Opublikowano 21 listopada 20204 l 2 minuty temu, SlimShady napisał: Będzie soundtrack na płycie jak w premierówca Wiecha? Nie wiem, ale masz takie rzeczy i napisane, że jest cyfrowo.
Opublikowano 21 listopada 20204 l 18 minut temu, Faka napisał: Ty, no nie wiem, ale zauważ jaką dostaniemy zawartość w pudełku, za taką cenę to nie wybrzydzam, jeszcze to polski produkt, nie ma co żałować. Inne gry, tylko sama płyta i pudło, no i trzy i pół bomby, a tu (no dobra, CB na PS też taka sama cena)? Tutaj pierdoły Ci dają jeszcze. Nie no wiadomo, zawartość w pudełku jakiej się już nie spotyka, cenowo jednak najlepiej u kolegi @Dave Czezky.
Opublikowano 22 listopada 20204 l 15 godzin temu, estel napisał: Wow, zazdro. Na moim 2070S to pewnie sobie pogram w 60 klatkach bez RT albo z RT w 30 Rozdzielczość 1440p. jeżeli gra będzie chodziła w 60 w 1440p to w zupełności wystarczy. Ostatni trailer mocno mnie nakręcił, a nie miałem w planach kupowania gry na premier. Podobieństwa do Deus Ex zdecydowanie na plus!
Opublikowano 22 listopada 20204 l Źle nie wygląda, ciekawe czy bazowa PS4 czy prosiak. Wkurwiający ci zjarani kolesie.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Wygląda nieźle, ale te dropy i doczytywanie środowiska przy jeździe samochodem
Opublikowano 22 listopada 20204 l 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: doczytywanie środowiska przy jeździe samochodem Na nextgenach nie powinno być problemu z SSD na pokładzie, z dropami może być różnie
Opublikowano 22 listopada 20204 l 3 minutes ago, MYSZa7 said: Wygląda nieźle, ale te dropy i doczytywanie środowiska przy jeździe samochodem Dlatego ta gra musi być na SSD, wiec takia PS4 wersja na pewno ciężko będzie chodzić nawet wersji w Pro jeśli nie ma wymienionego na SSD
Opublikowano 22 listopada 20204 l Streamer do odstrzału, ale faktycznie wygląda to ok jak na past-gena. Zapewne jak dojdzie akcja i nocne miasto w pełno to będzie powtórka z Control xd Obym się mylił, bo w sumie pierwszy łalktru mógłbym ograć na bazowym ps4.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Mógł zacząć w mieście. Ale w sumie streamer tak zajarany, że pewnie nie wiedział nawet, że gra w Cyberpunka.
Opublikowano 22 listopada 20204 l widac ze juz kopie PS4 chodza Edytowane 22 listopada 20204 l przez Labtec
Opublikowano 22 listopada 20204 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: Na nextgenach nie powinno być problemu z SSD na pokładzie, z dropami może być różnie Dlaczego nie powinno być problemu? Jeśli to będzie zwykły boost to będzie się tak samo doczytywało jak w innych grach ze wstecznej.
Opublikowano 22 listopada 20204 l No Wiedzmiń pokazał, że loadingi mogą być błyskawiczne pomimo iż to tylko boost.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Jak mi PS5 przyjdzie po Nowym Roku to ogram pierwsze przejście na PS4 Pro. Wyjścia nie ma. To będzie zbyt dobra gierka, żeby przeczekać hype.
Opublikowano 22 listopada 20204 l 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: No Wiedzmiń pokazał, że loadingi mogą być błyskawiczne pomimo iż to tylko boost. Pisałem o doczutywaniu tekstur. obiektów. Po prostu nie zauważyłem żeby na xsx tutaj coś poprawiał.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Panowie, ściągnął ktoś ten filmik? Bo widzę już go usunęli. EDIT: Dobra, mam. Edytowane 22 listopada 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 listopada 20204 l Poprawcie mnie jak się mylę, ale według mnie wersja na PS5 może być (ciut lepiej?) graficznie jak PS4Pro, ale szybsze wczytywanie, więcej fps i lepsze doczytywanie tekstur. Natomiast porządny upgrade graficzny dostaniemy w przyszłości. Edytowane 22 listopada 20204 l przez PiotrekP
Opublikowano 22 listopada 20204 l 57 minutes ago, PiotrekP said: Poprawcie mnie jak się mylę, ale według mnie wersja na PS5 może być (ciut lepiej?) graficznie jak PS4Pro, ale szybsze wczytywanie, więcej fps i lepsze doczytywanie tekstur. Natomiast porządny upgrade graficzny dostaniemy w przyszłości. Tak wiec dlatego jedyna prawilna wersja tej gry to tylko PC
Opublikowano 22 listopada 20204 l Tylko ile wyniesie mocny komp, który podoła grze w takiej jakości. Starczy mi dobry upgrade na next genach. Oby na PS4 Pro dało się grać w miarę znośnie. W Wiedźminie 3 po premierze na bazowym PS4 gra spadała poniżej 20 fps. Tak, na bagnach.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Dobra tamten material jest z ps4 pro . Potwierdzone Teraz co az sie boje jak to bedzie na fatach smigac
Opublikowano 22 listopada 20204 l W sensie ten leak był na ps4pro ? wyglądał całkiem ok, ale co ważniejsze był to gameplay bez patcha day 0.