Opublikowano niedziela o 19:355 dni 2 godziny temu, Rtooj napisał(a):Ale co dostarcza? Baza wojskowa kompletnie nieprzygotowana na atak kilku stworów? Z namiotami dla dzieciaków obok głównego placu :D?Doprecyzuję, że chodzi mi o Willa, który choć przez chwilę przestał być popierdółką i dostał swoje pięć minut.A z tym co piszesz w zupełności się zgadzam. Mają chłopy bazę po drugiej stronie, wiedzą z czym się mierzą, ale jak co do czego, to służą za mięso armatnie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ten 5 sezon to takie słabe "meh", że się w pale nie mieści. Scenariusz na jeden odcinek rozciagniety na trzy, w wiekszosci nic ciekawego. Na szczęście jest dużo gejowizny dla tęczowych.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak pierwsze 4 odcinki jeszcze mi się podobały chociaż w 4 już troszkę coś mi zaczynało się psuć tak kolejne 3 zostawiły mnie z dosyć obojętną miną. Niestety ale problemem sezonu jest to że jest tam masa niepotrzebnego materiału co wprowadza dłużyzny a nie pomaga temu niestety scenariusz z głupotami i naginaniem logiki. Los postaci zaczyna mi być zwyczajnie obojętny a chyba nie tak powinno być. A scenacoming outa Willa to XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD musiałem kurwa przeskipować bo nie zniosłem tej żenady, to było tak kurwa głupie, niepotrzebne i cringe'owe że no nie dałem radyTroszkę się cieszę że koniec za kilka dni szczerze mówiąc. Będzie można zamknąć ten rozdział raz na zawsze. W kwestii horrorowatości IT: Welcome to Derry robi to znacznie lepiej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja sie wzialem za ogladanie od poczatku, pierwzszy sezon wjechał gładko, a drugi męczę ze dwa tygodnie, jakoś lepiej to zapamiętałem.