Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spider-Man

Featured Replies

Opublikowano

Można brać w ciemno. Dajcie tylko znać jak w Euro czy KiG pojawi się preorder na edycję ze steelbookiem :ogor:

Edytowane przez Pacquiao

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 264,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spider - 2B  

• Gruszczyk 10/10.    

• Ostatnie odpowiedzi na twiterze Insomniac: - nad grą pracują już od ponad roku - duży team pracuje nad Spiderem ok 200 osób (przy żadnej grze jeszcze nie wydzielili tyle osób) - gra działa na silni

Opublikowano

c0rwa miałem nie kupować steelbooka :ragus:

Opublikowano

Koleś na facebooku wrzucił zdjęcie pada, którego znalazł gdzieś za kanapą.
Żeby to był DS4 to by idealnie nadawał się do kolekcjonerki nowej gry insomniaców :)

34529500_1370120169787542_85652824246137

Opublikowano

Cos w tym jest. Lubie pajęczaka. Względy młodości. Mam male obawy co do samej gry. Chyba mocne 8 powinno byc ale w pamięci na dlugo nie zostanie. 

Opublikowano

na razie ta gierka do mnie to troche taki skrypt corridor missions z hubem miastem 

Opublikowano

co to za typcio z bialym garniaczku?

"You?!"

Lizard_(Curt_Connors).jpg

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

Tu już lepiej :)

O to już za(pipi)ioza :)!

Opublikowano

Dla mnie najlepszy pokaz gameplyu na konferencji tuż obok TLoU2. Szybka, widowiskowa akcja, może jedynie szkoda, że końcówka to była cutscenka, a nie walka jednocześnie z każdym z czarnych charakterów. Ostatni scena bardzo fajnie, ciekawe kto tam się pojawił, sojusznik czy kolejny wróg.

Opublikowano
1 godzinę temu, Najtmer napisał:

co to za typcio z bialym garniaczku?

Mr Negative

Opublikowano

uuu, to ja go nie znam. srednio mi siada dobor villainow. wiadomo, same klasyki, ale bardziej niz ci stechnowaceni rabusie bardziej robia mi lotry z Maximum Carnage.

Opublikowano

O dziwo nie zniszczyła mnie ta gra, graficznie postacie wyglądają spoko, ale dobór przecinwików, ehh, no słabo bym powiedział. Ich design też niezbyt odkrywczy, no ale co mozna zrobić z panem  prandzynkiem,  człowiekiem  nosorozcem,  człowiekiem  skorpionem,  człowiekiem negatywem i  beznadziejnym sępem. Na końcu ciekawe czy był venom,  w zasadzie jedyna postać która może dla mnie uratować gre. W sensie nie biorę day one, bo troche nudna.

Opublikowano

Mam nadzieję, że to będzie tak dobre jak swego czasu Batman: AA, czy Batman: AC, a na to się zanosi.

Opublikowano

Ależ będzie grane :fsg: może trochę przesadzają z tym odbieraniem kontroli nad pająkiem no ale c0rwa przecież to warto kupić tylko po to żeby pobujać się po mieście

Opublikowano
3 godziny temu, milan napisał:

O dziwo nie zniszczyła mnie ta gra, graficznie postacie wyglądają spoko, ale dobór przecinwików, ehh, no słabo bym powiedział. Ich design też niezbyt odkrywczy, no ale co mozna zrobić z panem  prandzynkiem,  człowiekiem  nosorozcem,  człowiekiem  skorpionem,  człowiekiem negatywem i  beznadziejnym sępem. Na końcu ciekawe czy był venom,  w zasadzie jedyna postać która może dla mnie uratować gre. W sensie nie biorę day one, bo troche nudna.

Nie sądze że będzie Venom bo pewnie by to już pokazali. Może w dwójce. 

Co do gry to po gameplayu troche ostudziłem swój zapał, poruszanie się wyglada znakomicie, od czasów Spidermana 2 na PS2 nie bylo takiej gry, która daje swobodę w przemierzeniu Nowego Jorku pająkiem i generalnie wszystko prezentuje się solidnie, ale własnie trochę za dużo utartych schematów widzę i taki typowy open world z znacznikami, ale z werdyktem poczekam aż wezmę pada w dłonie. 

Opublikowano

Utwierdzam się w przekonaniu, że będzie to bardzo mocny kandydat do gry roku. Na takiego spider-mana czekałem od czasów ultimate na ps2. Jasne, jest parę kliszy typu ucieczka wszystkich złoczyńców z więzienia, no ale na początek niech już będzie. Później pewnie będzie mniej sztampowo choćby z uwagi na mniej znanych badass'ów (typu Negative). Zdecydowanie day1 i to z season passem ;)

Najlepsze w tym wszystkim jest jeszcze to, że gierka wychodzi za niecałe 3 miesiące :D , a nie tak jak te wszystkie cyberpunki, kojimy czy ghosty - "za rok, może dwa..."