Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Qurwa faktycznie, tutaj tylko splunąć na to całe netflix samcro z uciętymi scenami :/

Trzeba się dokopać do starych dysków z serialami.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 602,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Chyba nie bardzo, bo ludzie którzy dotarli do finału 3 sezonu pisali, że tylko pilot był krótszy i nic więcej.

Opublikowano

No to pilota z Zatoki, resztę z Netflixa. Problem rozwiązany, można się rozejść. 

:sir:

Opublikowano

Co do Rick i Mortyego to mieli go usunąć jakis czas temu ale nadal wisi. Przesunęli termin usunięcia?

Opublikowano

Z kreskówek jeszcze koniecznie "F is for Family"

Jak dla mnie rewelka,  świetna obyczajowa satyra osadzona w latach 70-ych

Opublikowano

Ja uwielbiam 'Aggretsuko'.

O uciemiężonej w korpo pandzie, która jest na skraju depresji i zaczyna wyładowywać swoje uczucia poza firmą.

Coś jak historia @_Red_

Opublikowano

Flasha warto oglądać? Troche duzawo odcinkow, marvele zwykle mialy po 2 sezony x13 epizodow, weekendowe strzaly.

Opublikowano

Ty tak na serio? xd

51wwgSMQXrL.jpg

Opublikowano

Zadalem pytanie, tak serio. Daredevil tez mial kostium gumowy a serial zaje.bisty.

Przychodzi mi do glowy jeszcze Luke Cage, ale chyba srednie to, Arrow moze.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Jeżeli chodzi o seriale o superbohaterach, to tylko DD i Punisher, do reszty lepiej się nie przyznawać jeżeli ukończyłeś  szkołę podstawową.

Opublikowano

DD i Punisher zakonczone. Jessica nie byla zla, przynajmniej bez cringowych sekt z ninjasami. Iron Fist lipa.

Moze sobie odpoczne od superhero i nie wiem, Black Mirror? Co tam teraz jest na topie w kwestii i m m e r s j i  oraz f a b u ł y?

Opublikowano
7 minut temu, _Red_ napisał:

Zadalem pytanie, tak serio. Daredevil tez mial kostium gumowy a serial zaje.bisty.

No dlatego jak założył na cały sezon to się spyerdoliło i najlepiej bylo jak biegał w szmacie na twarzy :lapka: 

3 minuty temu, _Red_ napisał:

Co tam teraz jest na topie w kwestii i m m e r s j i  oraz f a b u ł y?

z tego co jest na netflixie to bym pojechał z Ray Donovan, Peaky Blinders, Narcos Meksyk 

Opublikowano

Szmata najlepsza, koncowke 3 sezonu powtarzałem pare razy, dobrze ze wrócili do tego outfitu. W defendersach nawet inni mieli beke z latexowego stroju xd

a black mirror dobre ponoc jak tak czytam filmweb.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Black Mirror dobre, pierwsze odcinki mnie nie powaliły, za to trzeci sezon bardzo dobry, a odcinek San Junipero, 10/10. Jedna z tych rzeczy w serialach, która zapada mocno w pamięci.

Opublikowano

Po 2 pierwsze sezony z Flasha i Arrowa są bardzo dobre @_Red_, jak zawsze zdecyduj czy Ci stylistyka odpowiada.

@_Be_ oglądałeś te seriale, że tak hejtujesz? Bo jak nie to sorry, ale nie masz prawa głosu.

Opublikowano

No to se obejrzyj San Junipero i można olać reszte bo jest m i e r n a 

Opublikowano

Film na podstawie komiksu z Mikkelsenem, brzmi świetnie, problem że to netfix, więc raczej się nie napalam.

Opublikowano

Mads ma kozacki design, tylko dla niego obejrzę. I chyba tam jest ta ładna blondyna z Vikings. Będzie idealny film do piwka i czipsów.

Opublikowano

Rychło w czas, ale wreszcie obejrzałem Making a Murderer. Dobre guwno, ale odpaliłem drugi sezon i wymiękłem na drugim odcinku. Manekiny jak w pogromcach mitów xDDDDDD

No nic, czuć że zwęszyli pieniążki i chcą to ciągnąć ile się da. Ja odpuszczam. Natomiast pierwszy sezon palce lizać.