Opublikowano 17 lutego 20223 l Miałem czekać aż wpadnie do knurpasa, ewentualnie jakaś okazja na olx, ale jednak wziąłem nówke w pudełku, a niech patałachy mają. Btw... to moja pierwsza kupiona pudełkowa gra na XSX
Opublikowano 17 lutego 20223 l czy mi się wydaje czy gra się jakoś lepiej. Miałem wbite ok 90h na premierze, i teraz po tym nexgen patchu jakoś lepsze wrażenia z gry
Opublikowano 17 lutego 20223 l Mi się gra świetnie, ale nie miałem styczności z premierowym bublem. Tylko należy pamiętać i nie traktować tej gry jako next gen, bo z next genem toto nie ma nic wspólnego. Ot, solidna gra z minionej generacji.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Po Infinite i Titanfall 2 ciężko zdzierżyć taką drewnianą mechanikę strzelania w FPP.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 5 minut temu, SnoD napisał: Po Infinite i Titanfall 2 ciężko zdzierżyć taką drewnianą mechanikę strzelania w FPP. Pewnie dlatego, że Cyberpunk nie jest FPSem jak Halo czy TitanFall
Opublikowano 17 lutego 20223 l 4 minutes ago, SnoD said: Mechanika strzelania jest FPP więc mogłaby być lepsza. Tak, oczywiście. Jeszcze system jazdy z Forzy/Gran Turismo, walkę katana z Sekiro. Coś zostało pominięte?
Opublikowano 17 lutego 20223 l Są to tej gry jakieś ustawienia dla pada by dało się celować? Ja jestem tak słaby czy po prostu to jest tak spierdolone
Opublikowano 17 lutego 20223 l Sterowanie jest spierdolone, zdecydowanie zbyt czułe (wersja PS5). Tutaj są ustawienia zalecane przez bzdurasa.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 32 minuty temu, SnoD napisał: Mechanika strzelania jest FPP więc mogłaby być lepsza. Widok FPP nie równa sie mechanice FPS-a Jak już porównywać CP to prędzej do rzeczy pokroju Borderlands czy The Division
Opublikowano 17 lutego 20223 l Ogólnie włączyłem w Tryb RT, później 60fps. I wybieram drugie. Różnicy w grafice nie widzę dużej, a klatki widać gołym okiem
Opublikowano 17 lutego 20223 l Nie robiłem wcześniej tych kontraktów za bardzo, ale teraz już wsiąknąłem na maksa, szczególnie że trzeba kombinować przy graniu stealth i hakowaniem Uzależniają jak te Wieśku.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 2 godziny temu, SnoD napisał: Mechanika strzelania jest FPP więc mogłaby być lepsza. Z mechaniką strzelania wszystko jest dobrze, mylisz mechanikę ze zjebanym sterowaniem na padzie (input lag plus te akceleracje gałek itd., nie wiem czy u nich ktoś to w ogóle testował), na M&K strzela się zajebiście.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Jak obiecałem, tak zrobiłem (pierwsze growe postanowienie na ten rok spełnione XD). Cyberek zamówiony w folii, w pudełeczku, ofc zostanie w kolekcji. Dokładam krajanom swoją cegiełkę, teraz z czystem sumieniem jest za co. Przy okazji zamówiłem z najlepszego konsolowego sklepu w Polsce Czyli w sumie dwa dobre growe uczynki.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 25 minutes ago, tjery said: Z mechaniką strzelania wszystko jest dobrze, mylisz mechanikę ze zjebanym sterowaniem na padzie (input lag plus te akceleracje gałek itd., nie wiem czy u nich ktoś to w ogóle testował), na M&K strzela się zajebiście. Trzeba to powylaczac na konsoli i jest dobrze, czuc moc giwer i urywanych glow.
Opublikowano 17 lutego 20223 l W dniu 16.02.2022 o 11:02, Bartg napisał: To tez, ale podstawa poprzestawiac zaawansowane opcje. A co w zaawansowanych przestawiłeś?
Opublikowano 17 lutego 20223 l Da się solidnie zabawić w netrunnera, odkładając pukawki na bok? Mam straszny dylemat w co inwestować na początku.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 4 minuty temu, balon napisał: A co w zaawansowanych przestawiłeś? Te wydają się ok, z tego co pamiętam jak grałem na XSX na premierę to trzeba było powyłączać te wszystkie ich "wspomagacze" żeby dało się normalnie pograć. https://www.gamerevolution.com/guides/669388-cyberpunk-2077-best-controller-settings-pc-ps4-ps5-xbox-one-series-x-s
Opublikowano 17 lutego 20223 l Błędów dalej jest sporo. Auta lubią znikać i pojawiać się od tak, ludzie dziwnie lewitują, przenikają przez siebie/inne obiekty. No i raz zniknęły mi opcje djalogowe... by pchnąć akcje dalej musiałem wczytać starszego sejwa. No troszkę słabo bym powiedział
Opublikowano 17 lutego 20223 l Po nabiciu 80h korpem na PC miałem zamiar przejść punkiem na ps5 ale po sprawdzeniu dema jest mocno średnio. HDR to jakieś nieporozumienie - rozlane mleko. W trybie ray tracingu gra jest dla mnie niegrywalna ( nie jestem w stanie już grać w 30 fpsach), natomiast w performance w mojej ocenie nie umywa się do wrażeń z wersji na PC. Mam wrażenie,że grafika to jest najwyżej poziom średni z PC. Na plus widać, że jest więcej NPC, z którymi można wejść w jakieś interakcje. Może pobawię się jeszcze ustawieniami TV i dam szansę chociaż średnio mi się chcę mając lepszą wersję na kompie. Mam deja vu z Wieśka 3 tylko tam miałem odwrotnie, najpierw przeszedłem na PS4' a rok później miałem efekt wow po odpaleniu wersji na PC.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 19 minut temu, izon napisał: Po nabiciu 80h korpem na PC miałem zamiar przejść punkiem na ps5 ale po sprawdzeniu dema jest mocno średnio. HDR to jakieś nieporozumienie - rozlane mleko Masz tv oled?
Opublikowano 17 lutego 20223 l No z tego co czytam to głównie na oled (i raczej tych starszych), są obecnie problemy. Może trzeba coś w ustawieniach się pobawić? Na led jest ok, nie licząc tła menu.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Na ledach jest ok bo macie mleko cały czas, oledowcy przyzwyczajeni są do prawdziwej czerni