Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Punisher - 2017 - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

No luźna adaptacja postaci.

Pewnie w tym sezonie Frank przeora mu twarz ponownie i wreszcie dostaniemy Jigsawa, na jakiego zasługujemy.

• Odpowiedzi 254
  • Wyświetleń 22,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ciary

• MichAelis
    MichAelis

Czytam i nie wierze, dla mnie ekstra kino rozrywkowe, nie moglem przestac ogladac. Jaram sie drugim sezonem

• To weź mnie jeszcze do listy dorzuć.    Ja tak samo Punishera wymęczyłem, zamiast akcji i rozpyerydolu dostałem jakiegoś średnio rozgarniętego kuca, który sam nie wie czego chce a jego znaki

Opublikowano

Raczej nie dostniemy, bo serial zapewne juz dawno anulowany za kulisami - podobnie jak pozostale od Marvela.

Natomiast sam trailer :notbad:

Opublikowano
17 godzin temu, Shen napisał:

Nawet DD z wysoką oglądalnościa się nie uchowal.

Trzeci sezon wcale nie miał takiej dobrej oglądalności. 

Opublikowano

Mam nadzieję i ja, że przynajmiej utrzyma poziom 1go sezonu. Końcówka wymiata i moja ulubiona poistać Billy powraca:) Oby mniej tych wspomnień żony i dzieci,bo nużą jak cholera. Daredevil mnie wymęczył i darowałem sobie po pierwszym sezonie. Tu jednak jest potencjał. Czekamy...

Opublikowano

Fan art Jigsawa i odpowiedź Księcia Kaspiana

Czyżby Frank miał zamiar poprawić robotę chirurgów w drugim sezonie?

Opublikowano

Dopiero 3 odcinki za mną, ale jest dużo lepiej niż w pierwszym sezonie, o dziwo podoba mi się.

Opublikowano

Same here, nawet Russo ma potencjał, tylko szkoda, że buźkę ma dalej ładną :/

Opublikowano

Po 2 odcinkach mocno dobrze - scena w kiblu w 1 odc kocur. Żeby tylko utrzymało poziom i bedzie dobrze.

Opublikowano

Jakos nie moge się w pełni wciagnac. Nie leżą mi bohaterowie, młoda jest irytujaca i po 6 odcinkach nie czuję zadnego przywiazania do jej roli. Pastor kojarzy mi się z psychoreligijnym fanatykiem z Far Cry 5, poki co nadal nie skumalem jakie są jego motywacje. Ot chodzi gdzie chce i morduje.

O stylizacji Billego juz bylo mowione. Jego blizny sa zupełnie nieadekwatne do odniesionych obrazen, a bohaterowie zawsze komentuja jakby wygladal jak z horroru. Juz Frank po walce na ruskiej siłowni był bardziej pokiereszowany niz te zadrapania.

W polowie sezonu mam mieszane uczucia. 

Opublikowano
47 minut temu, _Red_ napisał:

Pastor kojarzy mi się z psychoreligijnym fanatykiem z Far Cry 5, poki co nadal nie skumalem jakie są jego motywacje. Ot chodzi gdzie chce i morduje.

O stylizacji Billego juz bylo mowione. Jego blizny sa zupełnie nieadekwatne do odniesionych obrazen, a bohaterowie zawsze komentuja jakby wygladal jak z horroru. Juz Frank po walce na ruskiej siłowni był bardziej pokiereszowany niz te zadrapania.

A widzisz redziu, na wszystko jest racjonalne wytłumaczenie. Pilgrim to najpewniej wersja Mennonite'a. Musieli tylko zmienić jego religijne backstory (co i po co dowiesz się z

Spoiler

6 albo 7 odcinka)

, a to z racji tego, że wg mennonitów nie można posiadać i używać broni. W komiksach postać jak pamiętam nie przyjęła broni gdy dostała zlecenie na Castle'a. Miał tylko młotek. Z racji scenariusza (posterunek i ruscy) raczej zrozumiałe. No i na Punishera tylko z młotkiem? No nie sądzę. Z racji scenariusza wynika też twarz Russo. Gdyby jego facjata wyglądałaby jak w komiksach to scena

Spoiler

łóżkowa z panią psycholog wyglądałaby jakoś tak:

Spoiler

Opublikowano

Ale tu już nie chodzi nawet o wierność komiksom, ale gość miał przeoraną twarz o rozbite szkło i broczył krwią jak świnia w rzeźni. Dwie-trzy blizny jak po podrapaniu kotka to takie ten tego średnio... 

Opublikowano

Ja wiem o co biega, a ten post to trochę tak ironicznie. Pewnie poprzez sceny z panią psycholog chcieli pokazać, że Russo bardziej jest przeorany w środku niż na zewnątrz ale efekt i tak dziwny właśnie przez wzgląd na finał 1 sezonu.

Opublikowano

Siedem odcinków za mną.

Początek dawał nadzieję, że jednak Punishera będzie więcej, ale znowu zrobiło się to smętne pierdu pierdu. No dobra, jest tu więcej akcji niż analogicznie w pierwszym sezonie, ale liczyłem na więcej starć z Russo.

Pewnie znowu najlepsze zostanie na ostatnie dwa-trzy odcinki. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

No niestety fajny start, potem znowu akcja zwalnia. Za bardzo rozwlekają te marvelowskie seriale. Tak z 10 odcinków by było idealnie.

Opublikowano

Czyli co znowu smętne pierdu pierdu? Bo jestem po pierwszym odcinku i tam akcji było akurat. Piękna scena w kibelku  i jak franka zatrzymują na drodze a ten z rozwiązuje problem bez mrugnięcia okiem :)

Opublikowano

Wczoraj widziałem pierwszy odcinek i nastawiony byłem na smęty, ale srogo się zawiodłem. Bardzo dobry był.

Opublikowano

Ja po 3 odcinkach jestem zachwycony. W koncu cos dobrego na netflixie

Opublikowano
59 minut temu, schabek napisał:

W koncu cos dobrego na netflixie

:yao:

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

Ja po 3 odcinkach jestem zachwycony. W koncu cos dobrego na netflixie

:dafuq: