Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dirt Rally (Forumkowa Liga PSX Extreme)

Featured Replies

Opublikowano

A ja z kolei na pierwszym odcinku przebiłem oponę o skały gdzieś w okolicach drugiego pomiaru czasu i straciłem ponad minutę. Bałem się, że będę musiał tak jechać też drugi odcinek ale na szczęście założyli nowe koło. Następnie podczas nocnej jazdy rozwaliłem reflektory i jechałem całkiem po ciemku, a grałem o 16:00 ;/. Ostatnie dwa odcinki chyba wygrałem, ale to niewiele zmieniło. No nic, czekam na kolejny etap.

2nKh8rV.jpg

Edytowane przez Marcin_wawa

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 44,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga. Trzeci sezon już czeka na wystartowanie.       Start: 18.04, 00:00 Koniec: 23.05, 23:30   Łącznie do przejechania 72 odcinki. 12 eventów po 6 odcinków. Tylko rajdy.     Jedziemy wsz

• Poniżej podsumowanie:   Dzidek najrówniejszą jazdą po 2 etapach nadal plasuje się na pierwszym miejscu. Tomadeus, mimo tego, że jest to jego pierwszy ukończony etap ma szansę na podium. Zawdzięcza t

• .

Opublikowano

Oficjalnie rezygnuje z obecnego sezonu. Po zmianie kierownicy jestem za cienki w uszach, przyzwyczajenia z T100 biorą górę. Muszę się zaprzyjaźnić z nową kierownicą.

Opublikowano

Oficjalnie rezygnuje z obecnego sezonu. Po zmianie kierownicy jestem za cienki w uszach, przyzwyczajenia z T100 biorą górę. Muszę się zaprzyjaźnić z nową kierownicą.

To wykorzystaj ten sezon do treningu, po prostu. 

Ja pojechałem sobie własnym tempem, bez szarżowania i bez większych przygód (okej, muszę się przyznać, raz mnie wystrzeliło i wleciałem w budynek jak Kamikaze), i jestem w sumie zadowolony z przyjazdu. Przed większymi hopkami pamiętajcie aby lekko przyhamować, a tuż przed wybiciem dodać gazu. Wtedy mamy lepszą trajektorię lotu. Odpowiedni weight transfer jest kluczowy na takich odcinkach.

Opublikowano
  • Autor

Panowie, jest HARDKOR :D

Przejechałem dwa pierwsze OSy. Jako, że Finlandia to można na pełnym gazie jechać.. A tu zonk. Teraz jechałem Subaru a wcześniej Mini i mi się pokręciło :D

Ale tu są emocje, jak wyskakuje na hopie lecę w powietrzu i nagle okazuje się, że nie z tej strony wjechałem na hope i mnie znosi w krzaki :)

Albo jak raz wyskoczyłem za mocno i mnie zniosło na płot, za którym stali widzowie. Oczywiście płot się rozpadł i wpadłem w ludzi, co skutkowało +15 s :)

Teraz będę jechać OS w nocy i mam nadzieję, że nie stracę świateł na pierwszym zakręcie :)

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Może pograsz do końca? Smutno mi tam w dolnych partiach tabeli wyników :D

Opublikowano

Zobaczymy może faktycznie ten sezon będzie w formie zapoznania z kółkiem. Ostatnio miałem dzień wolny to zamiast jeździć się wkręciłem w The Division kurcze blaszka.

Opublikowano
  • Autor

Kolejny sezon pod koniec maja dopiero, więc jakby co, to trochę poczekasz na kolejny :)

Opublikowano

Pierwszy dzwon i od razu zniszczony samochód, szybkie zawody.

Edytowane przez GoltaR

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Panowie, a to nie jest przypadkiem tak ze jesli ktos w karierze jechal Subaru i zostala jego fura upgradowana wraz z poziomiem kariery to jadąc tą furą w evencie też nie jest przypadkiem po upgradzie?

Opublikowano

Ona chyba jest na maxa zrobiona w takich eventach. Przynajmniej jedzie szybciej, niż jej odpowiednik z klasy 2000s, którym teraz się ślimaczę po odcinkach w karierze... dodatkowo masz włączoną opcję zaawansowanych ustawień od razu, więc to by potwierdzało moje przypuszczenia.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam upgrade 2/4, tak mi pokazuje przy wyborze aurta w lidze.

PS. Właśnie odpadłem z rywalizacji w Monaco. Na samym początku drugiego OSu wyleciałem z trasy w przepaść... Niestety DNF i koniec eventu :)

A szkoda, bo 6 byłem po pierwszym OS i miałem nadzieję na miejsce w pierwszej 10 po zakończeniu eventu.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Wlasnie o to mi chodzi, wydaje mi sie ze to bug?

Ale mozna brać udział w ligach "swoim autem" czyli jesli ktos karierę pokonał takim subaru to ma powiedzmy lvl5 samochodu, inny wsiada i ma lvl1, no ale mogę sie mylić.

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano
  • Autor

Panowie, a ile Wam pokazuje update, jak wybieracie auto w lidze? Ja mam 2/4... A w kaierze też 2/4... Bo teraz karierę robię Subaru.

Z tego by wynikało, że:

A. Faktycznie jest lipa i auto jest dopakowane tak jak mamy w karierze.

B. Każdy ma auto tak dopakowane jak twórca sezonu, czyli ja.

Ale odpowiedź B musicie potwierdzić, jak ktoś zaczyna dopiero event to wybiera przed nim auto. Tam na ekranie jest info o poziomie dopakowania.

Opublikowano

Hahaha przegrałem o 1,050 sekundy w walce o 1. miejsce w ostatnim rajdzie. :( I to przy łącznym czasie ponad 27 minut.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

No dobry event i duzo emocji. Krayzie PL niezle pocisnales w Monaco, szacun  :good: Cala, ciezko wypracowana nad toba przewage stracilem na przedostatnim odcinku pakujac sie w grupke kibicow za drewnianym ogrodzeniem. Z kilkunastu sekund przewagi zrobilo sie 2 sekundy straty, ktora udalo mi sie odrobic na ostatnim odcinku. Oby wiecej takich rajdow  :thumbsup:

A ponizej moj przejazd z pierwszego OSu w Monaco, na ktorym uszkodzilem chlodzenie i rozbilem szybe, ktorej juz mi nie naprawili do konca rajdu  <_<

I jeszcze replay z poprzedniego eventu w Niemczech

Opublikowano

Miałem chwilę, to pojeździłem subaryną przyzwyczajając się do prowadzenia na asfalcie, bo Monaco znałem nawet dobrze. Ale fakt, nieźle nam się to udało :D

Opublikowano

Wreszcie jestem jako tako zadowolony ze swojego przejazdu (tym razem w Walii). Tempo raczej nie było szaleńcze, zdarzyło się kilka wycieczek w maliny, ale obyło się bez kar :) Walia chyba wyrasta na mój ulubiony rajd bo zawsze mi się tam najprzyjemniej śmiga.

Opublikowano

Ja przejechałem dopiero 2 odcinki, ale już Walia na straty. Nie wiem jak to zrobiłem... :|

PS: przeczytałem właśnie recenzję Dirt Rally w PE. Coś HIV narzeka, że mu brakuje lepszej rywalizacji online. Trzeba chłopa zaprosić do naszej ligi, bo nie wie co traci, co sądzicie? :)

Opublikowano
  • Autor

Śmiało, zapraszaj ;)

Co do upgaredu. Miałem w lidze 2/4... Pojeździłem trochę subaru w karierze i teraz w lidze mam upgrade 3/4.