Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie żeby była jakaś golizna, ale babeczka ma wszystko na swoim miejscu, co w dobie tworzenia babochłopów (patrz: serialowy Tomb Raider) jest miłym zaskoczeniem. Naprawdę chciałbym wgnieść ten sezon w ziemię i w sumie na to się nastawiałem od momentu jak go zapowiedzieli, ale no kurde nie mogę :/ ostatni odcinek też mi się podobał, dziwna ale nawet ciekawa alternatywna wersja wydarzeń. Nie sądziłem że z takiej papki Bebiko da się coś jeszcze uformować, jednak widać, że ten Hindus ma jakiś plan na kontynuacje i chyba potrafi sobie brać do serca krytykę (a zjebany po 1 sezonie został niesamowicie ). Może 3 sezon w końcu będzie się dało nazwać dobrym.
Opublikowano 17 minut temu17 min Totalna Porażka... No ależ to jest dziw aż brak słów. Sezon 1, który skończyłem oglądać do pół roku temu, a teraz jestem po 6 odcinkach sezonu drugiego... cóż, okazał się mega satysfakcjonujący. Piszę ,,cóż", bo o IRONIO!, sezon drugi to dla mnie ,,totalna porażka", xD. Serial w ,,Planie Totalnej Porażki" gubi rytm, staje się jeszcze bardziej dziecinny i chaotyczny, chociaż nie aż tak przewidywalny jak sezon 1. ,,Kreska" bawi, a postaci Owena i DJa to dla mnie debeściaki a.k.a. GOAT!. Pierwsza część to ocena: 8/10, druga (jak na razie) co najwyżej: 5,5/10. No i dobrze, że ,,N" ma ten tytuł w swojej ofercie... co raz mniej popularny, a mimo wszystko szkoda.