Kosmos 2 711 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 W tej grze nawet pęknięta płyta się przydaje? Zawsze je wyrzucałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zimą jest też więcej robaczków w ziemi. Warto je przekopywać dla artefaktów dla muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 W tej grze nawet pęknięta płyta się przydaje? Zawsze je wyrzucałem Zbuduj sobie Recycling Machine i wrzucaj tam płyty, okulary, śmieci, mokre gazety, to będziesz dostawał surowce. Mimo tego, że ożeniłem się z Haley, to czasami dostaję scenki z Penny, ostatnio nad rzeką miała piknik z dziećmi i no ;__; Trochę jak z filmu romantycznego, tęsknie za nią Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Penny i ta artystka są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RfSAzX_1faWUWPZtcjA4pIE-SdyvZGx706qz7DKZlpE/htmlview?usp=sharing&sle=true Tu macie fajny spisik wartości plonów i w które najlepiej inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Czy dobrze pamietam, ze w Harvest Moon A wonderful life bylo wiecej rodzajow roslin, nie wspominajac o hybrydach? Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 W tej grze nawet pęknięta płyta się przydaje? Zawsze je wyrzucałem Zbuduj sobie Recycling Machine i wrzucaj tam płyty, okulary, śmieci, mokre gazety, to będziesz dostawał surowce. Mimo tego, że ożeniłem się z Haley, to czasami dostaję scenki z Penny, ostatnio nad rzeką miała piknik z dziećmi i no ;__; Trochę jak z filmu romantycznego, tęsknie za nią W czym problem? Idź do chatki wiedźmy (nie dr Strange'a) i tam złóż daninę pod odpowiednim posągiem, a dwóch agentów MIB przyjdzie i wyczyści jej długopisem pamięć o tobie. Scenki z mieszkańcami, laskami będziesz miał aż do uzyskania z nimi 8 i 10 serduszka (oczywiście trzeba być w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A tam, nie chcę takiego wyjścia. Jest w porządku, karmi zwierzaki, podlewa grządki i jest z zamiłowania fotografem. Nadeszła jesień roku 2. Zainwestowałem w mnóstwo Cranberries, znowu będą leciały niesamowite sumki. Ulepszyłem stodołę i kurniki na maksa. Wyprawę do Skull Cavern zostawiam klasycznie na zimę. Wypadł wam już Prismatic Shard? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Nawet trzy. Z czego 2 na quarry. Gorzej z reliktami. Może z połowę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Mam pełno melonów, papryczek i borówek - lepiej to zachować i robić wino/aktualnie mogę tylko dżem czy może sprzedać od razu? Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Te ze złotymi i srebrnymi gwiazdkami sprzedaj, a resztę daj w dżem. W zasadzie latem najbardziej opłaca się sadzić tylko Blueberries. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) 5 złotych zachowaj sobie na bundle w Comunity Center, a resztę sprzedawaj jak nie masz kegów. Hajs przeznaczysz na rozwój farmy albo na rozbudowę domu. Ostatni poziom to piwnica, która pozwoli postarzeć wino i ser. Wino po ok miesiącu będzie jakości iridium. Skup się przede wszystkim na zrobieniu bundla ze szklarnią. Pozwoli ci ona hodować wszystkie rośliny łącznie z drzewami o każdej porze roku. Co do grzybów to już twoja wola. W pewnym momencie odwiedzi cię mudżin (jeśli już tego nie zrobił) i zaproponuje zagospodarowanie jaskini koło szklarni. Możesz zdecydować czy chcesz by hodował grzyby albo nietoperze. Te drugie będą okazjonalnie podrzucać ci owoce, a grzyby możesz zbierać i sprzedawać. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Farmer Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 mam już 2 najlepsze podlewaczki- iridium. Pierwszą chyba zdobyłem za coś a drugą przed chwilą kupiłem u gościa w kanałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dzięki Panowie za tipy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Tak czytam Wasze posty i nie moge wyjsc z podziwu tego jak ta gra jest rozbudowana. Ja dopiero kurnik buduje, a gdzie tu reszta... :) Prosze jednak byscie uwazali na SPOILERY. Bo wcale nie chcialem wiedziec co jest w kanalach albo co sie stanie z jaskinia na mojej farmie. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Racja, z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Kurczaki na końcu umierają Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Kurczaki na końcu umierająZglosze to do moderatora! Sam chcialem odkryc, ze w grze sa kurczaki! :) W tym przypadku to joke of course, ale nie chce poznawac jakis waznych scenek z gry, chcialem by kanaly byly dla mnie tajemnica do konca, a przez ten temat juz wiem kiedy sie do nich dostane. Chce tez sam odkryc co sie stanie jak zaniose wszystkie przedmioty do community center. Ma to byc niespodzianka. Moim zdaniem to takie spoilery jak zdradzanie co sie dzieje w Uncharted 4 czy w Wiedzminie. Temat chce sledzic, bo fajnie jest sie wymieniac doswiadczeniami, pomagac sobie nawzajem itd. Mowie o waznych rzeczach w grze, bo jak ktos napisze, ze ma lepszy spryskiwacz czy ulepszyl kose to spoko. ;) Funkcja spoiler jest, wiec korzystajmy. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jak dobrze, że tego typu gry w dalszym ciągu powstają. Ostatnio taką "prostą z pozoru" produkcją, z którą spędziłem mnóstwo czasu był Escapist: The Walking Dead. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A da się już przestawiać budynki? jeśli tak to jak? mam nadzieję, że to nie spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Da sie, u tej samej loszki co budujesz kurniki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Macie tak, że boicie się włączyć grę, bo nie zrobicie przez to nic innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tak :(( Mnóstwo gier czeka na półce do ukończenia, a króluje Stardew Valley. Na promocji kupiony SP do Wieśka z dwoma DLC i też nie ma kiedy się zabrać. Tylko farma się liczy ;) Już ponad 700000g na koncie i nie wiem na co to wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Czy pojemność naszego plecaka będzie można w przyszłości powiększyć o te dwa zaciemnione rzędy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Można od razu powiększyć jak masz kasę. W sklepie u Pierra leży na ladzie większy plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi