Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Pewnie się skończy na wielkości fiuta jak w Saints Row :potter: 

Opublikowano

https://krytykapolityczna.pl/kultura/cyberpunk-2077-konrad-janczura/ 

Hej, a widzieliście to? 

Lewactwo z Krytyki Politycznej bierze się za pisanie o grach i oczywiście robi inby, bo z czegoś żyć muszą. 

Tekst, oczywiście mocno pretensjonalny, mówi jednak trochę o branży, tzn. gdyby czytać między wierszami, okazuje się, że sandboxy to jednak galerie figur woskowych, a nie gry. Bo prawdziwe granie jest gdzie indziej. Ale to moje odczucia. Może po prostu za bardzo lubię gierki, które gość wymienił, żeby całkiem po nim jechać jak inni. 

Edytowane przez BrandonLee_z_TheCrow

Opublikowano

Są dostępne poradniki do Cyberpunka. Kupiłem bo akurat miałem punkty do wykorzystania. Mam nadzieję, że znajdę tam dodatkowy lore, artworki i smaczki, tak jak w instrukcji do Starcrafta.

Opublikowano
W dniu 8.05.2020 o 09:01, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

https://krytykapolityczna.pl/kultura/cyberpunk-2077-konrad-janczura/ 

Hej, a widzieliście to? 

Lewactwo z Krytyki Politycznej bierze się za pisanie o grach i oczywiście robi inby, bo z czegoś żyć muszą. 

Tekst, oczywiście mocno pretensjonalny, mówi jednak trochę o branży, tzn. gdyby czytać między wierszami, okazuje się, że sandboxy to jednak galerie figur woskowych, a nie gry. Bo prawdziwe granie jest gdzie indziej. Ale to moje odczucia. Może po prostu za bardzo lubię gierki, które gość wymienił, żeby całkiem po nim jechać jak inni. 

Krytyczne podejście do gier CDP okraszone elokwentnym podejściem. Nie więcej. Teraz wisisz mi kilka minut życia.

Opublikowano

Ale że jak - takie tereny będą w grze? Nie tylko miasto?

Opublikowano

No korva Panie- od razu mi hajpik wrócił. Jakoś umknęła mi ta informacja wcześniej.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

A to dziwne bo chyba dosyć mocno się chwalili, że nie tylko samo miasto będzie w grze, ale i dodatkowe tereny dookoła niego. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gratki, ciekawy jestem czy ta biała farba się długo utrzyma. Dla mnie paskudna jest ta stylistyka, ale każdy ma swoje gusta ;)

Opublikowano

Widać, że kadra młoda i nie ogarnięta. Jak można brać artykuł Oniona na serio. Swoją drogą, cebularze jak zwykle dowożą dobry tekst do beki [emoji1787]

Opublikowano

XDDD

To nieźle, blm oficjalnie przejęły media. Ciekawe czy TLOU2 ponownie opóźnią :whistling:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ja to jestem ciekaw kiedy pokażą tę klatkującą wersję na konsole. :) 

Opublikowano
14 godzin temu, suteq napisał:

Ja to jestem ciekaw kiedy pokażą tę klatkującą wersję na konsole. :) 

Bedzie jedno wielkie Saint Denis z rdr2.