Opublikowano 14 czerwca 20168 l Spiderman od Insomniac: Edytowane 14 czerwca 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Moj ulubiony komiksowy bohater. Po Sunset overdrive jestem spokojny o przygody pajeczaka.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l IG na streamie: największa gra w historii studia, największy team i największa gra z uniwersum Marvela.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Chyba najlepsza zapowiedź. Oby Insomniac nie zawiedli i zrobili tak dobrą grę na licencji jak Batman. Mam nadzieję, że w 2017 będzie już można pograć.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l W Sunset Overdrive pokazali jak można zaje,biscie zrobić poruszanie sie po mieście, jestem mega spokojny o tego spidermana, będzie gruby sztos
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ach! Co za news! Mój ulubiony bohater dostanie dobrą grę, a przynajmniej można być o to spokojnym wiedząc że robi ja Insomniac. Niektórych może drażnić że odświeżyli strój ale pewnie będzie do odblokowania klasyczny więc luz Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Bjały
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Parkera szanuje za poczucie humory którego brakuje w Batmanach, dlatego olewałem. W Pająka z pewnością zagram.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l IG na streamie: największa gra w historii studia, największy team i największa gra z uniwersum Marvela. Miód na moje uszy
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Mówili coś o premierze czy trzeba realistycznie założyć 2018? Bankowo wyjdzie w okolicach premiery filmu - lipiec 2017.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Mysle ze dlubia przy tym juz jakis czas, predzej 2017. Chciałbym w to wierzyć, ale jak nie było nawet ogólnego 2017, to wątpię. Tym bardziej jeśli sami mówią że to ich najwieksza gra, a jednak mieli pełne ręce roboty przez ostatnie 3 lata.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A jednak z filmem nie ma nic wspólnego - TO DOBRZE! From Geoff's stream- Biggest team Insomniac has ever had working on a game- Most ambitious Marvel game ever made- It's been in development for "quite some time"- It's not connected at all with the upcoming movie- Open world- It'll focus on both Peter Parker and Spider-man- PS4 exclusive and published by SIE- They aren't ready to talk about any release timeframe No, ale data premiery oddala się w tym momencie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jaram się, mój ulubiony superbohater, w gierce od developera, który jak żaden inny pasuje do tego uniwersum, szkoda, że pewnie poczekamy do 2018
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Po Sunset jestem przekonany w 100 procencikach ze będzie murowany killerek.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Mysle ze dlubia przy tym juz jakis czas, predzej 2017. Chciałbym w to wierzyć, ale jak nie było nawet ogólnego 2017, to wątpię. Tym bardziej jeśli sami mówią że to ich najwieksza gra, a jednak mieli pełne ręce roboty przez ostatnie 3 lata. No do tego robią chyba z 4 inne gry (3 bodaj na VR i tego cyfraka - songs of the deep) niezły zapier.dola tam mają ;]
Opublikowano 14 czerwca 20168 l I kazda chyba gra dla innego wydawcy. Ale ciesze sie bo wkoncu od psx zagram w dobrego Spidera.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przy takiej grafice i dobrym systemie śmigania na pajęczynach będzie można bujac się po ulicach NYC przez wiele godzin:
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Insomniac raczej dlugo nie grzebie sie ze swoimi grami wiec licze na 2017.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l przy tych wszystkich wygibasach pajonka to przydałoby się stabilen 60 klatek