Opublikowano 25 września 20186 l Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że nie będzie niczego nowego tylko lanie wody.
Opublikowano 26 września 20186 l Jeśli Maniak utrzyma ten poziom to dla mnie będzie najlepszą nowością tego roku. Bardzo przyjemnie się to ogląda, gra aktorska dwóch głównych aktorów jest przyjemna i zachęcająca a sam motyw serialu jest bardzo ciekaw. Retro stylistyka (filmik który oglądali w drugim odcinku XDDDDDDDD) bardzo spoko i co zaskakujące sam świat jest intrygujący. Za to czwarty odcinek mnie kompletnie zaskoczył i jak dla mnie to już jest banderas sezonu. Miałem wrażenie jakbym oglądał Fargo. Oby tak dalej.
Opublikowano 26 września 20186 l Po wczorajszym pierwszym epizodzie myślę tylko o kolejnych, lubię taką stylistykę i kreacje świata. Bardzo intrygująco się rozpoczęło, zobaczymy co będzie dalej.
Opublikowano 28 września 20186 l Oglądał ktoś może Mute albo Hold the dark? Trailery wyglądają ciekawie, szczególnie ten drugi film. Nie chciałbym niepotrzebnie marnować wieczoru, jeśli jednak nie są tego warte.
Opublikowano 28 września 20186 l @Luqat Hold The Dark będzie lepszy, choć recenzje ma mieszane. Mute to jednak 100% kaszanka.
Opublikowano 28 września 20186 l Z filmem 'Mute' wytrzymałem jakieś pół godziny czy 40 minut i nie byłem dalej w stanie tego oglądać. Takie guwno.
Opublikowano 28 września 20186 l Powtórzę jeszcze raz (czekam na minusy) jak macie już wyciągać największe gówna netflixa bo nie ma co oglądać to pochylcie się nad amazon prime i chociaż darmowy okres spróbujcie. Nie musicie mi potem dziękować.
Opublikowano 28 września 20186 l Obecnie oglądam American Vandal. Średniak, ale jestem ciekaw jak zakończy się ta intryga i dochodzenie.
Opublikowano 28 września 20186 l Z okazji zwolnienia lekarskiego zaczynam GLOW. Tylu wspaniałych użytkowników forumka nie może się mylić.
Opublikowano 28 września 20186 l Odnajdę wówczas chwalebne posty i dam każdemu solidarnie po minusiku.
Opublikowano 29 września 20186 l Pan dee, razem z pozostałymi mejwenami forumingu się nie mylił. Pierwszy sezon glow wszedł jak złoto. Kłaniam się nisko.
Opublikowano 30 września 20186 l To najnowsze netflixowe filmidło Powstrzymać mrok odradzam, męczy okrutnie. Dwie godziny wycięte z życia.
Opublikowano 30 września 20186 l Właśnie miałem to oglądnąć, Thx za info. Dobry jest netflixowy "Kaliber", mocny, ciężki klimat.
Opublikowano 1 października 20186 l W dniu 8.09.2018 o 12:59, Mendrek napisał: Mi się PD Police bardzo podoba, w sensie wiem czego się spodziewać - kloacznej sieki pełnej absurdu o głębi kałuży z porannej mrzawki. Jak się ma odpowiednie podejście i zamiłowanie do brzydkich żartów, to takie coś jest niezwyke odprężające. O tak. Po pierwszym odcinku zastanawiałem się czy poświęcać czas na żarty o kupie, ale ostatecznie zrobiło się jednak całkiem zabawnie. Przynajmniej idą na całość, co jest w epoce politycznej poprawności miłą odmianą.
Opublikowano 1 października 20186 l W dniu 30.09.2018 o 13:27, Sep napisał: To najnowsze netflixowe filmidło Powstrzymać mrok odradzam, męczy okrutnie. Dwie godziny wycięte z życia. Nie wiem co pokazuje trailer ale zapewne sporo akcji a film okazuje się mocno onirycznym i alegorycznym thrillerem który porównałbym z ostatnio popularnym 'kochaj albo nienawidź' Mandy Cosmatosa. Z tym że tu zamiast kwasowej art grindhouseowej jazdy mamy senne, osamotnione i przytłaczające klimaty Alaski. Jak komuś się podobało Blue Ruin tegoż samego reżysera, Wróg Villeneuv'a, Valhalla Rising Refna to tu się odnajdzie bez problemu.
Opublikowano 2 października 20186 l Pierwsze skojarzenie, ekranizacja książki Rok 1984, Orvella. Nowości na październik. Edytowane 2 października 20186 l przez YETI
Opublikowano 2 października 20186 l Ostatnio obejrzane i mogę polecić: Czterej Bracia Sześć dni z życia