Opublikowano 10 czerwca 20195 l Pierwszy odc. słaby, troche za mało Saxa. Jak już był na ekranie to widowisko dawało rade.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l MAm wywalone na te gunwa. Chcę tylko wiedzieć czy premiera Evangeliona nie została przełożona, bo coś cicho ostatnio.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Serial o sabrinie to najobrzydliwsze lewackie ścierwo jakie oglądałem w życiu. Powinny być jakieś granice spyerdolenia
Opublikowano 12 czerwca 20195 l W dniu 11.06.2019 o 15:12, McDrive napisał: MAm wywalone na te gunwa. Chcę tylko wiedzieć czy premiera Evangeliona nie została przełożona, bo coś cicho ostatnio. W Polsce chyba nie będzie 21 czerwca ;/ Russian Doll 2 sezon potwierdzony
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Więcej Natashy yeah! <3 Mam nadzieję że w ostatnim sezonie OiNB też będzie jej trochę. Uwielbiam tą typiare. Edytowane 13 czerwca 20195 l przez Bjały
Opublikowano 14 czerwca 20195 l Dziś wjechał 2 sezon potężnej chińskiej bajki Aggretsuko! Jak ktoś jest korposzczurem to będzie się jeszcze lepiej bawił! (Albo śmiał się przez łzy)
Opublikowano 16 czerwca 20195 l W dniu 14.06.2019 o 14:26, Pupcio napisał: Dziś wjechał 2 sezon potężnej chińskiej bajki Aggretsuko! Jak ktoś jest korposzczurem to będzie się jeszcze lepiej bawił! (Albo śmiał się przez łzy) Właśnie na to czekałem kolego, bo pierwszy sezon obejrzałem 2 razy.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Ajj Stranger Things się zbliża, a pojutrze już Dark wjeżdża, elegancko.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Może głupie pytanie, ale Dark i Stranger Things wlatują od razu jako całe sezony?
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 3 minuty temu, Basior napisał: Może głupie pytanie, ale Dark i Stranger Things wlatują od razu jako całe sezony?
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 7 minut temu, Basior napisał: Może głupie pytanie, ale Dark i Stranger Things wlatują od razu jako całe sezony? No troszkę głupie pytanie patrząc na to od ilu już lat Netflix funkcjonuje na rynku i tak, zawsze ich produkcje mają od razu kompletny sezon dostępny od razu (jest możliwe, że są jakieś wyjątki ale to naprawdę marginalna sytuacja - Blacklist z tego co pamiętam otrzymywał odcinki jeden na tydzień no ale to serial NBC)
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 27 minut temu, Butt napisał: Better Call Saul też co tydzień, no ale to nie jest ich serial. No dlatego mówie, że ich
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: No dlatego mówie, że ich Ale mów sobie co chcesz, nic mi do tego. Poza tym z postami na więcej niż linijkę mam już problem z doczytaniem. Edytowane 19 czerwca 20195 l przez Butt
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Opowieści z San Francisco polecam. Nie jest to wybitne dzieło ale na tle ostatnich seriali netflixa oceniam bardzo wysoko. Dla mnie takie mocne 7+. Daje do myślenia i potrafi wzruszyć (ale też rozbawić).
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Jak nas widzą, zupełnie jak nie serial od netflixa, to znaczy, bardzo dobry i godny polecenia.