Opublikowano 29 września 20186 l Kozak , biorąc pod uwage detale takie jak rdzewienie broni będzie to pewnie robić wrażenie . Jeszcze jestem ciekaw dopracowania grzywy konia ( z tego co pamiętam też będzie można ją edytować jak większość rzeczy).
Opublikowano 29 września 20186 l 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał: a za jakiś czas jak wyjdzie( a wyjdzie na 100%) wersje PC Wyjdzie zaraz po części pierwszej.
Opublikowano 29 września 20186 l Przecież nie raz było już wyjaśniane że Red Dead pierwsze nie wyjdzie na PC ze względu na jakieś tam problemy z silnikiem gry. Chyba nikt nie sądzi że po sprzedaży GTA V rockstar odpuści sobie rynek PC. Na 100% gra wyjdzie akurat po takim czasie by można było sobie jeszcze raz przejść.
Opublikowano 29 września 20186 l Takie pytanko, gra wychodzi w kinowej polskiej wersji językowej? Niby po GTA V to oczywiste, ale w sumie choi wie
Opublikowano 29 września 20186 l Ja tam biorę cyfrę na premierę w edycji definitywnej za 399 pln.Sru, takie gry są na długie godziny i online też będzie pewnie super a wiec dostałabym nerwicy z ciągłym wkładaniem płyty.
Opublikowano 29 września 20186 l Można też po prostu tej płyty nie wyciągać, ale to pewnie zbyt skomplikowane rozwiązanie.
Opublikowano 29 września 20186 l Zawsze siedzi w napędzie i wkurza jak zaczyna płytą kręcić przy uruchamianiu konsoli. Po drugie, ludzie też mają więcej niż jedną grę ale o tym pewnie nie pomyślałeś[emoji4]
Opublikowano 29 września 20186 l 22 godziny temu, Bigby napisał: edit: W dniu 27.09.2018 o 20:28, Bigby napisał: W dniu 25.09.2018 o 17:29, Rozi napisał: Trochę nowej zwierzyny. Ja pierdziele. Jaki kosmos. To jest niemożliwe, czego oni dokonali. Nawet NMS nie ma tylu planet w całej galaktyce, co tutaj jest detali naj.ebane na ekranie. Taka gierka, tylko w steelbooku dla uhonorowania branży. Jestem zniszczony
Opublikowano 29 września 20186 l Na darmo hajsy z gta online nie wyrzucali, żeby wyjaśnić wszystkich jak się robi gry
Opublikowano 29 września 20186 l W dniu 29.09.2018 o 17:29, MEVEK napisał: Ja pierdziele. Jaki kosmos. To jest niemożliwe, czego oni dokonali. Nawet NMS nie ma tylu planet w całej galaktyce, co tutaj jest detali naj.ebane na ekranie. Taka gierka, tylko w steelbooku dla uhonorowania branży. Jestem zniszczony a czego oni dokonali? wyrenderowali obrazek marketingowy? a, no to nikt jeszcze tego nie zrobil. woda wyglada jak plynne lustro, pomimo totalnej dziczy i eutrofizacji, wyglada jak naleczowianka...
Opublikowano 29 września 20186 l R* przestańcie wchodzić najtmerowi do wanny bo już nie idzie wytrzymać tego pyerdolenia
Opublikowano 30 września 20186 l W dniu 29.09.2018 o 15:34, Kolos28 napisał: Ja tam biorę cyfrę na premierę w edycji definitywnej za 399 pln. Sru, takie gry są na długie godziny i online też będzie pewnie super a wiec dostałabym nerwicy z ciągłym wkładaniem płyty. To dobrze ze nie zyles w czasach Komodorka i Amigi bo pewnie juz bys gryzl glebę, z nerwicy.
Opublikowano 30 września 20186 l W dniu 29.09.2018 o 15:34, Kolos28 napisał: Ja tam biorę cyfrę na premierę w edycji definitywnej za 399 pln. Sru, takie gry są na długie godziny i online też będzie pewnie super a wiec dostałabym nerwicy z ciągłym wkładaniem płyty. #Fotel #gaming #rdr #lenie #yebane :D
Opublikowano 30 września 20186 l dobrze ze w gta takiego czegos nie ma bo po godzinie gry cale miasto by cie atakowalo
Opublikowano 30 września 20186 l Albo z Fallouta... Ciekawe, czy będą na mieście wisieć plakaty z podobizną Artura.