Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Ja mam Xiaomi z funkcją mopowania i to straszny debil jest. Z dywanem sobie nie radzi, nie umie na niego wjechać albo nie chce i co chwile się blokuje uparcie w dziwnych miejscach. Funkcja mopowania nie działa już dawno, albo woda nie leci w ogóle, albo cieknie mocno.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Ta funkcja mopowania Dałem się nabrać, Uzyłem 3 razy, nigdy więcej, to tak naprawdę jakby ktoś wziął 2 ręczniki papierowe i próbował nimi wytrzeć całą podłogę. Daremne, nędzne. Te ze szczotkami też pewnie robią całą podłogę na jednych brudnych szczotach, ale może efekt jest lepszy.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Ja mam teraz robota z dwoma obrotowymi padami mopującymi i jest git. Dajesz do wody 2ml specjalnego płynu i podłoga czyściutka. Nawet plamy schodzą.W tych starych ta szmata do mopowania, która sunie po podłodze to gówno obesrane.
Opublikowano 18 kwietnia18 kwi Autor Akurat robot Xiaomi jest na prawdę ok ale jak to u Xioami oprogramowanie to jest dramat. Bliźniacze modele od Roborocka mają więcej funkcji a to te same odkurzacze i apka wygląda identycznie. Chyba Roborock króluje jednak w tej kategorii.
Opublikowano 18 kwietnia18 kwi O, nawet nie wiedziałem że Roborock to jakaś podspółka premium od Xiaomi.