gra się świetnie, gra jest mega zabawna i wciągająca. Nie spodziewam się żeby dwojka to miał być jakiś kamień milowy w stosunku do tego co było w jedynce, a zawsze to więcej zabawy w tym zwariowanym świecie :)

Jedyny sprzęt jaki mi to odpali to xsx.

Opublikowano

Własnie mi się pobrało jakies niecałe 3GB patcha. Czy było gdzieś info na ile mniej więcej h starcza ta gierka?

Opublikowano

też jestem ciekawy, bo mam abonament do końca miesiąca i nie wiem, czy zdążę przejść, lol

swoją drogą, spojrzałem przed chwilą i jakby ktoś był ciekawy, to embargo na recki schodzi 23 sierpnia o godzinie 15

Opublikowano

niech mnie chuy :obama:

Opublikowano

Cudownie. Trochę się martwiłem że to popsują bo produkcja przeciągała się w nieskończoność ale widzę że wszystko skończyło się pomyślnie 

Opublikowano

wow, piękne ocenki, już myślałem, że typowy średniak 6-7 wyjdzie, a tu proszę

Opublikowano

Najważniejsza imo recenzja z takim wynikiem to jest miód na moje oczy :banderas:

Opublikowano

Wierzyłem w double fine. Dzieki ms za kase i dodanie usunietego contentu.

Opublikowano
12 minut temu, MYSZa7 napisał:

wow, piękne ocenki, już myślałem, że typowy średniak 6-7 wyjdzie, a tu proszę

Przypuszczam, że bez wsparcia MS tak właśnie mogłoby być. Przede wszystkim gra musiałaby wyjść szybciej i bez elementów, które dodali dopiero po otrzymaniu odpowiedniego zaplecza finansowego.

Opublikowano

Xbox One: 1080p / 30FPS

Xbox One X: 2160p / 30FPS

Xbox Series S: 1620p / 60FPS or 1080p / 120FPS

Xbox Series X: 2160p / 60FPS or 1440p / 120FPS

Playstation 4: 1080p / 30FPS

Playstation 4 Pro: 1440p / 30FPS

Playstation 5: 1440p / 60FPS

- The results of the resolutions in the areas tested have given the same official results offered by Double Fine, but I do not rule out that there could be dynamic resolution.

- There is no native version for PS5. It runs the PS4 Pro version with the framerate unlocked at 60FPS.

- The VRR is exclusive to Xbox Series S/X and PC.

- HDR is exclusive to Xbox Series S/X.

- Loading times are better optimized on Xbox consoles of both generations.

- The graphic settings are very similar on all platforms. On PC, it stands out a better anisotropic filtering and the drawing distance in the ambient occlusion and some shadows.

- Xbox One X and PS4 Pro should have offered a 60FPS mode, although it is a perfectly enjoyable game at 30FPS.

- There are more frequent FPS drops on PS4 / PS4 Pro when changing zones. During cutscenes, all oldgen versions suffer some drops.

Opublikowano

Też spodziewałem się, że będzie średniawa i wielkie nazwisko nie dostarczy, ale jak widać całkowicie kulą w płot. :obama: 

Szanuję, że XOS ma 1080p/30, po jakiś wynalazkach pokroju 826p, 540p czy innych 720p to miła odmiana.

Opublikowano

Cudownie, kolejny sztos od MSu w XGP, tej rakiety nic już nie zatrzyma :banderas:

Opublikowano

Mmm... elegancko. Double Fine to chyba będzie najlepszy zakup Microsoftu. Dejcie im miliardy budżetu :obama:

Opublikowano

Dla wszystkich nowych graczy, podsumowanie fabuły jedynki :usmiech:

Opublikowano

kurde no, szkoda, że premiera dopiero w środę 

pograłby człowiek już teraz, bo jest jaranko