Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Wytłumaczcie mi proszę, bo nigdy preodera w PlayStation Store nie robiłem. 48h przed premierą gra mi się automatycznie pobiera i odpalić ją mogę kiedy? 26 o północy? 

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 739,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Ugułem to bardzo fajny tekst o RDR2 w najnowszym CDA. Ten w PE taki nudny, a jak przeczytałem zajawkę z cdaction to hype train przyspieszył

RI2g3Nu.png

Opublikowano
5 godzin temu, Wooyek napisał:

Wytłumaczcie mi proszę, bo nigdy preodera w PlayStation Store nie robiłem. 48h przed premierą gra mi się automatycznie pobiera i odpalić ją mogę kiedy? 26 o północy? 

Z tureckiego store nie dosc ze taniej to juz nawet o 23.00 25ego jak ktos mocno niecierpliwy xD Przynajmniej tak mialem z fifa

Opublikowano

Trzeba się nacieszyć ostatnim miesiącem prawdziwego życia :obama: 

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale nadal wolałbym czysty gameplay od pociętych scenek z (pipi)eniem narratora :dunno:

Opublikowano

A będą stałe elementy hud-a/opcja ukrycia?

Pytam w imieniu posiadaczy oledów, co by po 100 godzinach matrycy nie wypaliło :devil:

Opublikowano
4 minuty temu, Frantik napisał:

Wszystko fajnie, ale nadal wolałbym czysty gameplay od pociętych scenek z (pipi)eniem narratora :dunno:

Przecież masz momenty czystego gameplayu.

@MAJOCHEY_PL

HUD jest w pełni modyfikowalny. 

Powiem tak - ja pierdolę, to będzie najwspanialsza gra w jaką grałem.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

te miejscówki, świat który pokazują to jest jakiś obłęd zarówno pod względem designu jak i grafiki. ten moment w 28 sekundzie; Arthur z brodą w zimowej scenerii o.O ale to będzie imersja

Opublikowano

Jeśli to wszystko zachowa taką jakość WSZYSTKIEGO i nie będzie przy okazji przynudzać (jak chwilami jedynka) to jestem kupiony w całości. Obłędnie to wygląda.

Opublikowano

Po jedynce to będzie crusher. Hajp-hamulce zaczynają puszczać.

Opublikowano

Dalej się trochę martwie o strzelanko, bliżej tu tego yebanego w dupe gta v a nie pierwszego rdr

Opublikowano

Jak na to wpadłeś po trailerze? Dla mnie to wygląda soczyście i bliżej MP3.

Opublikowano

moment z fpp jak gość dostaje z shotguna i pada jak kłoda z gta 

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Dla mnie to wygląda soczyście i bliżej MP3.

Jak na to wpadłeś po trailerze?

Opublikowano

ja już po gameplayu potrafie ocenić model jazdy

Opublikowano

Tak jak Pawcio.

Opublikowano

Ten tryb FPP wygląda biednie. 

Opublikowano

Ano, w GTA to może 5 minut spędziłem w nim i wróciłem do normalnego.

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Ten tryb FPP wygląda biednie. 

wyglada identyko jak w gta5

BrilliantPertinentDarwinsfox-size_restri

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

ja już po gameplayu potrafie ocenić model jazdy

Ciekawe czy nawroty koniem na recznym beda bliższe gta iv czy v

Opublikowano

No po prostu kolejna wielka gra Rockstara. Nie mogę się doczekać. Nie wiem co Wy chcecie od strzelania dla mnie bardzo ok. No i ten bull's eye, uwielbiałem za to RDR. Pojedynki też wracają, yes!

Opublikowano

Trzeba obejrzeć jeszcze kilka razy, bo tyle fantastycznych rzeczy na ekranie w ciągu tych 4 minut. :obama:

Opublikowano

chyba się złamię i wezmę pro dla sequela najlepszej gierki zeszłej generacji

a potem wezmę wersję na pc, jak już wyjdzie