Opublikowano 2 lutego2 lut Gold na ps4 ma na płycie dodatki - patch nextgen free. Jest to też ostatnia gra capcomu która w wersji "goty" ma dlc na płycie - od tamtej pory wszytsko to podstawowe wersję z kodami w pudełku, nawet wersja gold re7 na ps5 ma tylko podstawkę i kod na dlc ...
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Trudny. Ginie się bardzo szybko, znacznie wcześniej pojawiają się mocniejsi przeciwnicy i trzeba naprawdę oszczędzać pociski, ale też dzięki temu rozgrywka jest jeszcze lepsza i bardziej intensywna. Dla porównania: Village of Shadows (RE8) > Inferno (RE3R) > Madhouse (RE7)> Professional (RE4R) > Hardcore (RE2R)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Inferno już za samo zapierdalanie z wyrzutnią rakiet i monetami powinien być na ostatnim miejscu. To duże ułatwienie, chyba że chodzi o granie od zera, ale nadal możliwość takiego ułatwienia stawia go niżej. Tam tylko ten ostatni boss był wymagający i trzeba się nauczyć uników.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tak, chodziło mi o granie od zera, żeby XM. miał jakieś miarodajne porównanie. Skończyłem każdą z tych gier bez bonusowych broni na najwyższych poziomach i według mnie tak się to kształtuje. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Josh